Na jaką grę czekacie?
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Studio Sarmatia pracowało niegdyś nad grą komputerową pod nazwą Necropunk. Kto zna historię Neuroshimy, ten wie o co chodzi z NP. Niemniej fabułą i swiat w finalnej wersji miały sie nieco zmienić. W chwili obecnej nie wiem co się dzieje z tym projektem i jaki kształt ostatecznie przyjmie...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Kok
co do gry na podstawie neuroshimy to niewiem, ale jest grupa ktora tworzy gre freeware "scrub", ma byc po 4 wojnie swiatowej i podobno uzyskali zgode na uzytkowanie mechaniki z ns.
dla zainteresowanych: http://www.scrub.only.pl/
dla zainteresowanych: http://www.scrub.only.pl/
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
-
- Marynarz
- Kontakt:
Ja jako wielki fan Morrowinda oczywiście czekam na TES IV: Oblivion pozatym jako szczęśliwy posiadacz NWN oczekuje jej kontynuacji NWN 2, Czekam na Diablo 3 ale wątpie żeby szybko wyszło :/
no to tyle
PS: Zapowiada się prawdziwa uczta RPG- owców w tym roku
no to tyle
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
-
- Marynarz
- Kontakt:
Ani tak ani tak z wie się Oblivion ( przez v )Anonymous pisze:Vircung pisze:to w końcu jak to sie zwie bliision czy obliwion.. nie che mi sie szperać po łamach CDA...dsadfga_atadf_a pisze:o tak oblivision rlz!!
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
A ja jako nie-fan Morrowinda nie-czekam na Obliviona, albo inaczej: niech ten Oblivion się ukaże jak najszybciej (mi to rybka), bo po nim Bethesda robi Fallouta 3, na którego to czekam i mam nadzieję że będzie miał bardzo mało wspólnego z Morrowindem i że nie zepsują dobrego engine Obliviona. :-/Thaevis pisze:Ja jako wielki fan Morrowinda oczywiście czekam na TES IV: Oblivion
Hmm. A co tu robi Diablo i co to ma wspólnego z RPG?Thaevis pisze: Czekam na Diablo 3 ale wątpie żeby szybko wyszło :/
-
- Majtek
- Numer GG: 8368308
-
- Marynarz
- Kontakt:
Jak wiadomo tytuły wymienione przeze mnie i które wyjda tego roku to TES IV: Oblivioni NWN 2 i to do nich skierowany był post scriptumBLACKSouL pisze:Raczej fanów hack&slash .Velociraptor pisze:No chyba chciał napisać, że jak się ukaże nowy "diabełek" (o ile się ukaże ) to będzie to prawdziwa gratka dla fanów cRPG-ów
Ale owszem czekam i na Diabełka III i nie mam rzadnych problemów z hack&slash.... przy II spędziłem wiele godzin i nie zraziło mnie nastawienie na sieczkę
-
- Tawerniany Berserk
-
- Majtek
- Numer GG: 0
czekam na Final Fantasy XII bo w wakacje znowu bede mial ps2 _^^_
pozatym chodzą plotki o trzeciej części Kotora i wierzę, że okażą się prawdą (przed chwila czytałem niby oficjalnego newsa że już coś się dzieje w tej sprawie)
pozatym Dragon Quest VIII w europie bedzie dopiero przed wakacjami a zaległości z gatnków c/jrpgów mam tyle że nowości na razie mnie nie interesują
pozatym chodzą plotki o trzeciej części Kotora i wierzę, że okażą się prawdą (przed chwila czytałem niby oficjalnego newsa że już coś się dzieje w tej sprawie)
pozatym Dragon Quest VIII w europie bedzie dopiero przed wakacjami a zaległości z gatnków c/jrpgów mam tyle że nowości na razie mnie nie interesują
-
- Tawerniany Berserk
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Od niepamiętnych czasów czekam na Fallouta III - ale rzeczę, u licha, III, nie hybrydy pokroju Tactics - ale po zobaczeniu wstępnych screenów projektowych przekonałem się, że Fallout w 3d to jednak nie to, co tygryski lubią najbardziej i oczekiwania porzuciłem.
Teraz na jedno dzieło tylko czekam - American McGee's Oz - ale to raczej tpp jest ;p
Teraz na jedno dzieło tylko czekam - American McGee's Oz - ale to raczej tpp jest ;p