Gracze Magic the Gathering
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
A to mnie pocieszyłaś :P
Chciałam sobie zabrać karty z domu jak byłam tam ostatnio, ale zapomniałam -_-" Skleroza nie boli.
Jak znowu nie zapomnę, to wezmę sobie w lutym. A potem zacznę się martwić, że nie mam graczy pod ręką ;)
Chciałam sobie zabrać karty z domu jak byłam tam ostatnio, ale zapomniałam -_-" Skleroza nie boli.
Jak znowu nie zapomnę, to wezmę sobie w lutym. A potem zacznę się martwić, że nie mam graczy pod ręką ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Londyn to duże miasto przecież;PFalka pisze:A potem zacznę się martwić, że nie mam graczy pod ręką ;)
Jakby co, to parę adresów masz pod tym linkiem:
http://forum.polter.pl/sklepy-w-londynie-vt19427.html
Tak sobie przypomniałam o tym wątku, może ci w czymś pomoże, choć google złe też nie są;)
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Dzięki za linka :)
Tylko ja za leniwa jestem, żeby się za MtG po mieście szlajać. Najpierw będę próbować grać ze współlokatorami i ludźmi od RPG, a później się zobaczy. O ile oczywiście w lutym nie zapomnę zabrać tych kart ze sobą ;)
Tylko ja za leniwa jestem, żeby się za MtG po mieście szlajać. Najpierw będę próbować grać ze współlokatorami i ludźmi od RPG, a później się zobaczy. O ile oczywiście w lutym nie zapomnę zabrać tych kart ze sobą ;)
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Swoją drogą, nie wiem jak mogłem zapomnieć zaproponować Ci partyjki moimi kartami, kiedy byłaś u mnie. ;p
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Marynarz
-
- Marynarz
- Kontakt:
Ja gram w magicka i bede grał bo to wspaniała gra zacząłem bardzo niedawno bo od Kamigawy zaldedwie ale szybko zacząłem kompletować karty i mam teraz nawet fajną talię zielono-czarną która dzięki shirnom
opiera sie na masowym wypuszczaniem potworow w walkę, a dzęki artefaktowi Long-Forgotten Gohei wszystkie ghosty wypuszczane przez shrine dostają +1/+1 więc w szczytowym okresie mogę mieć 8 ghostów 2/2 na rundę , tylko ostatnio wykryłem mankament :/ niestety shriny są legendarne więc mogę mieć po 1 w tali :/ więc teraz zamierzam kupić karty kture łamią zasady legendy...to się uda
opiera sie na masowym wypuszczaniem potworow w walkę, a dzęki artefaktowi Long-Forgotten Gohei wszystkie ghosty wypuszczane przez shrine dostają +1/+1 więc w szczytowym okresie mogę mieć 8 ghostów 2/2 na rundę , tylko ostatnio wykryłem mankament :/ niestety shriny są legendarne więc mogę mieć po 1 w tali :/ więc teraz zamierzam kupić karty kture łamią zasady legendy...to się uda
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Bo się komputeryzowałeś, a ja się uczyłam (albo przynajmniej myślałam o tym, że mam się uczyć - btw, zaliczyłam wszystkie egzaminy!!:D)Asthner pisze:Swoją drogą, nie wiem jak mogłem zapomnieć zaproponować Ci partyjki moimi kartami, kiedy byłaś u mnie. ;p
Będę w Twoim 'pięknym' mieście 4-5.02, może wpadnę na partyjkę ;)
-
- Szczur Lądowy
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Ekhm. Ja bym powiedziała raczej, że w talii możesz mieć maksymalnie 4 sztuki danej karty, o ile nie jest gdzieś powiedziane inaczej (np. na samej karcie, jak w przypadku Relentless Rats, albo w zasadach konkretnego formatu gry - np. na liście banów/restrictów, albo jak w przypadku Highlandera - w ogólnych zasadach budowy decku)Than pisze:Thaevis - w talii możesz mieć ile chcesz, ale może być tylko jedna taka karta w grze. A jak masz pojedynczą kartę w decku, to mało możliwe, że ją w ogóle zagrasz.
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
-
- Pomywacz