Ej, czego chcesz? Halina była bardzo kobieca :PCarchmage pisze:[Trzeba też dodać nieco subtelności i kobiecości, jak w przypadku ogrzycy Haliny, o ile dobrze pamiętam ;P
Ulubiona klasa w cRPG
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Dorównywała mojemu wcieleniu Tyra ;P ;P
Sorry za OT, już milcze
PS Będzie jeszcze jakaś sesja? Ale to do tematu o ircu...
Sorry za OT, już milcze
PS Będzie jeszcze jakaś sesja? Ale to do tematu o ircu...
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Marynarz
-
- Kok
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Marynarz
- Kontakt:
Dla mnie ideałem jest wojownik/mag(tudzież czarownik). Który posługuje się profesjonalnie mieczem, a w magii nie wielu mu może dorównać:D
" Cios na odlew - nie udało się. Odskok i dezintegracja - UDAŁO SIĘ! "
" Cios na odlew - nie udało się. Odskok i dezintegracja - UDAŁO SIĘ! "
"One day the sun will shine on you
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Ja najbardziej lubię i najcześicej gram paladynem. Wielu twierdzi, że to taki świętoszek, bohater rodem z bajek dla dzieci i tym podobne, ale ja się z tym nie zgadzam. Paladyn niekoniecznie musi być cnotliwym i dobrotliwym dla wszystkich oraz takich stereotypowym rycerzem na białym koniu. A poza tym to mam czasem upodobania do postaci o ciemniejszym charakterze, np. jakiś mroczny wojownik lub łotrzyk, zabójca, itp.
Nie lubię za to grać magami (w szerokim znaczeniu, nie mylić z kapłanami lub druidami). Po prostu nie przepadam za babraniem się z tymi wszyskimi czarami, komponentami itd.
Nie lubię za to grać magami (w szerokim znaczeniu, nie mylić z kapłanami lub druidami). Po prostu nie przepadam za babraniem się z tymi wszyskimi czarami, komponentami itd.
-
- Majtek
- Numer GG: 8153680
wszyscy posługujacy sie MAGIĄ!!! zwlaszcza czarownicy. Zdaża sie tez łotrzyk i Wojownik zalezy od nastroju. może przynudzam bez przerwy mowiąc o Wampirze ale lubie w nim że właśnie niema ograniczeń klasowych. jesteś sobą a czy w chwili obecnej rozwijasz Magie, walke wręcz czy Skradanie sie zależy to od twojej decyzj i rzecz jasna od PD a w wiekszosci systemów jak idziesz wojownikiem nawet bardzo inteligentnym to jak postanowisz zajaci sie magią otrzymujesz kary.
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Wojownicy to jest to, sieczka mieczem (żadko z kuszy), niemuszę być dobry ani greczny (charakter mój to chaotyczny-neutralny). Magów nie lubie (ale czarów ognia najbardziej się boję), dlatego ich chętnie morduję (ale tylko na odległość). Ale gra bardem też jest fajna bo można obkradać innych (i czemu ja to lubie?) a w walce też są bardzo skuteczni.
-
- Marynarz
- Kontakt:
Ćwiczyć umysł tylko wykonując zagadki logiczne, może prowadzić do dosć dziwnych skutków... Walka nie tylko bronią białą, lecz każdą, wymaga refleksu, refleks nie ogranicza sie tylko do walki...refleks pozwala szybko "zaskoczyć", ze tak powiem. A to przydaje sie wszędzie jak wiemy.
"One day the sun will shine on you
- Solarius Scorch
- Bosman
- Numer GG: 0
W RPG komputerowym wybieram różnie, ale zwykle są to postacie w 2/3 na linii magia-siła fizyczna; robię tak bo z jednej strony gra magiem jest zwykle skomplikowana, a z drugiej granie pełnym wojownikiem jest zazwyczaj dla mnie monotonne.
W RPG papierowym staram się różnicować, ale na ogół wygląda to tak:
Kobieta: zwykle lekka wojowniczka (amazonka, policjantka, wojowniczka żywiołów, ninja, agentka uderzeniowa FBI itp.), ale przeważnie z różnymi dodatkowymi mocami lub gadżetami.
Mężczyzna: jeśli nie jest to coś w rodzaju barda, artysty lub naukowca, to zazwyczaj stawiam na rozmiary, siłę, wytrzymałość i opancerzenie (paladyn, rycerz, ochroniarz). W takich sytuacjach lubię się schować za tarczą lub wskoczyć w pancerz wspomagany.
W RPG papierowym staram się różnicować, ale na ogół wygląda to tak:
Kobieta: zwykle lekka wojowniczka (amazonka, policjantka, wojowniczka żywiołów, ninja, agentka uderzeniowa FBI itp.), ale przeważnie z różnymi dodatkowymi mocami lub gadżetami.
Mężczyzna: jeśli nie jest to coś w rodzaju barda, artysty lub naukowca, to zazwyczaj stawiam na rozmiary, siłę, wytrzymałość i opancerzenie (paladyn, rycerz, ochroniarz). W takich sytuacjach lubię się schować za tarczą lub wskoczyć w pancerz wspomagany.