Użytkownicy Forum
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
cóż, w ciągu ty parunastu dni, od których to siedzę na tym forum, calkiem sporo użytkowników rzuciło mi się w oczy:
- Runiq - pomimo teo, że jest tylko w łykendy, udziela się praktycznie wszędzie. I nie można go posądzić o statsiartstwo, bo pisze prawie zawsze na temat i z sensem (miętowym? ). Miło mi się czyta jego teksty,
- MAd Phantom - gdyby nie on, to nie poznałbym tego forum Ma on ciekawe i dobre poczucie humoru, pisze ciekawie i na temat i co najważniejsze udziela się w Nieborakach
- Haer' Dalis (nie jestem pewien, czy dobrze napisałem) - ma fajnego avika, bardzo się udziela na forum. Można go porównać do hurtowni ciekawych wypowiedzi (ale wymyśliłem ),
- Radkoff - głównie jego fantastycznie przerobiony avik rzuca się w cozy Pisze trochę rzadziej, noż pozostali wymienieni, ale zazwyczaj z humorem. No i podoba mu się mój avik ,
- BAZYL - najfajniejszy Admin, jakiego spotkałem Nie wychodzi mu granie roli złego tawerniaka (o kurde, po co ja to pisałem? )
- Runiq - pomimo teo, że jest tylko w łykendy, udziela się praktycznie wszędzie. I nie można go posądzić o statsiartstwo, bo pisze prawie zawsze na temat i z sensem (miętowym? ). Miło mi się czyta jego teksty,
- MAd Phantom - gdyby nie on, to nie poznałbym tego forum Ma on ciekawe i dobre poczucie humoru, pisze ciekawie i na temat i co najważniejsze udziela się w Nieborakach
- Haer' Dalis (nie jestem pewien, czy dobrze napisałem) - ma fajnego avika, bardzo się udziela na forum. Można go porównać do hurtowni ciekawych wypowiedzi (ale wymyśliłem ),
- Radkoff - głównie jego fantastycznie przerobiony avik rzuca się w cozy Pisze trochę rzadziej, noż pozostali wymienieni, ale zazwyczaj z humorem. No i podoba mu się mój avik ,
- BAZYL - najfajniejszy Admin, jakiego spotkałem Nie wychodzi mu granie roli złego tawerniaka (o kurde, po co ja to pisałem? )
żyję
-
- Marynarz
Ojjj mój drogi, teraz to podpadłeś (BAZYLowi oczywiście - ja mam zbyt miękkie serce by się na ludzi złościć ). Nick dobrze napisany - masz plusa za to + .
Runiq, MAd wymyślił konkurs, ale jestem współojcem - jak mogłeś o tym zapomnieć...teraz Ono będzie płakać
<dochodzi słyszalny szloch z szafy>
widzisz?? Przeproś je zanim mnie tu zatopi...bo podłoga już mokra jest...
którtka rewizja opinii:
MAd - jest jak elf nigdy niczego nie mówi wprost (ani w Rzeczyposplitej, ani tym bardziej w Dzienniku Polskim, ani...), ale że elfy są git, jamodyl także dobry jest (plus dla jamodyla +, a za co? Za to, że jest ).
Runiq a.k.a. Qinur - człowiek, który bogiem się ogłasza, ostatnio w świąteczne piórka ubrany , bardzo miło się z nim na forum gada
P.S. Waltos, to o aviku to było po zmianie na Cheshire'a, czy przed?
P.P.S. Hmm patrząc na datę postu, chyba jednak przed
Runiq, MAd wymyślił konkurs, ale jestem współojcem - jak mogłeś o tym zapomnieć...teraz Ono będzie płakać
<dochodzi słyszalny szloch z szafy>
widzisz?? Przeproś je zanim mnie tu zatopi...bo podłoga już mokra jest...
którtka rewizja opinii:
MAd - jest jak elf nigdy niczego nie mówi wprost (ani w Rzeczyposplitej, ani tym bardziej w Dzienniku Polskim, ani...), ale że elfy są git, jamodyl także dobry jest (plus dla jamodyla +, a za co? Za to, że jest ).
Runiq a.k.a. Qinur - człowiek, który bogiem się ogłasza, ostatnio w świąteczne piórka ubrany , bardzo miło się z nim na forum gada
P.S. Waltos, to o aviku to było po zmianie na Cheshire'a, czy przed?
P.P.S. Hmm patrząc na datę postu, chyba jednak przed
-
- Arcymod Tawerniany
Zaraz zaraz... skoro my jesteśmy współojcami... to kto jest matką? Chyba, że... oj nieładnie, nieładnie
A czy łzy ono nie są silną trucizną i mocno stężonym kwasem w jednym? A może to lek na wszystkie choroby? Hmmm.... proponuję zrobić kilka testów
jamodyl=elf.... hmmm.... interesujące... ( czy to była aluzja do mojego wieku? ) no w sumie i jedno i drugie ma długie uszy
acha, mały słowniczek: "niczego nie mówi wprost" = gada bez sensu (życia?), bo sens jest na wakacjach. strzałka +? Ale strzałka + ile? Bo nie wiem czy na smoka zadziała... ale na: przyszłość wolę miecze.
Ad. PPS. patrząc na datę to chyba jednak PO zmianie na kota (no chyba, że wystąpiły niezłe zawirowania czasoprzestrzenne). Bo post Waltosa jest dzisiejszy, a avik - wczorajszy
-
- Marynarz
bez żaluzji mi tutaj!Zaraz zaraz... skoro my jesteśmy współojcami... to kto jest matką? Chyba, że... oj nieładnie, nieładnie
za późno - Ono już posprzątało...A czy łzy ono nie są silną trucizną i mocno stężonym kwasem w jednym? A może to lek na wszystkie choroby? Hmmm.... proponuję zrobić kilka testów
acha, mały słowniczek: "niczego nie mówi wprost" = gada bez sensu (życia?), bo sens jest na wakacjach. strzałka +? Ale strzałka + ile? Bo nie wiem czy na smoka zadziała... ale na: przyszłość wolę miecze.
wiesz gdzie jest mój sens życia?? Gadaj natychmiast!! Od lat go poszukuję (sam wiesz z jakim skutkiem!!). Strzałka jest + x gdzie x to kopnięty +
nie wiem jak to możliwe, ale dopiero post Falki pokazał mi ten temat jako nie czytany - źle się dzieje na tym forum...zaczynam wierzyć w te zawirowania czasoweAd. PPS. patrząc na datę to chyba jednak PO zmianie na kota (no chyba, że wystąpiły niezłe zawirowania czasoprzestrzenne). Bo post Waltosa jest dzisiejszy, a avik - wczorajszy
MAd co Ty na to?? Tylko, żeby później nie było, że nie chcesz już więcej. Sama się to to teraz prosiszja moge byc matka wyrodna of cozz
-
- Bombardier
Przypomnijmy historyczną chwilę, gdy BAZYL pisał swój pierwszy post. Oto on:
A oto mój pierwszy post:BAZYL pisze:Żeby teksty pojawiajace się w kąciku jeszcze lepiej trafiały w Wasze potrzeby i stawały się jeszcze bardziej przydatne, potrzebujemy znać Wasze zdanie i opinie. Dlatego zachęcam do wypowiadania się tu ...
To chyba mój najkrótsza wiadomość (najpierw musiałem przetestować, jak dział maszyna do robienia postów ). Chodziło mi o wysłanie opowiadania do Taferny.Runiq pisze:Oki, Falka, już wysyłam!
-
- Marynarz
- Numer GG: 2207328
-
- Marynarz
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Marynarz
nie takie rzeczy się robiło Nie rozumiem co dziwnego jest w związku psa, kota i gryzonia - u mojej siostry w domu jest takie combo i mają się dobrze (tzn. pies chce zjeść szczury, a kot, jak to kot wszystkich i wysztko olewa -long live the cats - ale poza tym jest spoko ).MAd Phantom pisze:
Ekhem... ale żeby tak jamnik z kotem i chomikiem? To by nas z miejca z forum wyrzucili... ale mogłoby być ciekawie...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Faktycznie - juz jesteś martwy.... NIE!... nie odwracaj sie!...Waltos pisze: BAZYL - najfajniejszy Admin, jakiego spotkałem Nie wychodzi mu granie roli złego tawerniaka (o kurde, po co ja to pisałem? )
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Marynarz
-
- Marynarz
- Kontakt:
Runiq. Ty masz jakieś paranoje co do mojej osoby?? Sprostowanie co do tamtego postu pojawiło się. I nie łażę tu GADUŁO za tobą tylko ty zawsze jesteś predemną. Albo ty napisałeś posta jako ostatni w temacie w którym ja coś piszę. A tak BTW czeka cię zguba, moi poplecznicy cię śledzą. pamiętaj nie znasz dnia ani godziny.
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Wyluzuj trochę, wczuj się w rytm tego forum. Ironia, żarty i innego rodzaju humor leją się tutaj strumieniami... Utopisz się, jeśli nie nauczysz się w nich pływać.
A i tak najlepiej po prostu zostawić go, nie wojować i pozwolić mu być Złym i się Źlić w spokoju. ;P
Ja, a co? ;P Mi zresztą BAZYL może naskoczyć, jestem paladynem, mam płaszcz odbicia i Karsomira. Na wszelki wypaedem mogę nawet zamontować sobie lusterko (od samochodzu) na głowie... ;Pphi, a czy jest ktoś kto jescze nie przerobił BAZYLowego avika? ;-D
A i tak najlepiej po prostu zostawić go, nie wojować i pozwolić mu być Złym i się Źlić w spokoju. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Arcymod Tawerniany