[Test] Autostopem przez...

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

[Test] Autostopem przez...

Post autor: Eglarest »

Lolita stala an starej obdartej stacji benzynowej, którą obsługiwal chyba jeszcze starszy obleśnys taruch na stacji był jedynie automat z colą który trzymał ją przy zyciu w około jedynie pustynia. własnie wyszła przed rozwalajacą sie bude stacji spojzała w lewo spojzała w prawo i stwierdziła ze jest nuda i nic sie nie dzieje obawiała sie już ze nigdy z tad nie wyjedzie gdy wkoncu an stacje wjechał stary czerwonys amochod ktorego marki nawet niepotrafiła rozpoznac samochod zatrzymal sie przed budą. Wyszedł zneigo facet zktory kreował sie chyba an Elvisa przegryzal w zębach wykalaczkę i maił ceimne okulary spojzał z podnich na Laolitę ktorej on sam wpadł w oko.
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

Post autor: ciocia_genia »

Lolita
Nuda, straszna nuda... a to kto? Jaki fajny- podchodze do niego i mówie przeciągle - heeeeeej !
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Mężczyzna spojzal na nia neico wymownie poczym szorstko odparl - hej - lecz nadal nie odrywal od niej wzroku.
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

Spoglądam na niego robiąc słodkie oczka- Masz taki ładny samochód, i tyyyyyyle w nim miejsca :wink: . Pewnie ci się nudzi tyle jechać samemu? Może weźmiesz mnie ze sobą, bym ci umyliła czas...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

- jestem Mike, i możę cie wezmę ale wiesz to zależy... - meżczyzna przestał podpierać swój samochód poczym wolnym krokiem począł zmierzac do sklepu.
zauwarzasz ze samochod jest nieco zabrudzony nie to za lekkie slowo on jest bardzo zabrudzony, ale zato sam Mike ubrany bardzo elegancko.
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

A ja jestem Lolita- krzycze za nim, poczym biegne za nim do sklepu
Eglarest
Chorąży
Chorąży

mezczyzna idzie dlaej wkoncu sie odzywa- niekrzycz tak kobieto .. jak checsz sie przydac umyj mi samochod. co...
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

Co?! Aż tak mi się nie nudzi. Sam nie potrafisz?
Eglarest
Chorąży
Chorąży

- a checsz sie z tąd wydostać panienko ? - powiedzial ironicznie Mike wchodząc do środka.
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

Czuje władze kierowcy nad pasarzerem i zaczynam myć samochód- Mam nadzieje, że chociaż zabiarze mnie w ciekawe miejsce
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Mycie samochodu szło ci calkiem nieźle wkoncu skonczylas ale chyba tera zty przejelas wiekszosc brudu ktory byl an samochodzie Mke wyszedł ze sklepu
-no dobra robota ! idz sie umyj na zaplecze co ?... - zaproponowal chyba w trosce o tapicerke
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

Przemywam się w szybkim tempie w nadzieji by nie odzjechał

[mam jakąś walizke?? lub plecak]-> Jak tak to odrazu przebiore się w coś czystego.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Lolita przebrała się a gdy wrocila przed stację zauwazyła ze niema już samochodu ani faceta. za to zobaczyla że droga idzie jakiś meżczyzna.

Chris własnei doszedl do stacji ebnzynowej jego woz zepsol sie an amen moz etu otzryma jakas pomoc. widzi an stacji łądnie ubraną ładna dziewczynę.
Łukasz
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8500364

Post autor: Łukasz »

Podeszłem do niej i zapytałem:Wiesz może gdzie można tu znaleźć jakiś środek transportu?.
Nie była w moim typie,może gdyby była troche wyższa...
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

No dobra, może tym razem się uda- pomyślałam i zaczełam machać do nieznajomego. Po krutkiej chwili gdy doszedł bliżej stacji podeszłąm troche i zagadałam do niego:- Cześć, co cię sprowadza na to nudne odludzie? Dokąd zmieżasz i do tego na piechotę? Czyżbyś miał jakieś problemy? Bo wiesz ja tu się strasznie nudze i szukam jakiś wrażeń... - w końcu przerywam czekając na odpowiedź
Ostatnio zmieniony niedziela, 22 stycznia 2006, 17:14 przez ciocia_genia, łącznie zmieniany 1 raz.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Ze stacji wyszedł stary dziad właściciel
- Panie zapomnij pan o transporcie tu samochody przejeżdzaja raz na godzine z czego mzoe jeden sie zatrzyma na dzień daj pan 50 $ a pana przekimam.
Co panienko nei zabrałaś sie z elwisem?
Łukasz
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8500364

Post autor: Łukasz »

Spojrzałem na faceta, wyglądał na spokojnego-wpierw chce zobaczyć pokój.
Zablokowany