Grota RPG
Grota RPG
Dosc dziwne... juz od dobrych paru lat zaglądam do Tawerny RPG, a jeszcze nic na forum nie pisałem... Zawsze chętnie czytam artykuły Tawerny i pomyślałem sobie... tez bym chciał sobie prowadzić stronke o RPG. Po jakimś czasie (chyba z 2 lata ) nauczyłem się tworzyć stronki internetowe. Mogłem zrealizować moje marzenie . Moja własna strona o RPG! HURA! Wiem, że jest amatorska i takie tam... ale każdy kiedys musi od czegoś zacząć.
Adres: http://grotarpg.ovh.org/
Piszcie prosze co sądzicie o stronce. Wiem, ze Tawernie do pięt nie dorasta...
P.S. Szukam osób chętnych do współpracy
Adres: http://grotarpg.ovh.org/
Piszcie prosze co sądzicie o stronce. Wiem, ze Tawernie do pięt nie dorasta...
P.S. Szukam osób chętnych do współpracy
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Nie mam niestety chwilowo czasu zaglebic sie w zawartosc merytoryczna, wiec wypowiem sie na temat grafiki.
No jest cienko :/ Troche jakos tak bez wyrazu, do tego strasznie surowo. I nie mowie, ze musza byc jakies wodotryski, ale przydalo by sie nad tym popracowac. Za to podoba mi sie dopasowanie czcionek do buttonow
Tlo glownego okna az bije po oczach, szczegolnie z tym czyms co to ma sluzyc chyba jako przerywnik pomiedzy tekstami. Do tego zawartosc jest nieczytelna.
No jest cienko :/ Troche jakos tak bez wyrazu, do tego strasznie surowo. I nie mowie, ze musza byc jakies wodotryski, ale przydalo by sie nad tym popracowac. Za to podoba mi sie dopasowanie czcionek do buttonow
Tlo glownego okna az bije po oczach, szczegolnie z tym czyms co to ma sluzyc chyba jako przerywnik pomiedzy tekstami. Do tego zawartosc jest nieczytelna.
-
- Kok
- Numer GG: 0
Grafika rzeczywiście nie za ładna, to białe tło bije po oczach. Denerwuje mnie jeszcze jedna rzecz za dużo podstron i linków np. żeby zobaczyć jakieś kfiatki z sesji trzeba się troche kaklikać: Humor:)/Jaja z sesii/"Zielone drzwiczki" lub "Dziki Worek". Można by dać od razu tak: Humor:)/Jaja z sesii i już tu dać treść "Zielonych Drzwiczek" i "Dzikiego Worka"
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
BAZ, ubiegłeś mój komentarz! ;)
Będzie krótko, bo nie mam czasu:
Stronka jest *brzydka*. Widziałam tylko stronę główną i odechciało mi się oglądać dalej. Dodatkowo reklama na samym środku odstrasza.
Polecam http://kurs.browsehappy.pl
Będzie krótko, bo nie mam czasu:
Stronka jest *brzydka*. Widziałam tylko stronę główną i odechciało mi się oglądać dalej. Dodatkowo reklama na samym środku odstrasza.
Polecam http://kurs.browsehappy.pl
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Dzięki za szczerość Mam tyle poczucia estety jak kot napłakał... Nie będe już wymyslał specjalnej grafy dla mojej strony... roib się potem "trochę" nieczytelna Wstawiłem zamiast trgo jasnego rażącego tła coś na czym tekst jest bardziej czytelny. Co do reklamy to usunąłem ją ze str. głównej. Nie będe jej zmieszczał na siłę.
Komentujcie co jeszcze zmienić/wprowadzić:
http://grotarpg.ovh.org/ - po małym liftingu
P.S. Nie piszcie, ze polskie znaki wporowdzić. Tyle to sam wiem . Za jakiś czas strone przerobiem jakimś programem do tworzenia WWW i owe znaki wprowadze.
Komentujcie co jeszcze zmienić/wprowadzić:
http://grotarpg.ovh.org/ - po małym liftingu
P.S. Nie piszcie, ze polskie znaki wporowdzić. Tyle to sam wiem . Za jakiś czas strone przerobiem jakimś programem do tworzenia WWW i owe znaki wprowadze.
-
- Tawerniany Che Wiewióra
Grafa na stronie nie jest wciągająca, ale ujdzie w tłumie. Wygląda teraz jak strona robiona w notatniku na zaliczenie z informatyki wiem bo sam podobne robiłem.
Sprawdź stronkę czy nie ma tam błędów (chodzi mnie o błędy ortograficzne, gramatyczne, błędy nazw czy tytułów książek). Piszę sprawdź, bo ja już po 20 sekundach łażenia po stronce, jeden znalazłem .
Jest "Hobbit - czyli tam iz powrotem" powinno być "Hobbit - czyli tam i z powrotem". Brakuje spacji. Niby mały błąd, ale razi.
Sprawdź stronkę czy nie ma tam błędów (chodzi mnie o błędy ortograficzne, gramatyczne, błędy nazw czy tytułów książek). Piszę sprawdź, bo ja już po 20 sekundach łażenia po stronce, jeden znalazłem .
Jest "Hobbit - czyli tam iz powrotem" powinno być "Hobbit - czyli tam i z powrotem". Brakuje spacji. Niby mały błąd, ale razi.
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Kok
chyba moim zdaniem trza mieć więcej doświadczenia tworząc własną stronę, niż się dołączając... Bo jak dołączasz się to tylko pomagasz a tu ogólnie musisz być na czasie, dużo wiedzieć i pisać oraz zdawać relacje z tego co w trawie piszczy.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Jest tylko jeden sposób żeby się o tym przekonać - trzeba to sprawdzić!Ryu the 420th pisze:nie całkiem mając mało doświadczenia, moje teksty nie będą najlepsze, więc raczej w tawernie jej nie zamieszczą.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Kok
Poza tym wysyłając wg ciebie nieprofesjonalny tekst to najprawdopodobniej ci go poprawią albo powiedzą co masz zmienić dokładnie i tak, przez co będziasz miał możliwość zmiany i ponownego wysłania.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein