Muzyka
-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Pomywacz
Elo.
Metal i hard rock,wychowalem sie na tym.
Pierszy az to usalyszalem u mojego dziadka,mialem wtedy 10 lat,dzis slucham metalu juz ponad 14 i sam jestem dziadkiem....
Pozdro.
Metal i hard rock,wychowalem sie na tym.
Pierszy az to usalyszalem u mojego dziadka,mialem wtedy 10 lat,dzis slucham metalu juz ponad 14 i sam jestem dziadkiem....
Pozdro.
...............Tonight I hear you whisper
Deep inside within my head
Tonight I see familiar faces
Voices of the dead calling me...............
Deep inside within my head
Tonight I see familiar faces
Voices of the dead calling me...............
-
- Tawerniany Che Wiewióra
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Tawerniany Trickster
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt:
-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
A ja słucham bardzo różnej muzyki. Otóż:
*Evanescence (nie wiem do jakiego gatunku możnaby zaliczyć)
*Nightwish (kolega mi powiedział, że to symfoniczny power metal )
*Muzyka Poważna, tudzież z gier i filmów. Oczywiście b. lubię wszelkie klasyki jak Bolero, czy Lot Valkirii, ale posłuchajcie też sound tracku z Arcanum, bardzo klimatyczny, a i gra w ciekawym świecie, albo podkład z Władcy Pierścieni, też bardzo mi się podoba. Pozatym Genialne są utwory Lissy Gerard. (nie jestem pewien jak się pisze jej nazwisko, uświadomcie mnie, jeżeli jestem w błędzie.)
*Stare Dobre Małżeństwo, Turnau, Wolna Grupa Bukowina, czyli tzw. Poezja Śpiewana, moim zdaniem genialna sprawa, kto nie wiem co to jest odsylam na forum na http://www.poe.pl
*Metalica, czyli klasa sama w sobie. Szczególnie polecam koncert S&M, czyli orkiestra symfoniczna grająca z Metalicą. Jest opcja wyciszenia samej Metaliki, wtedy zostaje sama orkiestra i odwrotnie (mówię o wydaniu DVD) Naprawdę polecam !!
*[LINKIN PARK]. Hmm, numetal? takie określenie gdzieś słyszałem. Poprostu wymiata.
*Grove Coverge - W zasadzie to chyba techno, ale lubię to co grają, choć techno w typie umcyk umcyk nie znoszę.
*Avril Lavigne. Tak, tu niektórzy się śmieją, ale mi się podoba
*Anita Lipnicka, Anna Maria Jopek, też mi się podoba, nnie wiem do jakiego gatunku można zaliczyć
*The Offspring. To chyba Punk Rock.
*Kilka piosenek Nirvany, Gorilazz, szeroko pojętego metalu, rocka, popu i hip-hopu. W każdym gatunku chyba znajdzie się piosenka, która by mi się spodobała.
*inne - głównie w radiu lub TV
Możliwe, że o czymś zapomniałem. No ale ogólnie to jest to
*Evanescence (nie wiem do jakiego gatunku możnaby zaliczyć)
*Nightwish (kolega mi powiedział, że to symfoniczny power metal )
*Muzyka Poważna, tudzież z gier i filmów. Oczywiście b. lubię wszelkie klasyki jak Bolero, czy Lot Valkirii, ale posłuchajcie też sound tracku z Arcanum, bardzo klimatyczny, a i gra w ciekawym świecie, albo podkład z Władcy Pierścieni, też bardzo mi się podoba. Pozatym Genialne są utwory Lissy Gerard. (nie jestem pewien jak się pisze jej nazwisko, uświadomcie mnie, jeżeli jestem w błędzie.)
*Stare Dobre Małżeństwo, Turnau, Wolna Grupa Bukowina, czyli tzw. Poezja Śpiewana, moim zdaniem genialna sprawa, kto nie wiem co to jest odsylam na forum na http://www.poe.pl
*Metalica, czyli klasa sama w sobie. Szczególnie polecam koncert S&M, czyli orkiestra symfoniczna grająca z Metalicą. Jest opcja wyciszenia samej Metaliki, wtedy zostaje sama orkiestra i odwrotnie (mówię o wydaniu DVD) Naprawdę polecam !!
*[LINKIN PARK]. Hmm, numetal? takie określenie gdzieś słyszałem. Poprostu wymiata.
*Grove Coverge - W zasadzie to chyba techno, ale lubię to co grają, choć techno w typie umcyk umcyk nie znoszę.
*Avril Lavigne. Tak, tu niektórzy się śmieją, ale mi się podoba
*Anita Lipnicka, Anna Maria Jopek, też mi się podoba, nnie wiem do jakiego gatunku można zaliczyć
*The Offspring. To chyba Punk Rock.
*Kilka piosenek Nirvany, Gorilazz, szeroko pojętego metalu, rocka, popu i hip-hopu. W każdym gatunku chyba znajdzie się piosenka, która by mi się spodobała.
*inne - głównie w radiu lub TV
Możliwe, że o czymś zapomniałem. No ale ogólnie to jest to
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
Czyli jestes jeszce bardoz mloda . Evanescence - gothic/pop-rock z elementami nu-metalu, albo gothic nu-metal. S&M jest niezly, ale moim zdaniem lepiej wypadaly elementy symfoniczne, a w zasadzie same smyczki, w paru kawalkach w oryginale, jak fade to black czy nothing else matters. Groove Coverage - disco pop w sumie, ale tez mi sie dosc podoba. Szczegolnie cover Oldfielda 'Moonlight Shadow' w wersji z samym pianinem i wokalem.
-
- Kok
http://www.cda.pl/gry-online/g/f_granda.html Co to za piosenka jest w tle? Bo jakoś znajomo mi brzmi a tytułu nie pamiętam, a chce ją sobie na kompa ściągnąć?
-
- Marynarz
- Kontakt: