Rasa, którą gram najchętniej...
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
dobrze odegrane to mogłobybyć ciekawe (pomijam oczywiście kwestie genetycznej możliwości tegoż - postać taka zresztą mogła się narodzić na kutek "genialnego pomysła" potężnego maga) - to publiczne potępianie, odrzucenie od społeczeństwa.... hmmm... może nawet gorsze niż dla Drowa (Drowów wszyscy się boją, a takim mieszańcami to by conajwyżej gardzili). Taka gra mog.łaby być ciekawa, ale tylko dla zaawansowanych graczy i MG.
A swoją drogą jest system (nie pamiętam nazwy), w którym można grać pół-Kłapouchym (elfem jak kto woli) i pół-KrasnymLudem... to musi być dopiero odlot
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Pewnie z wielkiej miłości, która się przeciwwstawiła otoczeniu . To tak jak podczas gry w Warhammera, gdy głownym wątkiem przygody była miłość krasnoluda do elficy ( i na odwrót), niestety ta miłość zakończyła się tragicznie ( nie urodził się na szczęście żaden potomek).
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Otchłań
-
- Marynarz
- Kontakt:
Ork lub Pół-ork. Kurcze sam nie wiem, dla czego. Po prostu czuje do nich sentyment. Może też dlatego ze w realu mam mało masy mięśniowej Niestety nigdy nie natrafiłem na sesję gdzie mg traktował moją postać jak orka. Po prostu był ot jeszcze jeden człowiek z ulepszonymi statami który po prostu więcej płacił w zamtuzach
ELFY SĄ PRZEREKLAMOWANE!!! HAHAHA!!!
ELFY SĄ PRZEREKLAMOWANE!!! HAHAHA!!!
-
- Marynarz
- Kontakt:
Nieprawda, przereklamowane są krasnoludy. Niby takie dobre, silne, znające się na obróbce kamienia i metalu, ale tak naprawdę to alkoholicy i skąpieradła . To jest cała naga prawda o krasnalach .
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Otchłań
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
Stereotypem jest elf, niby "pako" a tu jakiś taki flegmatyk i w ogóle nie ten tego . Niby to z łuku dobrze strzela, ale można też spotkać takich co strzalą się zabiją , a taki krasnal co, ciężkie życie ma; praca- wóda-żona- praca .
Otchłań
Otchłań
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Humans, only humans... Nie wiem, jakoś granie jakimiś zwyrodnieniami nigdy mnie nie pociągało Wiem, że czasem fajnie jest zjadać drewno/kamienie na śniadanie i popijać krystalicznie czystą wodą z rwącego, zimnego potoku/gorzałą ale bez przesady
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Hmm... Wiesz to... z doświadczenia? ;P
Btw, witaj na forum.
Btw, witaj na forum.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Joł, joł Porozwalam tutaj co mogę... a raczej co zdążę nim redakcja się przeprosi z FAAsthner pisze:Hmm... Wiesz to... z doświadczenia? ;P
>>> No ba, nie ma to jak mieć empatię na poziomie 21 Ale tak bywa, jak się wyrzuci trzy razy siódemkę na sześciościennej kostce
Btw, witaj na forum.
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
-
- Marynarz
- Numer GG: 2207328
CRD pisze:Humans, only humans... Nie wiem, jakoś granie jakimiś zwyrodnieniami nigdy mnie nie pociągało Wiem, że czasem fajnie jest zjadać drewno/kamienie na śniadanie i popijać krystalicznie czystą wodą z rwącego, zimnego potoku/gorzałą ale bez przesady
no comment ... ile wziales ze wymysliles te kamienie ?
Ty... Ty... ZŁY jeden, oddaj nam edycję postów...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 6256562
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Nie musiałem nic wymyślać, I'm afraid ;] Fakty pozostają faktami bez względu na wszystko ;]Koff pisze:no comment ... ile wziales ze wymysliles te kamienie ?
Znaczy niedowidzi rano i o zmroku?Vil pisze: ma zdolność "koci wzrok" bosko!!!
-
- Marynarz
- Numer GG: 2207328
RADKOFF !!! ....PVC pisze:Nie musiałem nic wymyślać, I'm afraid ;] Fakty pozostają faktami bez względu na wszystko ;]Koff pisze:no comment ... ile wziales ze wymysliles te kamienie ?
2. podaj nazwe systemu gdzie krasnoludy jedza kamienie ... PODAJ JAKIKOLWIEK SYSTEM GDZIE SIE JE KAMIENIE
Ty... Ty... ZŁY jeden, oddaj nam edycję postów...