Rasa, którą gram najchętniej...

Kącik Gier Fabularnych
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

ja zawsze gram krasnoludem... czemu? Bo nie lubię się bawić czarami, lubię oręże typu topór/młot, poza tym one najbardziej odzwierciedlają mnie (grube, chamskie, gburowate, chciwe :D)
żyję
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Ja zawsze staram się mieć smoka :D Jak w sesji Kamień duszy.
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Post autor: Darkelfft »

Ciekawe jak by się grało pół-krasnoludem pół-człowiekiem :D ,
albo pół-orkiem pół-elfem :D :D
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

dobrze odegrane to mogłobybyć ciekawe (pomijam oczywiście kwestie genetycznej możliwości tegoż - postać taka zresztą mogła się narodzić na kutek "genialnego pomysła" potężnego maga) - to publiczne potępianie, odrzucenie od społeczeństwa.... hmmm... może nawet gorsze niż dla Drowa (Drowów wszyscy się boją, a takim mieszańcami to by conajwyżej gardzili). Taka gra mog.łaby być ciekawa, ale tylko dla zaawansowanych graczy i MG.
A swoją drogą jest system (nie pamiętam nazwy), w którym można grać pół-Kłapouchym (elfem jak kto woli) i pół-KrasnymLudem... to musi być dopiero odlot
:wink:
Rashkel
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Rashkel »

To chyba jest jeden ze światow do D&D: Midnight (aczkolwiek mogę się mylić). Swoją droga ciekawe jak to coś moglo powstać.
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Pewnie z wielkiej miłości, która się przeciwwstawiła otoczeniu :D . To tak jak podczas gry w Warhammera, gdy głownym wątkiem przygody była miłość krasnoluda do elficy ( i na odwrót), niestety ta miłość zakończyła się tragicznie ( nie urodził się na szczęście żaden potomek). :(
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu :D...
Otchłań
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Lord of Dorkness »

Ork lub Pół-ork. Kurcze sam nie wiem, dla czego. Po prostu czuje do nich sentyment. Może też dlatego ze w realu mam mało masy mięśniowej :) Niestety nigdy nie natrafiłem na sesję gdzie mg traktował moją postać jak orka. Po prostu był ot jeszcze jeden człowiek z ulepszonymi statami który po prostu więcej płacił w zamtuzach :?

ELFY SĄ PRZEREKLAMOWANE!!! HAHAHA!!! :twisted:
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Nieprawda, przereklamowane są krasnoludy. Niby takie dobre, silne, znające się na obróbce kamienia i metalu, ale tak naprawdę to alkoholicy i skąpieradła :P . To jest cała naga prawda o krasnalach :P .
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu :D...
Otchłań
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Lord of Dorkness »

Jesteś ofiarą stereotypów mój dobry przyjacielu :roll: :P
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Stereotypem jest elf, niby "pako" a tu jakiś taki flegmatyk i w ogóle nie ten tego :D . Niby to z łuku dobrze strzela, ale można też spotkać takich co strzalą się zabiją :D , a taki krasnal co, ciężkie życie ma; praca- wóda-żona- praca :P .
Otchłań
CRD
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: CRD »

Humans, only humans... Nie wiem, jakoś granie jakimiś zwyrodnieniami nigdy mnie nie pociągało :D Wiem, że czasem fajnie jest zjadać drewno/kamienie na śniadanie i popijać krystalicznie czystą wodą z rwącego, zimnego potoku/gorzałą ale bez przesady :wink:
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

Hmm... Wiesz to... z doświadczenia? ;P
Btw, witaj na forum. :)
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
CRD
Pomywacz
Kontakt:

Asthner pisze:Hmm... Wiesz to... z doświadczenia? ;P

>>> No ba, nie ma to jak mieć empatię na poziomie 21 :D Ale tak bywa, jak się wyrzuci trzy razy siódemkę na sześciościennej kostce :P
Btw, witaj na forum. :)
Joł, joł :wink: Porozwalam tutaj co mogę... a raczej co zdążę nim redakcja się przeprosi z FA :wink:
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
Radkoff
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2207328

Post autor: Radkoff »

CRD pisze:Humans, only humans... Nie wiem, jakoś granie jakimiś zwyrodnieniami nigdy mnie nie pociągało :D Wiem, że czasem fajnie jest zjadać drewno/kamienie na śniadanie i popijać krystalicznie czystą wodą z rwącego, zimnego potoku/gorzałą ale bez przesady :wink:

no comment ... ile wziales ze wymysliles te kamienie ?
Obrazek Ty... Ty... ZŁY jeden, oddaj nam edycję postów...
Vil'Mathien
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 6256562

Post autor: Vil'Mathien »

ja zwykle gram półelfem(profesje magiczne),a ostatnio elfem jako zabójcą/magiem( ma zdolność "koci wzrok" bosko!!! :) ).co do hobbitów,to mam jednego w drużynie,straszny z niego pijak,ale złodziej całkiem całkiem.poza tym niezły ma bajer :)
CRD
Pomywacz
Kontakt:

Koff pisze:no comment ... ile wziales ze wymysliles te kamienie ?
Nie musiałem nic wymyślać, I'm afraid ;] Fakty pozostają faktami bez względu na wszystko ;]
Vil pisze: ma zdolność "koci wzrok" bosko!!!
Znaczy niedowidzi rano i o zmroku? :wink:
Radkoff
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2207328

Post autor: Radkoff »

PVC pisze:
Koff pisze:no comment ... ile wziales ze wymysliles te kamienie ?
Nie musiałem nic wymyślać, I'm afraid ;] Fakty pozostają faktami bez względu na wszystko ;]
RADKOFF !!! ....

2. podaj nazwe systemu gdzie krasnoludy jedza kamienie ... PODAJ JAKIKOLWIEK SYSTEM GDZIE SIE JE KAMIENIE :? :?
Obrazek Ty... Ty... ZŁY jeden, oddaj nam edycję postów...
ODPOWIEDZ