Gry komputerowe ogólnie

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Mogę MG-ować, ale zależy na podstawie jakich książek(podręcznika nie mam...Faaalkaa pooożyyycz :wink: )
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Malutkus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9627608

Post autor: Malutkus »

Kurcze ale ze mnie organizator sesji profesjonalny 8) ... A jak przychodzi co do czego to nie umiem postaci zrobic :(
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

ja uwielbiam chinczyka i podwodne elektryczne bierki.
apowaznie wszystkie strategie pochlaniam jak ktos ma ochote pograc w HOL, Civ, Settlersow etc na neta zglaszajcie sie :)
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

Ja z nierpg-ów uwielbiam serie MGS, king of fighter, soul calibur i burnout.
Na pc lubię serie Age of... i Max Payne
Har Har Har
cwany-lis
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: cwany-lis »

Uwielbiam wszelakiej maści klimatyczne fppsy (Halo, Hal Life itp.) i jrpgi a szczęgólnie te action z walkami w czasie rzeczywistym .
Pozatym to różnego rodzaju gry dobre i wybitne - czyli te co dostaje w prasie minium 8+
No i ostatnio kombinuje sobie różne crpgi - nadrabiam zaległośći bo własny komp się szykuje do grania :wink:
Obrazek
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Pita -> za tego king of fighters to masz plusa. Ja ogolnie jestem fanem mordobic. Sa takie dni, ze gram w nie bez przerwy :P Szczegolnie lubie mordobicia 2D, choc i 3D nie pogardze (tyle ze w nie zbytnio nie gram, bo jedyna konsola jaka posiadam jest pegasus :P)

Do moich ulubionych tytulow (poza KoF) nalaza Samurai Spirits i Last Blade ^^ W tych grach wymiata wszystko - od grafiki, przez muzyke na mega miodnej wydajnosci konczac.
No i lubie oczywiscie MK, szczegolnie zas 2 czesc :]
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk

SNK rządzi! Podzielam Crawie twe uwielbienie do Samurai Spirits (Showdown) i Last Blade! A grasz w Fatal Fury\Garou????
2d rządzi!!! A propo mortala - 2 była najlepsza!!!!!!!!!!!!
Har Har Har
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Gram w Garou, tyle ze gra jest strasznie niezrownowarzona. Taki Bogart to miazdzy wszystkich :P
Fatal Fury juz mniej lubie, choc pograc tez pogram. Cos jednak mnie w niej odrzuca :/ Za to, jak juz pisalem, KoF (ktory ma duzo wspolnego nie tylko z FF, ale i z Art of Fighting) moglbym grac ciagle, szczegolnie w '99 (ktore jest doskonala gra pod kazdym wzgledem).
Mam tylko jeden problem - nie mam z kim grac, zas gra z kompem to nie to samo :/

A tak swoja droga, to zawsze jak jestem na jakims konwencie to poswiecam mase czasu na granie w Soul Calibura II. Taki roxx ^^
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk

He, he ja też ubóstwiam Kofa 99 - a kawałek muzyczny z ostatniej planszy to już w ogóle mózg wypala. Garou i Fatal Fury to ta sama seria. A Kof opócz wspólnych cech z FF i AoF ma jeszcze Ikari Warriors, World Fighter i Psycho Soldier. Obecnie na konwentach winni grać Soul Calbura III więc się szykuj.

PS: MUSISZ zobaczyć kof'a 99 na DreamCastcie ta wersja wymiata na maxa!!!!!!!!!
Har Har Har
Rodic
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Rodic »

Moją ulubioną grą jest w tej chwili MUONLINE. Lubię gry RPG (fantastyczne) takie jak Gotic, Divine Divinity, Diablo itp. Ale największą wadą, jest to że się kończą. Prawdę mówiąc muszą się kończyć ale jak się grę skończy to ona się robi póżniej nudna. Np. muonline się nigdy nie kończy, ale po pewnym czasie się napewno znudzi. Gram też w gry wojenne takie jak: Battlefield (wszystkie części), Viecong itp.
Obrazek
Forum w pełni o komputerach...
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Ja ostatnio maniakalnie wręcz pogrywam w Call of Duty 2 przez internet i polecam tą gierke,bo choć single nie jest może jakiś bardzo dobry to multi nieźle wciąga :)
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Rodic
Mat
Mat
Kontakt:

Ostatnio zainstalowałem sobie nowego Medal of Honor. Jest wyklepisty! Grafa oceniona na 6, dzwięk na 5, grywalność na 6, trudność na 5. Czytałem recęzje w Play-u. A jak zobaczyłem grę na żywo to mi chyciło oddech. Gierka jest fajna, ale wymagania też. :?
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Dużo lepszy jest Call of Deuty polecam :)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Rodic
Mat
Mat
Kontakt:

Przeszedłem wszystkie części Call of Deuty, i zawsze mi się podobały. Ale jak zobaczyłem Medal of Honor Pacific, to zmieniłem zdanie co do Call of Deuty. Zawsze myślałem że nic nie pobije CoD ale się myliłem...
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Ja widziałem Medala, ale dalej obstaje przy CoD :)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

A ja nie znam gry Call off Deuty tylko Call Of Duty... No cóż... Może to jakaś nowsiejsza nowość? :P
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Rodic
Mat
Mat
Kontakt:

Napisane jest: "Call of Deuty" a nie "Call off Deuty", przynajmniej ja tak pisałem, ale jak rzeczywiście jest tak jak ty napisałeś to sory za błąd...
Obrazek
ODPOWIEDZ