1.

Zablokowany
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Ganja to takie roslinki że kiedy policja cie nakryje ze hodujesz to jedziesz na dluuugie wczasy ( na koszt państwa :))
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

Ganja to taka fajna roślinka, po której wypaleniu jest się w takim stanie świadomości, w jakim ja jestem od kilku miesięcy (samorozwój duchowy robi swoje. Dzieci, nie róbicie tego w domu i poza nim, bo będziecie częściowo nie kontaktować z tym światem :P).
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Khazar pisze:Ganja to taka fajna roślinka, po której wypaleniu jest się w takim stanie świadomości, w jakim ja jestem od kilku miesięcy (samorozwój duchowy robi swoje. Dzieci, nie róbicie tego w domu i poza nim, bo będziecie częściowo nie kontaktować z tym światem :P).
No wiadomo - dla Khazara ganja stała się powietrzem. Gdyby mógł to by ją palił przez sen (o ile już tego nie robi :wink:).
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

BLACKSouL pisze:
Khazar pisze:Ganja to taka fajna roślinka, po której wypaleniu jest się w takim stanie świadomości, w jakim ja jestem od kilku miesięcy (samorozwój duchowy robi swoje. Dzieci, nie róbicie tego w domu i poza nim, bo będziecie częściowo nie kontaktować z tym światem :P).
No wiadomo - dla Khazara ganja stała się powietrzem. Gdyby mógł to by ją palił przez sen (o ile już tego nie robi :wink:).
Oj, bo ci coś zrobię :twisted:.
Chodzi mi o to, że po małej ilości ganji człowiek wpada w lekki trans i łatwiej jest mu medytować. No a ja po kilku miesiącach zabawy z medytacją, rozwojem ducha, thelemą etc. już mi umysł nadaje non-stop na tym poziomie. I fajno jest, bo się człek mniej światem przejmuje :P.
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Khazar pisze:
BLACKSouL pisze:
Oj, bo ci coś zrobię :twisted:.
Chodzi mi o to, że po małej ilości ganji człowiek wpada w lekki trans i łatwiej jest mu medytować. No a ja po kilku miesiącach zabawy z medytacją, rozwojem ducha, thelemą etc. już mi umysł nadaje non-stop na tym poziomie. I fajno jest, bo się człek mniej światem przejmuje :P.
Taaaa tera tak mówimy by zataić fakty :wink:. Wiadomo, że się światem nie przejmujesz jak palisz non-stop :D:D:D.
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Nie chcesz, nie wierz. Ja i tak wiem swoje :P.
A poza tym ostatni raz ganję paliłem w czerwcu. Więc to nie przez zioło. No chyba że to taki ostry towar był i do dziś mnie trzyma :shock: :P.
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Khazar pisze:Nie chcesz, nie wierz. Ja i tak wiem swoje :P.
A poza tym ostatni raz ganję paliłem w czerwcu. Więc to nie przez zioło. No chyba że to taki ostry towar był i do dziś mnie trzyma :shock: :P.
A ile wypaliłeś? Parę kg? :P
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Paliłem parę razy. Fajnie było, ale zrezygnowałem, bo obiecałem że tylko 1 raz a było już trochę więcej niż 1 raz. Nie chcę wpaść w nałóg (wiem gadam od rzeczy ale parę lat temu byłem przez jakiś czas w nałogu nikotynowym i później nie było za fajnie a wytrzymać trza było bez ćmika by nie pokazać że jestem uzależniony). Jest to wsumie jak dla mnie za drogi sport. :wink:
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

W sumie nie wiem skąd tyle hałasu wokół gandzi. Przecież to nic specjalnego... No dobra, może ładnie pachnie ;) A raczej pachniało, teraz ten zapach mnie drażni - jak się mija palących czarnych ziomali, można się skutecznie zniechęcić do zapachu.
Paliłam kilka razy i co? Nic. Owszem, dobrego humorku nagle dostałam, ale przyznaję szczerze, że miewałam lepszy i bez jakichkolwiek używek.

Dlatego gandzi (i przy okazji papierosom) mówię NIE. Dlatego jestem przeciwna legalizacji marihuany i jestem za podniesieniem cen papierosów. No i oczywiście zarówno papierosy, jak i alkohol, powinny być dostępne legalnie dopiero po ukończeniu 18, a jeszcze lepiej 21, lat :>

Nie, to nie prowokacja, to moje poglądy :P
A teraz bijcie ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Mam takie same poglądy co Falka :D Ale trzeba zalegalizować alkohole ^_^ A dla spragnionych wrażeń mogę przesłać przepis na winko :D
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

CoB pisze:Mam takie same poglądy co Falka :D Ale trzeba zalegalizować alkohole ^_^ A dla spragnionych wrażeń mogę przesłać przepis na winko :D
I tak nikt z niego nie skorzysta - ja od tygodnia szukam butelki :D.
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

No sorry ja Ciebie bardzo, ale ja butelkę potrafiłem znaleźć ^_^ Jakoś wszystko powoli się rozkręca :D (W szafie, żeby mama nie widziała :D)
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Winko z dziadkiem pędziłam jakieś 2 lata temu, w wakacje :) Pyyyszne było, aż mi ślinka cieknie na samą myśl o nim.

A tak w ogóle to mój dziadek kiedyś pracował w szkole jako woźny i... miał bimborwnię gdzieś w piwnicy :D Wyniósł z pracowni chemicznej aparaturę i sobie napój pędził :)
No i pracował w Diorze, gdzie produkowali odbiorniki radiowe jego projektu :D Skończył tylko 6 klas podstawówki gdzieś na Ukrainie :)

A teraz robi nagrobki i nawet mu pomagałam, jak byłam mała ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Falka, a może posiadasz jakiś przepisik dziadka. Ja chętnie skorzystm ^_^
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

CoB ty jeszcze 18 lat nie masz xP
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

No to co?! :P Zanim upędzę będę je miał ^_^ (Choć mój przepis jest na 1,5 miesiąca :D)
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Zgadzam się z Falką oprócz dot. Alkoholu. 8) Atk ogólnie to lubię browara (powidzmy markowego :P ), wódkę ale tylko mieszaną z czymś (sok, cola itp.), winiaczem niepogardzę a nalewki samemu się robi z rodziną - najlepsze i bez zatruć. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Zablokowany