[Fallout] Wyprawa najemników

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Vince

-Jacyś ranni? Sprawdzcie i zgłoście sie do mnie jak jakiegoś znajdziecie. Idę za Johnem.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Quan't
Pomywacz

Post autor: Quan't »

Jesteś mi przyjacielem? Pomożesz mi? Aaa... Kim ty w ogóle jesteś?
___(-(-(-(-(-(-(-_-)-)-)-)-)-)-)___
Obrazek
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

znaczy się wchdoze do gry? Dzięki :)

nazywam sie markus przyjacielu, gdzie my jesteśmy i co cię wprowadziło w ten szał?-mówię do szpona-a jak ty się nazywasz i jak tu trafiłeś? Jak jesteś ranny mogę ci pomuc
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Sten:

Ghul westchnął czyniac znak krzyża świętego nad głową. -Halleluyah, brother.- burknął i poszedł za resztą.

Sry, spieszę sie :?
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Quan't
Pomywacz

Nic mi nie jest. Nazywam Gaerm. Pochodzę z Krypty 13. Podróżując przez pustkowie ziemia osunęła mi się pod stopami i wpadłam tutaj.
Odpowiadam Szponowi Śmierci. A twe imię to... Kim jesteś?
Obrazek
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży

jestem markus, jak widzisz też jestem szponem śmierci, jako młode zostałem złapany przez enklawę i poddawany wielu eksperymentom Genetycznym. W wyniku wielu procesów biologiczno chemicznych uczeni zmodyfikowali moje łańcuchy DNA w wyniku czego stałem się tym kim jestem. Moje rząze krwi zostały zachamowane, a mój wzrost zaniżony, ale dzięki temu zyskałem wielką mądrość, i zwinność w palcach. Jestem można by powiedzieć kimś pomiędzy uczonym a lekarzem kończąc tą moądrą wypoewiedź poprawiam sobie okulary
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Quan't
Pomywacz

Nie bardzo interesuje mnie co to DNA, ani procesy bio... No to coś. Też zostałem schwytany przez Enklawę. Mówię A ja jestem wojownikiem.
Obrazek
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży

miło mi cie poznać- mówię poczym dodaje-musimy się z tąd wydostać, masz jakiś pomysł?
Quan't
Pomywacz

Nie mam. W tamtym pomieszczeniu wskazuję na pokój z którego wyszedł MarkusNie ma wyjścia? A poza tym ja jestem tylko wojownikiem. Nie naukwcem.Mówię i ruszam w stronę pomieszczenia.
Obrazek
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży

Markus

Rozglądam się po pokuju szukając jakiejś drogi "ucieczki", jak nic nie znajduje podążam za Gaermem
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

John Toretho, Vince, Sten
Zjechaliście na niższe piętro budynku. Tam jak tylko otworzyły się drzwi wszedł do was jeden z żołnierzy i zjechaliście od razu niżej. Od razu zaczął was uspokajać:
- Sorry, ale nas już na pierwszym piętrze nie ma. Wszyscy zjechali na trzecie, gdyż tam znaleziono resztę. Mam rozkaz doprowadzić was tam w trybie natychmiastowym.
Znaleźliście się w końcu na trzecim piętrze. Drzwi windy się otworzyły i zobaczyliście istny plac budowy. Wiele ludzi biega na z jednego miejsca na drugie naprawiając ogólnie konstrukcje pomieszczenia, które zresztą było olbrzymie (zdaje się, że wylądowaliście w jakiejś hali) Widzicie wyjścia z niej daleko na północ, południe i wschód (wy jesteście przy zachodniej ścianie hali.). Na samym środku pomieszczenia widzicie jak zostają składane jakieś kombinezony bojowe (coś przypominające małe maszyny bojowe podobne do tych z gwiezdnych wojen, tylko, że na gąsienicach i mniejsze)

B4t95ov
Szedłeś prostym korytarzem przez pięć minut, po czym był zakręt (na północ), a za nim, mniej więcej po minucie doszedłeś do dużych pancernych drzwi. Przy nich trop się urywa. Po lewej widzisz panel kontrolny drzwi. Stanąłeś na chwilę i doszedłeś do wniosku, iż jeszcze masz kody wejściowe do tej sekcji budynku. Na drzwiach widnieje napis:
„SEKTOR D – laboratorium badawcze”

Gaerm, Markus
Wyszliście z pokoju i uświadomiliście sobie że jesteście w sektorze mieszkalnym. Po obu stronach ciągną się korytarze z pokojami po bokach, a przed wami również znajduje sitaki korytarz, który jednak zakończony jest windą.

Menela Perfidus
Podbiegłaś do reszty grupy. Widzisz jak wszyscy obserwują pojazd Davida i nie zwracają na ciebie uwagi.
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Tero Kir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Tero Kir »

B4t95ov

Wstukał hasło, ostrożnie wchodząc do natępnego pomieszczenia. Przygotowany tak by niedać się zaskoczyć. Bacznie obserwował wszystkie slady jakie uadło mu się odnależć. Gdzieś w tych korytażach, znajdowały się jeszcze ludzie nieupoważnieni, podlegających możliwie eksterminacji. Niestety narazie nie otrzymał żadnych instrukcij od komputera głuwnego...
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

To ja też oczywiście poszedłem :P I co tam było?
Obrazek
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

- Ładna baza. Szukam miejsca gdzie moze leżeć mój sprzęt.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Sten:

-Dobra, dobra... powiedz, żołnierzu, z czym mamy tu doczynienia. Doszło juz do konfrontacji, cz po prostu znaleźliście to- ghul wykonał zamaszysty ruch ręką, określajacy cała halę. -I zdecydowalisci się z tego zrobić użytek ZANIM dojdzie do walki?
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Kloner
Chorąży
Chorąży

Markus

-Chodźmy do windy przyjacielu- mówię poczym ide do windy. Rozglądam się cały czas uważnie
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

John Toretho:

Stoję w milczeniu obok Stena.

- To mamy problemy - pomyślałem. Ciekawe, czy w ogóle stąd wyjdziemy... Mogłem zostać przy ochranianiu farm przed mutantami...
Zablokowany