Użytkownicy Forum
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Re: Użytkownicy Forum
Stary ten ranking Może jakieś nowe nagrody dla nowych rankingowiczów?Runiq pisze: -------------------------------------------------------------------------------------
Miejsce|Użytkownik |Ilość postów|Procent|Nagroda
-------------------------------------------------------------------------------------
1. |BAZYL |377 |12% |Sprzątający Plastuś(na dzień)
2. |Runiq |225 |7% |Odciski palców
3. |Khazar |205 |6% |Drewniana figurka "Rajah"
4. |wiki-yu |185 |6% |Chusteczka
5. |MAd Phantom |145 |4% |50 dag psiej karmy "Kupa"
6. |Haer'dalis |118 |4% |Używana chusteczka
7. |Narmo |115 |3% |Zeszłoroczny śnieg
8. |Dante |99 |3% |Trzy ogryzki
9. |Falka |96 |3% |Pierdzący królik (na 1 noc)
10. |Asthner |91 |3% |Dwie Zapałki
-------------------------------------------------------------------------------------
-
- Bosman
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Czy mi się zdaje, czy od ostatniej mojej wizyty na forum AC napisał ponad 200 postów No ja rozumiem, ale spora część ma po jednej linijce i nie wnosi absolutnie nic do dyskusji... Ja najwięcej jednego dnia napisałem chyba 40 postów, ale coś czuję, że objętością w sumie dorównałyby tym 200 AC... Nie mówiąc o tym, że ciężko mi się w ogóle teraz zorientować na forum.Heimdall pisze:Dostaniesz nagrodę za największą ilość postów napisanych jednego dnia. Chyba nikt jeszcze nie przekroczył stówy . Ja jak wczoraj napisałem koło czterdziestu to uważałem, że to cholernie dużo .
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Co racja, to racja, że forum jest po to, żeby coś pisać, coś się powinno dziać etc. Ale nie zapominajmy, że to jest FORUM a nie chat. Można oczekiwać czegoś więcej, niż postów o objętości jednej linijki, ew. pisanych bez sensu i bez potrzeby. Po prostu tak jest nieco przejrzyściej i przyjaźniej dla użytkowaników.Eglarest pisze:hmm dac spokoj z czym ? Tak włąśnei powinno to forum cały czas żyć by wciąż cos się działo by była żywa dyskusja i żywy przekaz informacji
PS. Eglarest, PROSZĘ, staraj się pisać bez błędów... Przecież chyba nikt Cię nie goni do pisania, prawda? Ortografia i interpunkcja nie gryzą, a tak będzie się to dało czytać...
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
A co to ktoś posty mierzy linijką? Przecież wiele jest osób które tak piszą, czy trzeba odrazu pisać jakieś filozoficzne traktaty nic nie wnoszące do dyskusji czy pojedyńcze zdanie i pytanie do innych użytkowników? Przecież właśnie pytania prowokują do dalszych wypowiedzi i jest wtedy możliwa reaktywacja tematów. Czasem wystarczyło by tylko postawić znak zapytania, żeby zasygnalizować że jest taki temat, że nie musi się kurzyć na trzeciej stronie od kilku lat. Zresztą wiele z tych tematów jak widzę się przyjęła i jest tu ruch większy niż zazwyczaj.
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Rav- postaram się
Tak właśnie Forum służy do przekazu informacji, jeśli informacja jest na temat to tak jak mowi AC wystarczy znak zapytania. Przecież to też informacja.
Spam wielu może oto oskarżyć tearz AC ale to nienazwał bym spamem co dobrym dniem. Poprostu ma Chłopak dobry dzien do pisania i pisze na temat przekazujać informacje, wykożystujać przytym narzędzie jakim jest Komputer, internet, Forum- I ja tez wykozystuje to tak samo
czym rozni się chat od Forum a mianwoicie roznice nie leża w dlugosci czy jakosci informacji ale w:
- segregacji tematycznej wątkow
- długookresowosci wątkow
- mozliwoscia powrotu do tematu w kazdej chwili z zachwoaniem wczesniejszych spostrzezen.
Tak właśnie Forum służy do przekazu informacji, jeśli informacja jest na temat to tak jak mowi AC wystarczy znak zapytania. Przecież to też informacja.
Spam wielu może oto oskarżyć tearz AC ale to nienazwał bym spamem co dobrym dniem. Poprostu ma Chłopak dobry dzien do pisania i pisze na temat przekazujać informacje, wykożystujać przytym narzędzie jakim jest Komputer, internet, Forum- I ja tez wykozystuje to tak samo
czym rozni się chat od Forum a mianwoicie roznice nie leża w dlugosci czy jakosci informacji ale w:
- segregacji tematycznej wątkow
- długookresowosci wątkow
- mozliwoscia powrotu do tematu w kazdej chwili z zachwoaniem wczesniejszych spostrzezen.