Spotkania na kanale #tawerna-rpg
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Jakby co, teraz jest tam 10 osób (łącznie ze mną), ale nikt nie żyje... ;) Ja też się nie odzywam, aby się nie wyróżniać :>
BTW. Łączę się przez irc.sci.kun.nl i działa, więc jak lubilin zawiedzie, to możesz spróbować. Gdyby ktoś pytał czemu się przez to łączę, to odpowiadam - tak jakoś samo wyszło ;)
BTW. Łączę się przez irc.sci.kun.nl i działa, więc jak lubilin zawiedzie, to możesz spróbować. Gdyby ktoś pytał czemu się przez to łączę, to odpowiadam - tak jakoś samo wyszło ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Zainstaluj XChata (najlepiej pod Linuksem, ale Windows też może być) i tam przy łączeniu się masz listę w której wybierasz IrcNET. Nie można prościej , serwer wybierze autormatycznie (ew. możesz dodać warszawa.irc.pl albo inny w preferencjach w ustawieniach danej sieci).BLACKSouL pisze:Ja jestem laik to nie wiem czy dobrze czy nie ale spróbuję to co mówi Craw .
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Ej, Yo jest cool ;)
Na kanale ostatnio bywam od czasu do czasu, nie wcześniej niż o 19. Stałej pory nie mam, więc trudno powiedzieć... No ale parę już rozmawialiśmy, nie? :)
Na kanale ostatnio bywam od czasu do czasu, nie wcześniej niż o 19. Stałej pory nie mam, więc trudno powiedzieć... No ale parę już rozmawialiśmy, nie? :)
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Jakiś czas temu także można było zmieniać topic bez problemów.
Kanał zawsze był taki pustawy. Najwięcej ludzi było we wrześniu, potem znowu zaczęło cichnąć.
Aktywność na kanale można przedstawić za pomocą sinusoidy :)
Kanał zawsze był taki pustawy. Najwięcej ludzi było we wrześniu, potem znowu zaczęło cichnąć.
Aktywność na kanale można przedstawić za pomocą sinusoidy :)