Na jaką grę czekacie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Studio Sarmatia pracowało niegdyś nad grą komputerową pod nazwą Necropunk. Kto zna historię Neuroshimy, ten wie o co chodzi z NP. Niemniej fabułą i swiat w finalnej wersji miały sie nieco zmienić. W chwili obecnej nie wiem co się dzieje z tym projektem i jaki kształt ostatecznie przyjmie...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

co do gry na podstawie neuroshimy to niewiem, ale jest grupa ktora tworzy gre freeware "scrub", ma byc po 4 wojnie swiatowej i podobno uzyskali zgode na uzytkowanie mechaniki z ns.

dla zainteresowanych: http://www.scrub.only.pl/
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Belath_Nunescu »

Gothic III, TES : Oblivion, Sacred II, NWN II, DS III...jejku, ale człowiek dużo chce, i jak tu przy ograniczonych zasobach zaspokoić nieograniczone potrzeby, jakby człowiek chciał miec te wszystkie gierki ( plus sprzęt który pozwalałby pochulać) to człowiek by sie zacharował, albo umarł z głodu :P
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

Ja czekam w kolejności na:
PS2:
Xenosaga III: Also spracht Zaratustra
Final Fantasy XII
Valkire Profile 2
Dragon Warrior VIII
Front Mission 5
Nobunaga II
Full Metal Alchemist 3

GC:
Fire Emblem II
Baten Kaistos II

GBA:
Final Fantasy VI Advance

PC:
Elder Scrools IV
Har Har Har
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Ja jako wielki fan Morrowinda oczywiście czekam na TES IV: Oblivion :wink: pozatym jako szczęśliwy posiadacz NWN oczekuje jej kontynuacji NWN 2, Czekam na Diablo 3 ale wątpie żeby szybko wyszło :/
no to tyle :)

PS: Zapowiada się prawdziwa uczta RPG- owców w tym roku :)
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Gość

Post autor: Gość »

Vircung pisze:
dsadfga_atadf_a pisze:o tak oblivision rlz!!
to w końcu jak to sie zwie bliision czy obliwion.. nie che mi sie szperać po łamach CDA...
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Anonymous pisze:
Vircung pisze:
dsadfga_atadf_a pisze:o tak oblivision rlz!!
to w końcu jak to sie zwie bliision czy obliwion.. nie che mi sie szperać po łamach CDA...
Ani tak ani tak z wie się Oblivion ( przez v :) )
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk

Dorzucam do listy jeszcze Front Mission Online i Front Mission V (obie na PS2)
oraz Suikoden I&II na PSP.
Har Har Har
Vic
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Vic »

Thaevis pisze:Ja jako wielki fan Morrowinda oczywiście czekam na TES IV: Oblivion
A ja jako nie-fan Morrowinda nie-czekam na Obliviona, albo inaczej: niech ten Oblivion się ukaże jak najszybciej (mi to rybka), bo po nim Bethesda robi Fallouta 3, na którego to czekam i mam nadzieję że będzie miał bardzo mało wspólnego z Morrowindem i że nie zepsują dobrego engine Obliviona. :-/
Thaevis pisze: Czekam na Diablo 3 ale wątpie żeby szybko wyszło :/

PS: Zapowiada się prawdziwa uczta RPG- owców w tym roku
Hmm. A co tu robi Diablo i co to ma wspólnego z RPG? :P
Velociraptor
Majtek
Majtek
Numer GG: 8368308

Post autor: Velociraptor »

No chyba chciał napisać, że jak się ukaże nowy "diabełek" (o ile się ukaże :P ) to będzie to prawdziwa gratka dla fanów cRPG-ów :lol:
Obrazek

"Możecie mnie zabić ale nie odbierzecie mi wolności"
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk

W sumie z nierealnych marzeń (czytaj - gry które nie wyjdą) to Vagrant Story II, Final Fantasy Tactics II i Record of Lodoss War II.
Har Har Har
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Velociraptor pisze:No chyba chciał napisać, że jak się ukaże nowy "diabełek" (o ile się ukaże :P ) to będzie to prawdziwa gratka dla fanów cRPG-ów :lol:
Raczej fanów hack&slash :P.
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

BLACKSouL pisze:
Velociraptor pisze:No chyba chciał napisać, że jak się ukaże nowy "diabełek" (o ile się ukaże :P ) to będzie to prawdziwa gratka dla fanów cRPG-ów :lol:
Raczej fanów hack&slash :P.
Jak wiadomo tytuły wymienione przeze mnie i które wyjda tego roku to TES IV: Oblivioni NWN 2 i to do nich skierowany był post scriptum :)
Ale owszem czekam i na Diabełka III i nie mam rzadnych problemów z hack&slash.... przy II spędziłem wiele godzin i nie zraziło mnie nastawienie na sieczkę :D
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk

następne:Digital Devil Saga na PS2 i Lost Odysee i Blue Dragon na Xboxa 360 i FFVAdvance i FFVIAdvance i Dragon Quest V na PS2!!!!!
Skąd ja znajdę na to wszystko czas i kasę!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!
Har Har Har
cwany-lis
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: cwany-lis »

czekam na Final Fantasy XII bo w wakacje znowu bede mial ps2 _^^_
pozatym chodzą plotki o trzeciej części Kotora i wierzę, że okażą się prawdą (przed chwila czytałem niby oficjalnego newsa że już coś się dzieje w tej sprawie)

pozatym Dragon Quest VIII w europie bedzie dopiero przed wakacjami a zaległości z gatnków c/jrpgów mam tyle że nowości na razie mnie nie interesują :roll:
Obrazek
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk

Propo Dragon Questa VIII - niedawno okazało się że europejska wersja będzie miała nowe czary, questy,przedmioty, potwory, umiejętności, nowych brytyjskich lektorów i więcej muzyki zagranej symfonicznie!
Har Har Har
dr
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: dr »

Od niepamiętnych czasów czekam na Fallouta III - ale rzeczę, u licha, III, nie hybrydy pokroju Tactics - ale po zobaczeniu wstępnych screenów projektowych przekonałem się, że Fallout w 3d to jednak nie to, co tygryski lubią najbardziej i oczekiwania porzuciłem.

Teraz na jedno dzieło tylko czekam - American McGee's Oz - ale to raczej tpp jest ;p
ODPOWIEDZ