Użytkownicy Forum

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

cóż, w ciągu ty parunastu dni, od których to siedzę na tym forum, calkiem sporo użytkowników rzuciło mi się w oczy:
- Runiq - pomimo teo, że jest tylko w łykendy, udziela się praktycznie wszędzie. I nie można go posądzić o statsiartstwo, bo pisze prawie zawsze na temat i z sensem (miętowym? :lol: ). Miło mi się czyta jego teksty,
- MAd Phantom - gdyby nie on, to nie poznałbym tego forum Ma on ciekawe i dobre poczucie humoru, pisze ciekawie i na temat i co najważniejsze udziela się w Nieborakach :lol:
- Haer' Dalis (nie jestem pewien, czy dobrze napisałem) - ma fajnego avika, bardzo się udziela na forum. Można go porównać do hurtowni ciekawych wypowiedzi (ale wymyśliłem :lol: ),
- Radkoff - głównie jego fantastycznie przerobiony avik rzuca się w cozy Pisze trochę rzadziej, noż pozostali wymienieni, ale zazwyczaj z humorem. No i podoba mu się mój avik :D ,
- BAZYL - najfajniejszy Admin, jakiego spotkałem Nie wychodzi mu granie roli złego tawerniaka (o kurde, po co ja to pisałem? :) )
żyję
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Post autor: Haer'dalis »

Ojjj mój drogi, teraz to podpadłeś (BAZYLowi oczywiście - ja mam zbyt miękkie serce by się na ludzi złościć :D). Nick dobrze napisany - masz plusa za to :arrow: + :mrgreen: .
Runiq, MAd wymyślił konkurs, ale jestem współojcem - jak mogłeś o tym zapomnieć...teraz Ono będzie płakać

<dochodzi słyszalny szloch z szafy>

widzisz?? Przeproś je zanim mnie tu zatopi...bo podłoga już mokra jest...

którtka rewizja opinii:
MAd - jest jak elf ;) nigdy niczego nie mówi wprost (ani w Rzeczyposplitej, ani tym bardziej w Dzienniku Polskim, ani...), ale że elfy są git, jamodyl także dobry jest :D (plus dla jamodyla :arrow: +, a za co? Za to, że jest :D).
Runiq a.k.a. Qinur - człowiek, który bogiem się ogłasza, ostatnio w świąteczne piórka ubrany :), bardzo miło się z nim na forum gada :)

P.S. Waltos, to o aviku to było po zmianie na Cheshire'a, czy przed? ;)
P.P.S. Hmm patrząc na datę postu, chyba jednak przed :P
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Zaraz zaraz... skoro my jesteśmy współojcami... to kto jest matką? Chyba, że... oj nieładnie, nieładnie :wink:

A czy łzy ono nie są silną trucizną i mocno stężonym kwasem w jednym? A może to lek na wszystkie choroby? Hmmm.... proponuję zrobić kilka testów :wink:

jamodyl=elf.... hmmm.... interesujące... ( czy to była aluzja do mojego wieku? :wink: ) no w sumie i jedno i drugie ma długie uszy :D
acha, mały słowniczek: "niczego nie mówi wprost" = gada bez sensu (życia?), bo sens jest na wakacjach. strzałka +? Ale strzałka + ile? Bo nie wiem czy na smoka zadziała... ale na: przyszłość wolę miecze. :D

Ad. PPS. patrząc na datę to chyba jednak PO zmianie na kota (no chyba, że wystąpiły niezłe zawirowania czasoprzestrzenne). Bo post Waltosa jest dzisiejszy, a avik - wczorajszy
:D
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

MAd Phantom pisze:
Zaraz zaraz... skoro my jesteśmy współojcami... to kto jest matką?

ja moge byc matka ;) wyrodna of cozz ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Zaraz zaraz... skoro my jesteśmy współojcami... to kto jest matką? Chyba, że... oj nieładnie, nieładnie
bez żaluzji mi tutaj!
A czy łzy ono nie są silną trucizną i mocno stężonym kwasem w jednym? A może to lek na wszystkie choroby? Hmmm.... proponuję zrobić kilka testów
za późno - Ono już posprzątało... :P
acha, mały słowniczek: "niczego nie mówi wprost" = gada bez sensu (życia?), bo sens jest na wakacjach. strzałka +? Ale strzałka + ile? Bo nie wiem czy na smoka zadziała... ale na: przyszłość wolę miecze.

wiesz gdzie jest mój sens życia?? Gadaj natychmiast!! Od lat go poszukuję (sam wiesz z jakim skutkiem!!). Strzałka jest + x ;) gdzie x to kopnięty + :D
Ad. PPS. patrząc na datę to chyba jednak PO zmianie na kota (no chyba, że wystąpiły niezłe zawirowania czasoprzestrzenne). Bo post Waltosa jest dzisiejszy, a avik - wczorajszy
nie wiem jak to możliwe, ale dopiero post Falki pokazał mi ten temat jako nie czytany - źle się dzieje na tym forum...zaczynam wierzyć w te zawirowania czasowe :P
ja moge byc matka ;) wyrodna of cozz ;)
MAd co Ty na to?? Tylko, żeby później nie było, że nie chcesz już więcej. Sama się to to teraz prosisz :D
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Przypomnijmy historyczną chwilę, gdy BAZYL pisał swój pierwszy post. Oto on:
BAZYL pisze:Żeby teksty pojawiajace się w kąciku jeszcze lepiej trafiały w Wasze potrzeby i stawały się jeszcze bardziej przydatne, potrzebujemy znać Wasze zdanie i opinie. Dlatego zachęcam do wypowiadania się tu ...
A oto mój pierwszy post:
Runiq pisze:Oki, Falka, już wysyłam!
To chyba mój najkrótsza wiadomość (najpierw musiałem przetestować, jak dział maszyna do robienia postów :D ). Chodziło mi o wysłanie opowiadania do Taferny.
Radkoff
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2207328

Post autor: Radkoff »

mine first post :
Radkoff pisze:... tak to ja ... to moj pierwszy post na tym forum ... :] i bardzo dobrze

Gatunek... okreslic gatunek jest duzo latwiej .... :

INDUSTRIAL [Nine Inch Nails, Ramm+ein, White Zombie, et c ...
Obrazek Ty... Ty... ZŁY jeden, oddaj nam edycję postów...
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

np ja...przez Falke...bo jej mail nie dziala....a ja pomoc nioslem....
A tak wogole to witam ....
....
....
a oto moja pierwsza notka tutaj, w której to obarczam Falkę winą za moje pojawienie się tutaj...teraz to przypomniałem byście nie zapomnieli kogo, w razie czego, macie zlinczować :D
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

MAd co Ty na to?? Tylko, żeby później nie było, że nie chcesz już więcej. Sama się to to teraz prosisz Very Happy

Ekhem... ale żeby tak jamnik z kotem i chomikiem? To by nas z miejca z forum wyrzucili... ale mogłoby być ciekawie... :twisted:

A mój pierwsy post (głodowy) to reklama Nieboraków
:wink:
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

MAd Phantom pisze:
Ekhem... ale żeby tak jamnik z kotem i chomikiem? To by nas z miejca z forum wyrzucili... ale mogłoby być ciekawie... :twisted:
nie takie rzeczy się robiło :) Nie rozumiem co dziwnego jest w związku psa, kota i gryzonia - u mojej siostry w domu jest takie combo i mają się dobrze (tzn. pies chce zjeść szczury, a kot, jak to kot wszystkich i wysztko olewa -long live the cats :D - ale poza tym jest spoko ;) ).
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Waltos pisze: BAZYL - najfajniejszy Admin, jakiego spotkałem Nie wychodzi mu granie roli złego tawerniaka (o kurde, po co ja to pisałem? :) )
Faktycznie - juz jesteś martwy.... NIE!... nie odwracaj sie!...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

[Piszę odwrócony do monitora tyłem] Coż, każdemu może się wymsknać... Więc prosze o litość także w kwestii przerobienia towjego avika... no znowu się wygadałem!!! [walenie klawiaturą w głowę]
żyję
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

phi, a czy jest ktoś kto jescze nie przerobił BAZYLowego avika? ;-D
A po co siedzieć tyłem do monitora? Wystarczą ciemne okularki... albo lepiej - okularki ze szkła weneckiego
:D
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Kto nie przerobił BAZYLa? Jak to kto?? Ja na przykład :P Toteż nie musze się uciekać do sztuczek z okularkami ze szkła weneckiego (zdejmij je tylko, a BAZYL się do Ciebie dobierze :D), ani innych takich :P
Vircung
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Vircung »

Runiq. Ty masz jakieś paranoje co do mojej osoby?? Sprostowanie co do tamtego postu pojawiło się. I nie łażę tu GADUŁO za tobą tylko ty zawsze jesteś predemną. Albo ty napisałeś posta jako ostatni w temacie w którym ja coś piszę. A tak BTW czeka cię zguba, moi poplecznicy cię śledzą. pamiętaj nie znasz dnia ani godziny. :twisted: :P
Czyń Zło

Na potęgę Moherowego Beretu !!

http://www.i-rpg.net
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

Wyluzuj trochę, wczuj się w rytm tego forum. Ironia, żarty i innego rodzaju humor leją się tutaj strumieniami... Utopisz się, jeśli nie nauczysz się w nich pływać. ;)
phi, a czy jest ktoś kto jescze nie przerobił BAZYLowego avika? ;-D
Ja, a co? ;P Mi zresztą BAZYL może naskoczyć, jestem paladynem, mam płaszcz odbicia i Karsomira. Na wszelki wypaedem mogę nawet zamontować sobie lusterko (od samochodzu) na głowie... ;P
A i tak najlepiej po prostu zostawić go, nie wojować i pozwolić mu być Złym i się Źlić w spokoju. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Humor? Ironia? Gdzie niby? ;-P

Bo zważcie u Siebie i zanotujcie od razu:
że według jamodylowego nakazu,
kto admina nie przerobi ni razu,
nie będzie mieć miejsca w chlewie! ;-P

PS. Asthner - śledzę Cieeee...
ODPOWIEDZ