1.
-
- Marynarz
Ono: Rajah i Qinur mogą się nauczyć od Onego ścieżek i metod Tego-Którego-Imienia-Się-Nie-Wypowiada. Jeśli Qinur sądzi, że jest potężny bez tej wiedzy, to powinien zobaczyć co się z nim stanie po zdobyciu jej...
I właśnie dlatego nie będziesz z nimi rozmawiał. Siedź cicho bo Cię wsadzę do ciemnej szafy...
Ono: Ono lubi szafy...
Grrr...a czego Ono nie lubi?
Ono: Ono nie powie!
heh i jak tu z takim współpracować??
I właśnie dlatego nie będziesz z nimi rozmawiał. Siedź cicho bo Cię wsadzę do ciemnej szafy...
Ono: Ono lubi szafy...
Grrr...a czego Ono nie lubi?
Ono: Ono nie powie!
heh i jak tu z takim współpracować??
-
- Mat
- Kontakt:
Niech się Ono przyłączy. Razem z Rajah'ą i Qinurem stworzycie Przeklętą Trójcę i zapanujecie nad Piekłem i wszystkimi jego mieszkańcami.
Rajah: A Allah będzie mógł skończyć walkę z Szatanem i będę mógł wreszcie panować u jego boku wraz z Tym-Którego-Imienia-Się-Nie-Wypowiada oraz z Onem i Qunirem. Za Allaha!!!
Tak jest! Za Allaha!
PS. To też mój 200 post!
Rajah: A Allah będzie mógł skończyć walkę z Szatanem i będę mógł wreszcie panować u jego boku wraz z Tym-Którego-Imienia-Się-Nie-Wypowiada oraz z Onem i Qunirem. Za Allaha!!!
Tak jest! Za Allaha!
PS. To też mój 200 post!
-
- Bombardier
Qinur:Nie, wcale nie mam mocy... Avatar Runiqa przedstawia jedną z moich ofiar. Najpierw przebiłem go Upiorną Gwiazdą, potem przypiekałem nad ogniem, a na końcu rozczłakowałem jego ciało. A to i tak nie jest moje największe osiągnięcie. Najlepsze, co zrobiłem...
Qinur, lepiej nic już nie mów, bo dostaniemy bana za zbyt intesnywną przemoc lejącą się z twoich opisów ofiar.
Qinur, lepiej nic już nie mów, bo dostaniemy bana za zbyt intesnywną przemoc lejącą się z twoich opisów ofiar.
-
- Marynarz
Hmm odkąd Ono trafiło do szafy mam względny spokój...Siedźże tam cicho!...Sorry za to, zaczął jęczeć, że chce coś nabić na pal, obedrzeć ze skóry i wyssać wszystkie płyny z wciąż wyjącej ofiary...może i wy swoje altero ego schowacie w jakieś ciemne miejsca i nie pozwolicie im z nich wyjść (z nostalgią wspominam czasy, gdy Ono siedziało ukryte nieświadome samego siebie...).
-
- Marynarz
-
- Marynarz
-
- Bombardier
Dobrze, postaram się uspokoić towarzysza.
Qinur: Nie boję się Onego! Gdybyś widział moją najświeższą ofiarę, szczęka by ci odpadła! Jeśli ktoś z was myśli, że wie coś o masakrowaniu ciał, TO JEST W BŁĘDZIE, BO NIGDY NIE WIDZIAŁ MNIE W AKCJI (Oczywiście pomijam Rajahę, bo on miał czas od V-tej wyprawy krzyżowej na obmyślanie tortur. Rajah jest mi równy.)!!!!!!!!!
SPOKÓJ, QINUR!
Qinur: Nie boję się Onego! Gdybyś widział moją najświeższą ofiarę, szczęka by ci odpadła! Jeśli ktoś z was myśli, że wie coś o masakrowaniu ciał, TO JEST W BŁĘDZIE, BO NIGDY NIE WIDZIAŁ MNIE W AKCJI (Oczywiście pomijam Rajahę, bo on miał czas od V-tej wyprawy krzyżowej na obmyślanie tortur. Rajah jest mi równy.)!!!!!!!!!
SPOKÓJ, QINUR!
-
- Marynarz
-
- Mat
- Kontakt:
Rajah: Ty... ty... TY.... TY ŻAŁOSNE MAŁE COŚ! Jak śmiesz, Ono, kpić sobie z mojego poświęcenia dla tysięcy wiernych Allahowi, by bronić jego wiary! Mam w sobie potęgę tysięcy burz, setek sztormów i milionów takich jak ty! Ja jestem potęgą i tylko Allah jest potężniejszy ode mnie, gdyż to on właśnie dał mi taką siłę!
Spokojnie, Rajah, on na pewno nie miał niczego złego na myśli. A ty, Ono, idź się lepiej schowaj pod szafą, bo jak się Rajah naprawdę wkurzy, to potrafi rozwalić nawet pół Europy.
Spokojnie, Rajah, on na pewno nie miał niczego złego na myśli. A ty, Ono, idź się lepiej schowaj pod szafą, bo jak się Rajah naprawdę wkurzy, to potrafi rozwalić nawet pół Europy.
-
- Marynarz
-
- Bombardier
Qinur: Dobrze, Ono sam sie o to prosił. A teraz drogie dzieci, wymienię wam, co moge zrobić, gdy ktoś mnie wkurzy: wyrwać język, paznokcie i zęby, obedrzeć ze skóry, przypiekać na gigantycznym grilu, przybić gwoźdźmi do sufitu, ukrzyżować, spalić, nalać benzyny do gardła i podpalić, utopić, zastrzelić, nabić na Upiorną Gwiazdę, użyć MOCY, rozczłąkować, wypruć flaki, wydłubać oczy, odciąć uszy, oskalpować, rozgnieść czaszkę o mur, wygryźć przeponę, walnąć z bani, zadawać rany nożyczkami z piłką, połamac wszystkie kości, podreżnąć gardło, odciąć głowę, wyrwać serce, zmiażdżyć, rozwalić szafę, założyć kolumbijski krawat (naciąć skórę na szyi i rozedrzeć ją aż do klatki piersiowej, posmarować miodem, przywiaząć do drzewa i zniszczyć pasiekę, naciąć małe rany na całym ciele i polać spirytusem, złamać kręgosłup, porazić śmiertelnie prądem, przywiązać kończyny do wozów i wystraszyć konie, włożyć do zelaznej dziewicy, wepchnąć ładunek wybuchowy do spodni i przejechać TIR-em.
To oczywiście nie wszystko, co moge zrobić. Tylko pokrótce przedstwiłem wam, co mogę z moimi wrogami zrobić. Życze miłego dnia.
No i powiedzcie: Co ja mogę?
To oczywiście nie wszystko, co moge zrobić. Tylko pokrótce przedstwiłem wam, co mogę z moimi wrogami zrobić. Życze miłego dnia.
No i powiedzcie: Co ja mogę?
-
- Marynarz
-
- Bombardier
-
- Mat
- Kontakt:
Rajah: Na Allaha! To prawdziwa zniewaga dla wszystkiego, co może zabijać i tego pragnie (w imię Allaha, oczywiście ). Poczekaj, przeklęty Ono, poczekaj aż wezwę Grupę Alhaszemirską, do której należałem. W porównaniu z nimi ja jestem nielepszy od zwykłego niewiernego. To prawdziwi fanatycy i największa potęga wszechświata (za wyjątkiem Wielkiego Allaha). Jeśli cię dopadną, to użyją Wielkiego Znaku "Anhur", który potrafi unicestwiać nawet dusze (czyli twoja jaźń przestanie istnieć, a ty obrócisz się w niebyt). Nawet Allah nie używa takiej mocy, bo niebyt to największa kara, jaka może być.
-
- Marynarz