Warcraft

-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Numer GG: 2832544

-
- Marynarz
- Kontakt:
Jestem za
i klep, klep zaklepuje sobie miejsce w przymierzu 
Tylko teraz dwa pytania do MG:
1) Czas akcji przed czy po Płomiennym Legionie ?
2)Jakie klasy postaci ? te z WoWa ? (znam jeszcze z systemu autorskiego ale szczerze wątpie żeby był tu używany
)

Tylko teraz dwa pytania do MG:
1) Czas akcji przed czy po Płomiennym Legionie ?
2)Jakie klasy postaci ? te z WoWa ? (znam jeszcze z systemu autorskiego ale szczerze wątpie żeby był tu używany

"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."

-
- Bombardier
Dzięki za głosy oddane na mnieeee. Naprawdę, nie spodziewałam się takiego zaszczytuuuu... A tak poza tym to chcę podziękować scenarzystoom i reżyserooowiiii no i moim rodzicooom i w ogóle wszystkiiim... No i jeszcze czytelnkom Tawerny erpegieeee którzy na mnie głosowaliiii i dzięki którym dostałam tego teletawerniakaaaa... Dobra, kończę z tym pisaniem głupot
Czas...Hmm...Nie wiem... Pomóżcie
Klasy:
I Wojownik:
1. Najemnik - najbardziej ogólna profesja wojowników
2. Paladyn - święty rycerz
3. Siepacz - brutalny i silny osobnik (głównie dla Orków)
4. Mistrz Ostrzy - odpowiednik samuraja, wyposażony w niezwykle ostry miecz
5. Łowca Demonów - szybki i skuteczny
6. Taureński Nomad - potwornie silny, ale powolny i niezbyt inteligentny (tylko dla Taurenów)
II Mag:
1. Elementalista - magia elementalana i przywołańcza
2. Czarodziej - defensywny rodzaj magii elementalnej
3. Kapłan - magia życia i leczenia (ale nie tylko)
4. Mistrz Żywiołów - magia żywiołów: ognia, mrozu i błyskawic
5. Wróżbita - magia szamańska i magia żywiołów
6. Szaman (zwanym również Egzomancerem) - magia spektralna (duchów)
7. Znachor - magia leczenia i magia szmańska
8. Nekromanta - magia umarłych (oficjalnie profesja jest zakazana w królestwie)
Inne profesje:
1. Druid Pazurów - druid zajmujący się magią fauny
2. Strażnik Gaju - druid zajmujący się magią flory
3. Mag Krwi - magia chaosu, magia krwi
4. Rozpruwacz Magii - antymag, magia chaosu
5. Łucznik - nazwa mówi sama za siebie
Rasy: Wysokie Elfy, Nocne Elfy, Ludzie, Orkowie, Taureni, Trolle, Krasnoludowie, Krwawe Elfy. Po ładnym uzasadnieniu mogą być także: Ogr, Centaur, Goblin (neutralne) i wiele innych.Opisy ras
Eh...Nie chce mi się tego pisać...
Tutaj sobie wszystko znajdziecie
Jakieś pytania?
P. S. Jak wolicie grać? JEdną czy dwiema drużynami?

Czas...Hmm...Nie wiem... Pomóżcie

Klasy:
I Wojownik:
1. Najemnik - najbardziej ogólna profesja wojowników
2. Paladyn - święty rycerz
3. Siepacz - brutalny i silny osobnik (głównie dla Orków)
4. Mistrz Ostrzy - odpowiednik samuraja, wyposażony w niezwykle ostry miecz
5. Łowca Demonów - szybki i skuteczny
6. Taureński Nomad - potwornie silny, ale powolny i niezbyt inteligentny (tylko dla Taurenów)
II Mag:
1. Elementalista - magia elementalana i przywołańcza
2. Czarodziej - defensywny rodzaj magii elementalnej
3. Kapłan - magia życia i leczenia (ale nie tylko)
4. Mistrz Żywiołów - magia żywiołów: ognia, mrozu i błyskawic
5. Wróżbita - magia szamańska i magia żywiołów
6. Szaman (zwanym również Egzomancerem) - magia spektralna (duchów)
7. Znachor - magia leczenia i magia szmańska
8. Nekromanta - magia umarłych (oficjalnie profesja jest zakazana w królestwie)
Inne profesje:
1. Druid Pazurów - druid zajmujący się magią fauny
2. Strażnik Gaju - druid zajmujący się magią flory
3. Mag Krwi - magia chaosu, magia krwi
4. Rozpruwacz Magii - antymag, magia chaosu
5. Łucznik - nazwa mówi sama za siebie
Rasy: Wysokie Elfy, Nocne Elfy, Ludzie, Orkowie, Taureni, Trolle, Krasnoludowie, Krwawe Elfy. Po ładnym uzasadnieniu mogą być także: Ogr, Centaur, Goblin (neutralne) i wiele innych.Opisy ras
Eh...Nie chce mi się tego pisać...
Tutaj sobie wszystko znajdziecie
Jakieś pytania?
P. S. Jak wolicie grać? JEdną czy dwiema drużynami?
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
I smell the blood of the asylum.

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Bombardier
- Numer GG: 2832544

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Sorry a hunter
gdzie
Ja bym pograł, jak zwykle, TROLL SHAMMY!
I gramy w czasach z WoWa? czy z W3? W3tft? W2? W1
?
I rozkład sił jak w WoWie (Horde[Orkowie, Trolle, Taureni, Nieumarli, Krwawe Elfy], Alliance[Ludzie, Nocne Elfy, Krasnoludy, Gnomy, {i skąd wam się wzięły wysokie elfy?}], Neutralni[gobliny] i obosieczni[ogry, centaury, inne rodzaje mobów])? Czy jak w W3(wszyscy na nieumarłych)

I gramy w czasach z WoWa? czy z W3? W3tft? W2? W1

I rozkład sił jak w WoWie (Horde[Orkowie, Trolle, Taureni, Nieumarli, Krwawe Elfy], Alliance[Ludzie, Nocne Elfy, Krasnoludy, Gnomy, {i skąd wam się wzięły wysokie elfy?}], Neutralni[gobliny] i obosieczni[ogry, centaury, inne rodzaje mobów])? Czy jak w W3(wszyscy na nieumarłych)

-
- Kok
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Zgłaszam się jako Krwawy Elf Mag Krwi.
Dwie drużyny.
Właśnie mnie też interesuje w jakich czasach gramy? Ja osobiście jestem za W3, bo najlepiej to pamiętam.
Dwie drużyny.
Właśnie mnie też interesuje w jakich czasach gramy? Ja osobiście jestem za W3, bo najlepiej to pamiętam.
Ostatnio zmieniony czwartek, 9 lutego 2006, 14:00 przez BLACKs, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Oto postać, zrobiłem z statystykami bo nie wiedziałem, czy będą Ci potrzebne:
Imię: Althalon.
Rasa: krwawy elf.
Profesja: mag krwi.
Kolor oczu: jasnozielony.
Kolor włosów: jasny blond.
Kolor skóry: biały.
Atrybuty:
Siła: 8+2
Zręczność: 12
Inteligencja: 15+3
Siła woli (charyzma): 10
Żywotność (siła x7): 70.
Mana: 18*11 hmmmmmmmm... To chyba 191
.
Ekwipunek: pełna mikstura many, pełna mikstura leczenia, długi, skórzany płaszcz (obrona 2), 12 złota.
Umiejętności: czytanie i pisanie, odczytywanie magicznych znaków (Chaosu), znajomość Demonów, przelanie Krwi, widzenie w ciemnościach.
Historia: Althalon jak na krwawego elfa jest młodym magiem krwi. Tajników magicznych uczył się u wielu mistrzów, którzy byli dla niego jedyną rodziną. Urodził się już po upadku Quel Thalas, dlatego nie zaznał tak wielkiej rozpaczy jak starsze elfy. Nie miał prawdziwej rodziny – nie zna swoich rodziców, został urodzony i oddany w ręce magów krwi. Większość swojego krótkiego życia spędził na nauce, nie poświęcając czasu na inne dziedziny. Z tego powodu nie ma wielu przyjaciół i nie doznał nigdy miłości, ale nie ma żadnych wrogów, co można uznać za zaletę wieloletniego, ciągłego przesiadywania na uczelniach magicznych. Po zakończeniu nauki Althalon dopiero zajął się życiem. Z początku chciał zostać w rodzinnej miejscowości, ale mistrzowie skłonili go do wyprawy w świat i nabycia doświadczenia.
Wygląd: Althalon to szczupły, wysoki krwawy elf o jasnych blond włosach i zielonych oczach. Nie pojawiły się na nim jeszcze żadne oznaki starości. Jego twarz ma ostre rysy i delikatną, młodzieńczą cerę. Elf rusza się szybko i energetycznie, patrząc na jego ruch ma się wrażenie, że ślizga się po powierzchni.
Cechy osobowości: elf nie jest obeznany w świecie, w kontaktach z innymi osobami zawsze trzyma dystans i jest niezbyt skory do dłuższych rozmów. To wcale nie oznacza, że trzyma się na uboczu. Nie chce być także dowódczy, zawsze służy dobrą radą. Jak na krwawego elfa jest często nerwowy i gwałtowny.
Imię: Althalon.
Rasa: krwawy elf.
Profesja: mag krwi.
Kolor oczu: jasnozielony.
Kolor włosów: jasny blond.
Kolor skóry: biały.
Atrybuty:
Siła: 8+2
Zręczność: 12
Inteligencja: 15+3
Siła woli (charyzma): 10
Żywotność (siła x7): 70.
Mana: 18*11 hmmmmmmmm... To chyba 191

Ekwipunek: pełna mikstura many, pełna mikstura leczenia, długi, skórzany płaszcz (obrona 2), 12 złota.
Umiejętności: czytanie i pisanie, odczytywanie magicznych znaków (Chaosu), znajomość Demonów, przelanie Krwi, widzenie w ciemnościach.
Historia: Althalon jak na krwawego elfa jest młodym magiem krwi. Tajników magicznych uczył się u wielu mistrzów, którzy byli dla niego jedyną rodziną. Urodził się już po upadku Quel Thalas, dlatego nie zaznał tak wielkiej rozpaczy jak starsze elfy. Nie miał prawdziwej rodziny – nie zna swoich rodziców, został urodzony i oddany w ręce magów krwi. Większość swojego krótkiego życia spędził na nauce, nie poświęcając czasu na inne dziedziny. Z tego powodu nie ma wielu przyjaciół i nie doznał nigdy miłości, ale nie ma żadnych wrogów, co można uznać za zaletę wieloletniego, ciągłego przesiadywania na uczelniach magicznych. Po zakończeniu nauki Althalon dopiero zajął się życiem. Z początku chciał zostać w rodzinnej miejscowości, ale mistrzowie skłonili go do wyprawy w świat i nabycia doświadczenia.
Wygląd: Althalon to szczupły, wysoki krwawy elf o jasnych blond włosach i zielonych oczach. Nie pojawiły się na nim jeszcze żadne oznaki starości. Jego twarz ma ostre rysy i delikatną, młodzieńczą cerę. Elf rusza się szybko i energetycznie, patrząc na jego ruch ma się wrażenie, że ślizga się po powierzchni.
Cechy osobowości: elf nie jest obeznany w świecie, w kontaktach z innymi osobami zawsze trzyma dystans i jest niezbyt skory do dłuższych rozmów. To wcale nie oznacza, że trzyma się na uboczu. Nie chce być także dowódczy, zawsze służy dobrą radą. Jak na krwawego elfa jest często nerwowy i gwałtowny.
Ostatnio zmieniony czwartek, 9 lutego 2006, 16:52 przez BLACKs, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/