[SF] Pętla

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Jean Cloud spojżał wymownie an Victora vby przestał gadac bo Generał pewnei to słyszy.
- oczywiscie o dywersji niema tu mowy mamy anjnowszy system zabezpieczen... -zaczął sciemniać dobrze wiedząc ze nic niemają
Tero Kir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Tero Kir »

Steven Verne

- Doba dobra ja tylko żartuje... - powiedział, po czym pomyśał - Ta a ja jestem Jezus
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

A. L. Armstrong
- Baczność! Co tam mamroczecie? Zresztą i tak nieważne w tej chwili… Nazywam się Alex Louise Armstrong. Na pewno słyszeliście o celu naszej wizyty. Z tego powodu proszę o pełną dokumentację waszej działalności i osiągnięć.
Patrzże na załogę z kamienną twarzą, poczym widząc brak natychmiastowej reakcji szybko dodaję:
- Nie słyszeliście rozkazu! Ruszać się!
Czekam na dostarczenie mi dokumentów.
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Tero Kir
Marynarz
Marynarz

Steven Verne

- Fajnie brakowało nam dyspoty... A oni przejmóją się rosją...

Odmarszerował po dokumenty.

- Może je zjeść, to też pomysł - zaśmiał się sam do siebie.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

ISS Centauri 8.06.2015 godz: 6:47
Gertruda podeszła do panelu komputerowego nachylila sie nad nim napinajac swój kształtny tyłeczek i uwydatniajac go jak tylkos ie da przez kombinezon zaczęła coś szperać nad klawiatura.
- Panie generale dokuemntacja znajduje sie w komputerach o proszę- panie Viktorze moze pan mi pomóc w odszukaniu odpowiednich plików?

Steven zdaje ci sie ze ejsteś przemęczony Spoglądajac na ksiezyc przez okno stacji zdawaloc i sie że wszytkoz aczęło falowac poczym przestało.

A.C
(zrobileś to co chciałes )
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

-Z przyjemnością Gertrudo.
Podchodzę do komputera naciskam kilka przycisków i robię strasznie zdumioną minę.
- Gertrudo nie wiesz przypadkiem gdzie są sprawozdania z poprzedniego miesiąca? Nie wiesz czy ktoś ich nie przenosił? Bo zdawało mi się, że jeszcze wczoraj były w tym folderze.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

A. L. Armstrong
- Czyżbyście mieli jakiś problem, z dokumentacją? Jeśli tak, to macie od razu meldować. Może to wam oszczędzić dużo kłopotów.
Podchodzę do panelu przy którym stoi Gertruda spoglądam co się dzieje na monitorze. Wyciągam notes i ołówek i zaczynam notować tak by mogła zobaczyć co piszę:
- problemy z dostarczeniem pełnej dokumentacji
- chaos w bazie danych
Zaraz po tym z powrotem chowam notes. I czekam na reakcję.
Obrazek
Obrazek
Tero Kir
Marynarz
Marynarz

Steven Verne

- Hmm... Ale dziś huśta, odpoczne sobie a te szczury lądowe nich czekają.Hwiejnym krokiem udał się do siebie, niewiedział co siędzieje, ale powinien się położyć.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

ISS Centauri 8.06.2015 godz: 6:49
Niestety Steven chcąc opuścić Modół zdziwił sie abrdzo gdy system nieprzyjął czytnika jego karty i neichcial otworzyć drzwi

General i victor zuważyli jak na monitorach przeszły jakieś zakłucenia typowe jak przy dzwoniacej komurce gdy zostawis ie ja zbyt blisko monitora. Jean cloud spojżał zdziwony na reszte i zrekl
- słuchajcie cos ejst nie tak z systemem.
Victor spojzał w zamyśleniu co moze byc nie tak przez oknow piękny Ksieżyc ktory takze mu zafalował w pierwsyzm momencie przetarl oczy ale poźniej znów zauważyl fale iz neiksztalcenia obrazu. Monitor znów zazczely nieco szwankować.
z głosników odezwał sie głos Pilota J.F kennediego
- Centauri mamy problem z urzą... ....adowymi cen.... dbi... dźwięk z mikrofonu zaczął zanikać.
Tero Kir
Marynarz
Marynarz

Steven Verne

Powędrował na mostek, w poszukiwaniu wytułamczenia. Czyżby któś naprawde wykonał dywersje?
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Czekam w hotelu, obserwując wydarzenia na świecie.
Obrazek
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

- Wiedizałem k****, wiedziałem od razu jak miała być ta inspekcja. Albo ktoś zrobił awarię dla żarttu albo jest tu jakiś sabotażysta. Jak to drugiie to pewnie teraz ktoś będzie chciał załatwić grube ryby albo rozpieprzyć stację. A teraz trzeba stąd jakoś wyjść.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

A.L.Armstrong
- Co to ma znaczyć! Co się dzieje? To jest sprzęt warty kilku ładnych milionów! Dla czego szwankuje? Czyżbyście coś uszkodzili żołnierzu? Zwracam się do Victora. - Naprawcie to jak najszybciej! Nie potrzeba wam więcej problemów chyba, a to na pewno ich trochę narobi, szczególnie, ze stacja aktualnie jest w centrum zainteresowania mediów.
Nerwowo zacząłem machać rękami w trakcie wydawania tych rozkazów. Jak skończę mówić podchodzę do okna i obserwuje co się dzieje za nim. Mówię cicho do siebie - Jeszcze tylko tej awarii brakowało. Teraz najprawdopodobniej zamkną ten ośrodek, skoro załoga nie pilnuje dokumentów i porządku swych prac, a sprzęt niszczeje. Czemu nie wydali tych funduszy na udoskonalenie uzbrojenia, tylko na jakąś tam zabawę paru osób w kosmosie
Obrazek
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

ISS Centauri 8.06.2015 godz: 6:49 am
Wszystkie urządzenia zaczeły szaleć i szwankować drzwi o dmostka sie otwozyły by zaraz się zamknać i tak z kilka razy, swiatło zaczęło mrugać a ludzie byli całkowicie zdezorientowani. zegar wskazówkowy wiszący na scianie zaczął wariować wskazówki zaczęły krążyć w rózne strony raz do tyłu raz do przodu elektroniczny paltop Victora równeiż oszalał z radia słychac tylko
- Ma.. e.m... Dok..nie ... uwa.. strzega...cen.. ri ... ur.....
Za oknem general dostrzegl ajk jasna strona ksieżyca wrecz rzomywa się pod wpływem jakiejś siły która zaczęła narastać.

Hotel Mariot Warszawa 9.06.2015 godz 0:21

W wiadomosciach leciał obszerny materiał o Stanie wojennym w Rosji i groźbie wojny Ukraińsko Rosyjskiej oraz próbach stabilizacji sytuacji ze strony Premiera Starskiego telwizja nagle zaczęła szwankować. Zrezygnowany dzidowska jakoscią telwizora postanowileś zadzwonić do stanów ale komórka nie dzialała. w telwizji pojawił sie śneiżek trwało przezucileś nerwowo kanły wogole neiodbierało kanałów satelitarnych bez zarzutu chodziły tylko antenowe. trwało to kilak minut moze 2 az wkońcu wszystko wruciło do normy
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Spisek cyklistów i komunistów!! Po przespanej nocy wymeldowuje się z hotelu i jadę pociągiem podmiejskim do Piastowa gdzie wynajmuje sobie mieszkanie po południowej stronie (to jest 13km od centrum więc bomba atomowa mnie nie zabije).
Obrazek
Tero Kir
Marynarz
Marynarz

Steven Verne

- Bosko.... Moge zacząc wreszcie się martwić, bo nie jest to sabotaż...
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Wladymir
Wladymir odłożył słuchawkę...gdy tylko powiedział że nie przyjedzie na pogrzeb nie dali mu nawet wytłumaczyć dlaczego...rodzina go wylęła, a on to poniekąd rozumiał Nie moge już tu wytrzymać...musze urwać się gdzieś...gdzieś daleko z tąd..
Wladymir usiadł w fotelu i zapalił papierosa...zastanawiał się co by mu dało satysfakcję i ukojenie bólu,jego odpowiedź wciąż była jedna: praca...
Zadzwonił do szefa:
-John skończyłem projekt silników i muszę się czymś zająć najlepiej w jakimś innym mieście bo w Dallas nie potrafię już wytrzymać...pewnie zmiana klimatu dobrze mi zrobi..
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Zablokowany