Le Parkour

-
- Marynarz
A mi nie pokazujcie teraz filmików bo wyjde na dwor i sie zabije na tym sliskim lodzie/sniegu jak bede chcial cos przeskoczyc... Ja jak jezdzilem na desce to wystarczylo zebym jakis filmik obejrzal na ktorym skacza robia slide'y grind'y itp. od razu lecialem na dwor i katowalem moje biedne drewienko, jak ogladam jakis filmik parkourowy to jest to samo, wiec w tym sezonie mi ich nie pokazujcie (no chyba ze chcecie zebym sie zabil). A żeby nie było OT to moj najlepszy trick to Thief 360. A fajne filmiki są na http://www.maxior.pl najlepszy tam jest Rosjanin ktory robi salto do tylu z wysokosci 1 pietra 

Delur słucha:

-
- Majtek
- Kontakt:
Hmm. . . Thief vault 306? Jak to wygląda mogłbys przeslac fotki z tym triczkiem lub filmik bylbym ci wdzieczny. Wiem, że Thief vault jest podobny Do Lazy Vault'a (Lazy Vaulta Umiem), lecz nie jestem do konca pewien jak wyglada Thief Vault.
ostatnio z kumplami bawilismy sie na trzepaku. nauczylem sie nowego trku ktory jest niewiarygodnie prosty (zrobilem go bodajze za 2 razem poprawnie). Jest to Trzepax 360. Latwy trik. . . fotki tego triku wysle wam w nastepnym poscie, poniewaz teraz net mi szwankuje. Pozdrawiam Traucerow! :]
ostatnio z kumplami bawilismy sie na trzepaku. nauczylem sie nowego trku ktory jest niewiarygodnie prosty (zrobilem go bodajze za 2 razem poprawnie). Jest to Trzepax 360. Latwy trik. . . fotki tego triku wysle wam w nastepnym poscie, poniewaz teraz net mi szwankuje. Pozdrawiam Traucerow! :]
DESTRACTION TRAUCERS

-
- Majtek
- Kontakt:

Pamietajcie jesli macie jeszcze jakies zapytania - pytajcie smialo sproboje odpowiedziec jesli bede wiedzial. Stanie jest proste trzeba tylko:
1. Znalezc dobre plaskie podloze.
2.Polozyc sie na plasko (najlepiej to robic w domu) na brzuchu.
3.Prawą reke trzymac pod prawym zebrem niedaleko nerki.
4. Lewą miec obok ciala po lewej stronie

5. Rece ulozyc: Lewą dlon - ulozyc ku przedzie Prawa reke - ku prawej stronie.
6.I wsytarczy teraz tylko odepchnac sie delikatnie nogami od podloza i trzymac sie na rekach.
7. Pamietajcie tez o napieciu miesni brzucha.
Nie Gwarantuje iz wyjdzie wam to za pierwszym razem, ale w koncu cwiczenie czyni mistrza. Jezeli niektorym nie wytlumaczylem, lub nie zrozumieli to postaram sie niedlugo przeslac fotke tego zdjecia, ale tym razem z moja osoba, bo inaczej nie wykombinuje

DESTRACTION TRAUCERS

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Marynarz
http://www.megaupload.com/?d=D6ET9W1Wr czego sie nie robi dla innych
skleilem 2 w jednym i wrzucilem na megaU..

Delur słucha:

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Majtek
- Numer GG: 0
Przeglądam topik wzdłuż i wszerz i brakuje mi tu jednego linka, obok http://www.leparkour.pl które podał Ripper forum http://www.le-parkour.pl jest największym źródłem informacjo o sztuce przemieszczania się .
Sam poświęcam wiekszość wolnego czasu na kickboxing ale kilka razy zdarzyło mi się z kumplami harcować po poręczach i garażach
, myślę że jak zaczne studia w Gdańsku to przyłącze sie do tamtejszej grupy i zacznę na poważnie uprawiać ten "sport" .
Sam poświęcam wiekszość wolnego czasu na kickboxing ale kilka razy zdarzyło mi się z kumplami harcować po poręczach i garażach

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Przyszła moda i odeszła moda... wszystko przemija, ale wracając do tematu:
raz kolega mnie namówił (oczywiście po kilku piwach) żebym spróbował wskoczyć na daszek nad drzwiami przygodni a potem wejść na dach, odbiłem się od murku przy ścianie i rzeczywiście złapałem się daszka; już zacząłem podciągać nogę gdy ześlizgnąłem się
trochę zabolał mnie tyłek i miałem spuchnięte nadgarski przez tydzień (lewą dłoń zakręconą w bandażu i mało ruchliwą; w sumie nie wiem co się stało po w przychodni nie przyjęto mnie, a na pogotowiu powiedzieli że i tak minął dzień więc to nie jest pilna sprawa i nie zamierzają mnie badać)
dość jak dla mnie z le parkour, kolega wtedy się odwrócił bo ktoś go wołał i sobie pluł w brodę że nie widział (ja wybuchłem odrazu śmiechem choć nadgarstki już wtedy mnie bardzo bolały)
le parkour był dziwny, ale pewnie dzieciaki za 20 lat dziwniejsze rzeczy wymyślą :p
raz kolega mnie namówił (oczywiście po kilku piwach) żebym spróbował wskoczyć na daszek nad drzwiami przygodni a potem wejść na dach, odbiłem się od murku przy ścianie i rzeczywiście złapałem się daszka; już zacząłem podciągać nogę gdy ześlizgnąłem się
trochę zabolał mnie tyłek i miałem spuchnięte nadgarski przez tydzień (lewą dłoń zakręconą w bandażu i mało ruchliwą; w sumie nie wiem co się stało po w przychodni nie przyjęto mnie, a na pogotowiu powiedzieli że i tak minął dzień więc to nie jest pilna sprawa i nie zamierzają mnie badać)
dość jak dla mnie z le parkour, kolega wtedy się odwrócił bo ktoś go wołał i sobie pluł w brodę że nie widział (ja wybuchłem odrazu śmiechem choć nadgarstki już wtedy mnie bardzo bolały)
le parkour był dziwny, ale pewnie dzieciaki za 20 lat dziwniejsze rzeczy wymyślą :p

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
no jak ja biegam po lesie to skacze po drzewach
a w miescie czasem tez dziwne rzeczy robię biegnac gdzies do celu kiedys mi kolega zarzucil ze proboje lepark robic ale ja tylko staram sie skracac sobie droge 
w sumie racja to co AC mowi przyszla moda i odeszla a mnie ta moda minęła
bez echa wiekszego obylo sie w mym zyciu ale juz przynajmniej wiem co to znaczy 

w sumie racja to co AC mowi przyszla moda i odeszla a mnie ta moda minęła

-
- Bosman
U mnie w szkole kiedyś ludzie cały czas gadali o tym parkourze, ale mnie to jakos nigdy nie wciągnęło, może dlatego żem chłopak ze wsi i nie mam możliwości skakania po murach
. Ale teraz jak już AC i Egl zauważyli, o parkourze prawie się nie mówi. Widocznie sie ludziom znudziły różne dziwne akrobacje
.

...

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
ale mówiąc o różnych modach i zabawach to mam nadzieję że niedługo jojo znów stanie się "cool i spoko" bo bym się pobawił a jakoś nigdzie nie widzę tego sprzętu
do leparkour wystarczy trochę przestrzeni, nikt nawet nie zauważa że moda przeszła, a do takiego jojo trzeba mieć jojo
jak mam robić sztuczki skoro jedyne joja jakie są w sklepie to gówno z gównianymi stoperami?

do leparkour wystarczy trochę przestrzeni, nikt nawet nie zauważa że moda przeszła, a do takiego jojo trzeba mieć jojo

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575