Liga M:tG w Apprentice
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Liga M:tG w Apprentice
Wpadlem na pomysł stworzenia sieciowej tawernianej ligi M:tG, bo chyba załapałem jak działa Apprentice. Będą się odbywać turnieje różnego typu. Oczywiście gramy bez nagród, dla samej przyjemności. Jest ktoś chętny? Tabelkę z punktami będę prowadził (w miarę możliwości) ja. Pairingi też będę losować.
Zasady
1.Gracze sami się umawiają na konkretny termin gry.
2.Wynik zgłasza zwycięzca.
3.Za oszustwa grozi natychmiastowe wydalenie z ligi.
Proszę się zgłaszać.
Pierwszy turniej zostanie najprawdopodobniej rozegrany w t2.
Zasady
1.Gracze sami się umawiają na konkretny termin gry.
2.Wynik zgłasza zwycięzca.
3.Za oszustwa grozi natychmiastowe wydalenie z ligi.
Proszę się zgłaszać.
Pierwszy turniej zostanie najprawdopodobniej rozegrany w t2.
Ostatnio zmieniony wtorek, 21 listopada 2006, 06:47 przez Epyon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Kontakt:
http://mtgnews.pl - Apprentice z najnowszym uaktualnieniem jest w Downloadzie. Oczywiście jest darmowy. Talię można złożyć dowolną. Ale sam "turniej" będzie w poszczególnych formartach.
Obecnie w t2 jest blok Kamigawy (Champions, Betrayers i Saviors), 9 Edycja i blok Ravnicy (Ravnica, Guildpact, a od kwietnia Dissension).
Obecnie w t2 jest blok Kamigawy (Champions, Betrayers i Saviors), 9 Edycja i blok Ravnicy (Ravnica, Guildpact, a od kwietnia Dissension).
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Na razie gramy z BLACKSouLem towarzysko. Stan na dzisiaj to 1:1. Oczywiscie to się nie liczy do oficjalnej punktacji.
Zapraszam wszystkich do grania, wystarczy tylko znać zasady. Nie potrzeba własnych kart, ani nic. Wbrew pozorom program działa też pod WinXP.
Zapomniałem jeszcze podać zasady punktacji w rankingu:
Wygrana - 3 punkty.
Remis - po 1 punkcie.
Przegrana: 0 punktów.
Zapraszam wszystkich do grania, wystarczy tylko znać zasady. Nie potrzeba własnych kart, ani nic. Wbrew pozorom program działa też pod WinXP.
Zapomniałem jeszcze podać zasady punktacji w rankingu:
Wygrana - 3 punkty.
Remis - po 1 punkcie.
Przegrana: 0 punktów.
-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
Ja też się zgłaszam! Ale wolałbym t1 albo t1.5 (niepamiętam). Bo w mojej magicznej tali znajdują się starusienkie karty, więc w t2 połowa by odpadła. Nie mówię oczywiście o blacklotosach i innych z "wielkiej 9" itp. Moja talia to fłównie onslaught, legions scruge i 8 ale znajdzie sie kilka starszych też. Grać mogę dopiero za tydzień, bo wyjerzdżam.
Miłej gry życzę.
Miłej gry życzę.
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Kontakt:
[Sorry, że dwa posty pod rząd, ale nikt inny tu nie pisze ]
Ludzie, nie bójcie się brać udziału! Nikt nie musi się obawiać, nie gramy o to, kto wygra, tylko dla zabawy!
Liczę na dołączenie Trixtiana, Alucarda, Falki (o ile znajdzie czas ), Villemo, Axcel, Asthnera (jak się raczy pojawić na forum ), Dark_Voyagera (żyjesz jeszcze?), Thaevisa, Thana, laRy'ego (nie potrzebujesz swoich kart ), Luke76 (kasa to nie problem).
Nie ma ciebie na liśćie? Widać nie wpisałeś/aś się do tematu Gracze Magic the Gathering na forum. Nie przejmuj się, przyjmiemy cię z otwartymi rękoma.
Namawiajcie też ludzi spoza Tawerny. Czekam na zgłoszenia
Ludzie, nie bójcie się brać udziału! Nikt nie musi się obawiać, nie gramy o to, kto wygra, tylko dla zabawy!
Liczę na dołączenie Trixtiana, Alucarda, Falki (o ile znajdzie czas ), Villemo, Axcel, Asthnera (jak się raczy pojawić na forum ), Dark_Voyagera (żyjesz jeszcze?), Thaevisa, Thana, laRy'ego (nie potrzebujesz swoich kart ), Luke76 (kasa to nie problem).
Nie ma ciebie na liśćie? Widać nie wpisałeś/aś się do tematu Gracze Magic the Gathering na forum. Nie przejmuj się, przyjmiemy cię z otwartymi rękoma.
Namawiajcie też ludzi spoza Tawerny. Czekam na zgłoszenia
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
-