Mu Online
-
- Mat
- Kontakt:
Mu Online
Witam.
Czy grał ktoś z was w tą oto grę? Jeżeli tak to bardzo proszę o opinię na jej temat... Ale chyba nie mało osób grało w tą słynną na całym świecie grę...
Ja gram na serwerze: Maya 3 zazwyczaj, jak by ktoś grał to proszę o podanie na jakim serwerze, jaki lvl, ile już grasz itp.
Ta gra to gra, jak już sama nazwa mówi online. Należy do gier fantastycznych RPG, polega na rozwalaniu coraz lepszych przeciwników, i zdobywaniu coraz lepszych rzeczy, takich jak: zbroja, broń oczywiście, pierścienie, chełmy, rękawiczki i tego typu rzeczy...
Ja mam takie zdanie na temat gry:
Gra bardzo, ale to bardzo wciągająca, grafika spoko, klimat bardzo dobry, grywalność (chodzi mi o to ile osób gra w tą grę) jest doskonała, ilość potworów jest bardzo duża, no i długość gry to nieskończoność.
Mnie tak wciągła ta gra że nie mogę bez niej dnia wytrzymać, coś w stylu nałogu .
Bardzo proszę o wypowiedzenie się na temat gry. Życzę miłego pisania...
Czy grał ktoś z was w tą oto grę? Jeżeli tak to bardzo proszę o opinię na jej temat... Ale chyba nie mało osób grało w tą słynną na całym świecie grę...
Ja gram na serwerze: Maya 3 zazwyczaj, jak by ktoś grał to proszę o podanie na jakim serwerze, jaki lvl, ile już grasz itp.
Ta gra to gra, jak już sama nazwa mówi online. Należy do gier fantastycznych RPG, polega na rozwalaniu coraz lepszych przeciwników, i zdobywaniu coraz lepszych rzeczy, takich jak: zbroja, broń oczywiście, pierścienie, chełmy, rękawiczki i tego typu rzeczy...
Ja mam takie zdanie na temat gry:
Gra bardzo, ale to bardzo wciągająca, grafika spoko, klimat bardzo dobry, grywalność (chodzi mi o to ile osób gra w tą grę) jest doskonała, ilość potworów jest bardzo duża, no i długość gry to nieskończoność.
Mnie tak wciągła ta gra że nie mogę bez niej dnia wytrzymać, coś w stylu nałogu .
Bardzo proszę o wypowiedzenie się na temat gry. Życzę miłego pisania...
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
Taaak... Zgodzę się że gra wciąga nawet za bardzo... Ja jak już wspomniałem że to jest jak nałóg, (dobrze że nie jestem jedynym narkomanem takich gier na tym forum) .Obi-San pisze:Mu Online? Nawet mi nie przypominajcie, zagłosowałem na "Gra jest wciągająca" - nawet za bardzo... Grałem prawie rok i kolejne prawie pół roku wyrywałem się z "nałogu". Straszny niszczyciel czasu po którym zostaje pare dobrych wspomnień i natłok złych...
Oby twórcy (WebZen) byli potępieni
-
- Kok
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Kok
-
- Mat
- Kontakt:
Dla takich osób jak ty może i nudne, ale ja też tak myślałem na początku, mi kolega opowiadał o tej grze, ale jak zobaczyłem tą grę to nie ma odwrotu, tylko grać, i grać...delur pisze:Nudne chodzisz klikasz i tyle
Sorki że jedno pod drugim:
A co do ankiety, to nie są takie same. Nie grałem w gorszą grę, to chyba wiadomo, najgorsza gra w jaką grałem. Tandetna gierka, i gra jest do kitu, no to tu się zgadzam z tobą.LOD pisze:Co do 3 ostatnich podpunktów, to t jest to samo praktycznie... I nie ma opcji "Nie grałem w to"
-
- Tawerniane Oczko
- Kontakt:
-
- Mat
- Numer GG: 5800256
Ja w to gram już od około roku z baaaaaaaaaardzo długimi przerwami. 7 dni na miesiąc to u mnie średnia( Łącznie nie non stop przez 24/7 ;].
Gram na serwerze Maya 3(Chociaż je często zmieniam). I mam lvl... Tatada... 29. BRAWO!!! I to by było na tyle
Gram na serwerze Maya 3(Chociaż je często zmieniam). I mam lvl... Tatada... 29. BRAWO!!! I to by było na tyle
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
-
- Pomywacz
Według mnie MU to nic ciekawego. Jedyna rzecz warta uwagi to grafika, lecz jeśli chodzi o Rpg to gra leży na całej linni...
Walcze, póki nie padnę...
http://s12.bitefight.pl/c.php?uid=36271- ...witaj bracie/siostro...
http://s12.bitefight.pl/c.php?uid=36271- ...witaj bracie/siostro...
-
- Majtek
- Kontakt:
Tak masz racje Maldaen z RPG to Mu ma mało wspólnego.
Na początku gra wydaje się ciekawa ale po jakimś czasie grasz bo nie ma nic innego. Straszenie mało elastyczna jest ta gra. Gracz to tam wybiera tylko klase a reszta to bezsensowna siekanina i kupowanie tego co droższe. W tej grze nie ma nic zbyt ciekawego oprócz grafiki.
TYLE MAM DO POWIEDZENIA
Na początku gra wydaje się ciekawa ale po jakimś czasie grasz bo nie ma nic innego. Straszenie mało elastyczna jest ta gra. Gracz to tam wybiera tylko klase a reszta to bezsensowna siekanina i kupowanie tego co droższe. W tej grze nie ma nic zbyt ciekawego oprócz grafiki.
TYLE MAM DO POWIEDZENIA