M.M. - Hmm... moze wyślij mi co sam wymyślisz na PW, a ja juz sobie poradzę
[Matrix] - szukam MG

-
Mr.Zeth
- Bosman

- Numer GG: 2248735
- Kontakt:

-
Nadir
- Kok

- Numer GG: 3327785
no to ja tez oczywiscie takiej zabawy nie mozna oposcic:)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
Thaevis
- Marynarz

- Kontakt:

-
Mr.Zeth
- Bosman

- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Karta ma wyglądać tak:
Nick (tak zwracają się do siebie osoby w Zionie)
Imię i Nazwisko (tak zwracaja się do siebie w Matrixie)
Wygląd (twarz, ubranie, budowa etc.)
Specjalizacja:
(można być szczególnie wyspecjalizowanym w jednej rzeczy. Co kilka misji będzie można sobie "uploadować" kolejną specjalizację, specjalizacje wewnatrz matrix wyróżniłem (X) po nazwie (zeby nie było, ze ktoś w Zionie "skacze na wyzsze pietro"
), specjalizację można potem "ulepszać" by dawały większe korzyści)
Strzelec, Operator-Mech, Pilot, Informator (odczytujący dane matrixa), Pająk (X) (chwilowe bieganie po ścianach, walka gł. za pomocą nóg), Skoczek (X) (długie i wysokie na kilka metrów skoki i akrobacje, walka za pomocą broni białej), Supersiła (X) (postać jest znacznie silniejsza, walczy za pomocą rąk), Cień (X) (postać potrafi uniknąć pojedynczych kul lecących na niego "od przodu", specjalizuje się w pistoletach i SMG), Strzelec (X) (specjalizacja w broni ciężkiej i snajperskiej, celuje szybciej i lepiej)
Nick (tak zwracają się do siebie osoby w Zionie)
Imię i Nazwisko (tak zwracaja się do siebie w Matrixie)
Wygląd (twarz, ubranie, budowa etc.)
Specjalizacja:
(można być szczególnie wyspecjalizowanym w jednej rzeczy. Co kilka misji będzie można sobie "uploadować" kolejną specjalizację, specjalizacje wewnatrz matrix wyróżniłem (X) po nazwie (zeby nie było, ze ktoś w Zionie "skacze na wyzsze pietro"
Strzelec, Operator-Mech, Pilot, Informator (odczytujący dane matrixa), Pająk (X) (chwilowe bieganie po ścianach, walka gł. za pomocą nóg), Skoczek (X) (długie i wysokie na kilka metrów skoki i akrobacje, walka za pomocą broni białej), Supersiła (X) (postać jest znacznie silniejsza, walczy za pomocą rąk), Cień (X) (postać potrafi uniknąć pojedynczych kul lecących na niego "od przodu", specjalizuje się w pistoletach i SMG), Strzelec (X) (specjalizacja w broni ciężkiej i snajperskiej, celuje szybciej i lepiej)
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!

-
Arxel
- Kok

- Numer GG: 8564458
Nick:Koder.
Imię i Nazwisko: Alex Kamiński
Wygląd:
W Matrixie:
http://img101.imageshack.us/my.php?imag ... xie9wm.jpg
W prawdziwym świecie:
Krótkie czarne włosy, zielone oczy, eloziomowa czpeczka:D.
Specjalizacja:
Informator
Imię i Nazwisko: Alex Kamiński
Wygląd:
W Matrixie:
http://img101.imageshack.us/my.php?imag ... xie9wm.jpg
W prawdziwym świecie:
Krótkie czarne włosy, zielone oczy, eloziomowa czpeczka:D.
Specjalizacja:
Informator
Ostatnio zmieniony niedziela, 26 lutego 2006, 18:07 przez Arxel, łącznie zmieniany 1 raz.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM
!

-
Nadir
- Kok

- Numer GG: 3327785
)Nick Nadir
Imię i Nazwisko Michail Tigrow
Wygląd Szczuply wysoki z dredami niezbyt dlugimi, na tyle tylko ze mozna je zwiazac z tylu ale wystaja zza gumki jakies 3cm, zasepiona wychudzona twarz mroczne oczy, ubrany w czarne bojowki i czarny golf na to narzucony luzny czarny plaszcz za kolana(obowiazkowo taki matrixowy
), zawsze rozpiety, bron za paskiem spodni od strony plecow i maly gan na kostce u nogi
Specjalizacja: Cień
Imię i Nazwisko Michail Tigrow
Wygląd Szczuply wysoki z dredami niezbyt dlugimi, na tyle tylko ze mozna je zwiazac z tylu ale wystaja zza gumki jakies 3cm, zasepiona wychudzona twarz mroczne oczy, ubrany w czarne bojowki i czarny golf na to narzucony luzny czarny plaszcz za kolana(obowiazkowo taki matrixowy
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
Thorgrim
- Majtek

- Numer GG: 1099483
Nick: Hemar
Imię i Nazwisko: Piotr Hemarow
Wygląd: Wysoki, szczupły, spodnie bojówki czarne z szelkami, czarna koszulka, czarny płaszcz matrixowy, czarne glany, czarne okularki, 2 pistolety przy nadgarstkach (HK .40 USP-SD), jeden na pasku, przy kostce nóż, na plecach Barret M 82A1, przy pasku 3 magazynki.
Specjalizacja: Informator, Strzelec(X).
Imię i Nazwisko: Piotr Hemarow
Wygląd: Wysoki, szczupły, spodnie bojówki czarne z szelkami, czarna koszulka, czarny płaszcz matrixowy, czarne glany, czarne okularki, 2 pistolety przy nadgarstkach (HK .40 USP-SD), jeden na pasku, przy kostce nóż, na plecach Barret M 82A1, przy pasku 3 magazynki.
Specjalizacja: Informator, Strzelec(X).

-
Nyano
- Mat

- Numer GG: 3030068
Nick: Deus
Imie i nazwisko: Ivan Grey
Wygląd: Posiada długie, brązowe włosy. Wysoki. Raczej przystojny. Ubrany w koszulę khaki i dżinsy. Nie wyróżniałby się w Matrixie niczym, gdyby nie fakt, że przez plecy ma przewieszony miecz półtoraręczny.
Specjalizacja: Skoczek
(Z początku chciałem być 100% Ziończykiem, ale zrezygnowałem)
Imie i nazwisko: Ivan Grey
Wygląd: Posiada długie, brązowe włosy. Wysoki. Raczej przystojny. Ubrany w koszulę khaki i dżinsy. Nie wyróżniałby się w Matrixie niczym, gdyby nie fakt, że przez plecy ma przewieszony miecz półtoraręczny.
Specjalizacja: Skoczek
(Z początku chciałem być 100% Ziończykiem, ale zrezygnowałem)
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
Radar
- Mat

- Kontakt:
Nick: Ramuel / Jack
Imię i Nazwisko: Ramuel Jackson
Wygląd: Piwne oczy, którkie czarne włosy, w miarę postawny, wysoki, szczupły. Ubrany w luźną koszulę i dżinsy.
Specjalizacja: Supersiła.
Imię i Nazwisko: Ramuel Jackson
Wygląd: Piwne oczy, którkie czarne włosy, w miarę postawny, wysoki, szczupły. Ubrany w luźną koszulę i dżinsy.
Specjalizacja: Supersiła.
Ostatnio zmieniony wtorek, 28 lutego 2006, 15:20 przez Radar, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Trocinka
- Marynarz

- Kontakt:
Nick: Nox
Imię i nazwisko: Nicole Virtue
Wygląd: Nie wyróżnia się niczym specjalnym. Długie brązowe włosy nosi związane w kitkę. Nosi bojówki moro, ciemną obcisłą koszulkę, na nadgarstku przewiązany ma rzemyk, pamiątkę z czasów bycia w Matriksie. Zawsze ma przy soie mały, poręczny pistolet- tak na wszelki wypadek.
Imię i nazwisko: Nicole Virtue
Wygląd: Nie wyróżnia się niczym specjalnym. Długie brązowe włosy nosi związane w kitkę. Nosi bojówki moro, ciemną obcisłą koszulkę, na nadgarstku przewiązany ma rzemyk, pamiątkę z czasów bycia w Matriksie. Zawsze ma przy soie mały, poręczny pistolet- tak na wszelki wypadek.

-
Malutkus
- Marynarz

- Numer GG: 9627608
Nick: Mundy
Imię i nazwisko: Marshal Landon
Wygląd: Krótkie, jasne włosy, szczupły, niski. W lewym uchu nosi kolczyk. Ubrany w ciemną bluzę i szare spodnie. W Matrixie chodzi w czarnych spodniach i czarnej marynarce, nosi też ciemne okulary.
Specjalizacja: Pająk
Imię i nazwisko: Marshal Landon
Wygląd: Krótkie, jasne włosy, szczupły, niski. W lewym uchu nosi kolczyk. Ubrany w ciemną bluzę i szare spodnie. W Matrixie chodzi w czarnych spodniach i czarnej marynarce, nosi też ciemne okulary.
Ostatnio zmieniony niedziela, 26 lutego 2006, 14:53 przez Malutkus, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Thaevis
- Marynarz

- Kontakt:
Nick:Azazel
Imię i Nazwisko: Nicolas Ortens
Wygląd:Jak myślicie skąd się wzieła jego ksywa ? Otóż w syjonie wygląda jak demon. Chodzi w czarnych ubraniach a jego czarne włosy sięgają końca pleców...do tego ten demoniczny uśmiech.Jednak w Matrixie jest zupełnie innym człowiekiem, ubiera się w czarne skóry jak większość oraz ma modną dobrze zrobioną fryzure.Zawsze ma przy sobie berreta 9mm
Imię i Nazwisko: Nicolas Ortens
Wygląd:Jak myślicie skąd się wzieła jego ksywa ? Otóż w syjonie wygląda jak demon. Chodzi w czarnych ubraniach a jego czarne włosy sięgają końca pleców...do tego ten demoniczny uśmiech.Jednak w Matrixie jest zupełnie innym człowiekiem, ubiera się w czarne skóry jak większość oraz ma modną dobrze zrobioną fryzure.Zawsze ma przy sobie berreta 9mm
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."

-
M_M
- Kok

- Numer GG: 0

-
Thorgrim
- Majtek

- Numer GG: 1099483

-
Nyano
- Mat

- Numer GG: 3030068
Thor ma rację.
I jeszcze takie pytanko do MG:
Na Nabuchodonozorze były stopnie. Czy na naszym statku / statkach też będzie jakaś hierarchia? jeśli tak, to od czego będzie zależała?
I jeszcze takie pytanko do MG:
Na Nabuchodonozorze były stopnie. Czy na naszym statku / statkach też będzie jakaś hierarchia? jeśli tak, to od czego będzie zależała?
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
delur
- Marynarz

Nick: Nemesis (czyt. Nemezis)
Imię i Nazwisko: Kate Clear
Wygląd:
-Ogólny
Blada, rude włosy, niebieskie oczy, sine usta.
-Zion
Ma na sobie długą brązową koszulę, sięgającą do kolan, rude włosy spięte w kucyk, na nogach zniszczone zniszczone adidasy, czarne dżinsy
-Matrix
Obcisłe (podkreśla jej kształty :>) skórzane czarne ubranie, wysokie glany.
Specjalizacja: Pilot, a w Matrixie chciałbym pomieszanie Skoczka i Pająka czyli skacze robi akrobacje kopie i walczy na pięści, mogę ?
Imię i Nazwisko: Kate Clear
Wygląd:
-Ogólny
Blada, rude włosy, niebieskie oczy, sine usta.
-Zion
Ma na sobie długą brązową koszulę, sięgającą do kolan, rude włosy spięte w kucyk, na nogach zniszczone zniszczone adidasy, czarne dżinsy
-Matrix
Obcisłe (podkreśla jej kształty :>) skórzane czarne ubranie, wysokie glany.
Specjalizacja: Pilot, a w Matrixie chciałbym pomieszanie Skoczka i Pająka czyli skacze robi akrobacje kopie i walczy na pięści, mogę ?

Delur słucha: