[fantasy] Nie zapomnij o pierścieniu.

-
- Marynarz
- Numer GG: 3511208
- Kontakt:
Randal: Jakąś godzinę temu wyszła, panie. Jak jej było na miano znowu podrapał się po głowie. Zdaje się, że Cordelia, czy jakoś tak. A co pan się nią tak interesuje? Musi dobrze dogodziła tam na górze, co? karczmarz wyraźnie się zainteresował.
Gustav: No z widzenia to i tak. Przychodzli tu od kilku dni. Dziwne takie. Ciągle z chłopami wychodzili i wychodzili. Później te klienty już nie wracali i słuch po nich ginął. poinformował Cię karczmarz.
Ivor: Nieznajomy upadł. Po chwili podniósł się, podciął Cię i zwiał przez drzwi. Chłopak był bardzo wystraszony.
Randal i Gustav: Zauważyliście wybiegającego z korytarza, prowadzącego do pokoi mężczyznę. Potrącając Gustava szybko wybiegł przez drzwi karczmy, nie zamykając ich nawet za sobą.
Gustav: No z widzenia to i tak. Przychodzli tu od kilku dni. Dziwne takie. Ciągle z chłopami wychodzili i wychodzili. Później te klienty już nie wracali i słuch po nich ginął. poinformował Cię karczmarz.
Ivor: Nieznajomy upadł. Po chwili podniósł się, podciął Cię i zwiał przez drzwi. Chłopak był bardzo wystraszony.
Randal i Gustav: Zauważyliście wybiegającego z korytarza, prowadzącego do pokoi mężczyznę. Potrącając Gustava szybko wybiegł przez drzwi karczmy, nie zamykając ich nawet za sobą.

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Nadir
cholera tak sie dac podejsc nic a nic sie ucze na bledach szkoda ze nawet nie dal sobie wytlumaczyc... i jeszcze ten koles co tak z nienacka to nie po rycersku cholera niech go spotkam na udeptanej ziemi... albo wiem zrobie mu psikusa...
Podchodze do ciala zabitego wlasciciela chlopaka mamrotam cos pod nosem wycinam watrobe i trzustke potem tne je zalewam woda z kaluzy dosypuje troche ziolek z woreczka w wracam do karczmy
Siadam przy stole i czekam na jegomoscia ktory mnie uderzyl wpatrujac sie we wszystkich zlowieszczo
cholera tak sie dac podejsc nic a nic sie ucze na bledach szkoda ze nawet nie dal sobie wytlumaczyc... i jeszcze ten koles co tak z nienacka to nie po rycersku cholera niech go spotkam na udeptanej ziemi... albo wiem zrobie mu psikusa...
Podchodze do ciala zabitego wlasciciela chlopaka mamrotam cos pod nosem wycinam watrobe i trzustke potem tne je zalewam woda z kaluzy dosypuje troche ziolek z woreczka w wracam do karczmy
Siadam przy stole i czekam na jegomoscia ktory mnie uderzyl wpatrujac sie we wszystkich zlowieszczo
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Kok
Ivor:
Gdy gościo wszedł do karczmy łowca znacząco pokazał go oczami Gustavowi i Randalowi. Jednak sam nie ruszył się z miejsca. Stał przy barze. [Czy sługa oddał mi pierścień?] Jeśli sam nie chcesz mi powiedzieć swojego imienia, Będę cię nazywał Młody. A teraz powiedz mi: Co to za pierścień i zwój? Kim był twój pan i czym się zajmował?
Gdy gościo wszedł do karczmy łowca znacząco pokazał go oczami Gustavowi i Randalowi. Jednak sam nie ruszył się z miejsca. Stał przy barze. [Czy sługa oddał mi pierścień?] Jeśli sam nie chcesz mi powiedzieć swojego imienia, Będę cię nazywał Młody. A teraz powiedz mi: Co to za pierścień i zwój? Kim był twój pan i czym się zajmował?
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...

-
- Marynarz
- Kontakt:
Randal: Śledziłeś tajemniczego jegomościa. Byłeś nawet przy tym jak wycinał zabitemu trzustkę i wątrobę. Ohydny widok. Mało się nie pożygałeś. Na samo wspomnienie podbija Cię i nie możesz patrzeć na jedzenie. Później wróciłeś za dziwakiem do karczmy.
Ivor: Chłopak był już zrezygnowany. Naprawdę panie nie mam imienia. To tamten mój właściciel nie nadał mi żadnego miana i tak już zostało. A co do pierścienia tu nastąpiła dłuższa pauza, jakby chłopak wahał się, by coś powiedzieć. Nie wiem czy mogę mówić w towarzystwie o tym. To bardzo niebezpieczne.
Ivor: Chłopak był już zrezygnowany. Naprawdę panie nie mam imienia. To tamten mój właściciel nie nadał mi żadnego miana i tak już zostało. A co do pierścienia tu nastąpiła dłuższa pauza, jakby chłopak wahał się, by coś powiedzieć. Nie wiem czy mogę mówić w towarzystwie o tym. To bardzo niebezpieczne.

-
- Kok

-
- Marynarz
- Kontakt:
Ivor: Chłopak przyjął pozę uległości. Dobrzę, panie. Proszę nie wściekaj się tylko. Podniósł pierścień, który trzymał w ręce na wysokość twoich źrenic. Ujrzałeś srebrny, rzeźbiony sygnet, na którym widniała sylwetka lwa zranionego strzałą w bok. Ten pierścień miał związek z moim byłym panem. On należał do Klanu Lwiej Krwi. Znałeś tą nazwę. Klan ten w istocie był organizacją zrzeszającą płatnych zabójców, trucicieli i innych typów spod ciemnej gwiazdy. A pergamin... chłopak kontynuował ... w pergaminie zapisane były dane dotyczące jego nowej misji. Trudnej i bardzo opłacalnej misji. Młody podał Ci pergamin. Pismo było staranne, kreślone dużymi literami słowa przywodziły na myśl alfabet runiczny, ale to był zwykły Wspólny. Pergamin głosił: „Spotkanie odbędzie się w karczmie „Pod Czerwonym Młynem” w Dzielnicy Mostów, trzy dni przed pełnią, po zachodzie słońca.
Nie zapomnij o pierścieniu. G. D.” Wyznaczona data mijała jutro. Jeśli chciałbyś się szybko wzbogacić to tylko jutro.
Nie zapomnij o pierścieniu. G. D.” Wyznaczona data mijała jutro. Jeśli chciałbyś się szybko wzbogacić to tylko jutro.

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Kok
Nadir
podchodze do przygladajacych sie
czemu jestescie tacy ciekawscy jestem pomocnym czlowiekiem przydam sie wiem wiele i wiele widzialem ale uderzanie znienacka mnie denerwuje...
proponuje swoj napoj im
podchodze do przygladajacych sie
czemu jestescie tacy ciekawscy jestem pomocnym czlowiekiem przydam sie wiem wiele i wiele widzialem ale uderzanie znienacka mnie denerwuje...
proponuje swoj napoj im
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Kok
poza sesja: ja to mam pecha zawsze gra umiera zanim sie rozkreci dobrze...