Urodziny, imieniny, okoliczności - czyli życzenia wszelakie

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Ouzaru
Sliczna mloda kobieta spojrzala na ekran monitora. Usmiechnela sie jakos dziwnie do siebie, co uwazniejszy obserwator mogl dostrzec iskierke smutku w jej blekitnych oczach. Westchnela gleboko i oparla brode na lokciu zamyslajac sie na kilka dluzszych chwil.
*Wszystkiego najlepszego...* - pomyslala. - *Nie, to zbyt... hmmm... A moze: Najserdeczniejsze zyczenia dla mego ukochanego Hiki'ego??? Nieeee... To musi byc cos wyjatkowego... I zeby moglo sie obejsc bez cenury
*
Odchylila sie na krzesle i zalozyla rece za glowe bujajac sie. Myslala, myslala, dumala, zastanawiala sie... i nic nie mogla wymyslec!
Totalna zalamka i porazka -_-'
Hiki... Choc Cie teraz z nami nie ma (na forum) wiedz, iz myslami i serduszkiem jestem kazdego dnia i kazdej nocy przy Tobie
Wiem, ze musi Cie krew zalewac po tylu dniach w pracy, dlatego zycze Ci, bys ja szybko zmienil na cos lepszego. I oczywiscie bysmy w koncu mogli sie spotkac... Poznac...
Buziaczki Skarbie :* Trzymaj sie cieplo!
Sliczna mloda kobieta spojrzala na ekran monitora. Usmiechnela sie jakos dziwnie do siebie, co uwazniejszy obserwator mogl dostrzec iskierke smutku w jej blekitnych oczach. Westchnela gleboko i oparla brode na lokciu zamyslajac sie na kilka dluzszych chwil.
*Wszystkiego najlepszego...* - pomyslala. - *Nie, to zbyt... hmmm... A moze: Najserdeczniejsze zyczenia dla mego ukochanego Hiki'ego??? Nieeee... To musi byc cos wyjatkowego... I zeby moglo sie obejsc bez cenury

Odchylila sie na krzesle i zalozyla rece za glowe bujajac sie. Myslala, myslala, dumala, zastanawiala sie... i nic nie mogla wymyslec!

Hiki... Choc Cie teraz z nami nie ma (na forum) wiedz, iz myslami i serduszkiem jestem kazdego dnia i kazdej nocy przy Tobie

Buziaczki Skarbie :* Trzymaj sie cieplo!

-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0

-
- Tawerniak
Wszystkim forumowiczom niezależnie od ilości posiadanych głów i odbytów życzę
WESOŁYCH ŚWIĄT!
no i ostrego NOWEGO ROKU 2006!
WESOŁYCH ŚWIĄT!
no i ostrego NOWEGO ROKU 2006!
Seth
Mu!
(ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Mu!

http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Dzisiaj Falka obchodzi swoje kolejne urodzinki... Widomo, że prawdziwe wiewiórki nie starzeją się powyżej 18 roku życia, ale o to także trzeba zadbać... Innymi słowy ujmując: potrzeba złożyć kilka ofiar mrocznym bogom...
Dlatego za kazdy rok życia Falki powyżej osiemnastego postanowiłem zbanować jednego użytkownika forum... Poniżej lista zbanowanych:
poker792
free online poker
texas holdem poker
poker
poker online
empire poker
texas holdem
dog staircase
multiplayer backgammon
Internet Explorer
play poker for free
backgammon netscape
Wszystkiego najlepszego Falciu
Dlatego za kazdy rok życia Falki powyżej osiemnastego postanowiłem zbanować jednego użytkownika forum... Poniżej lista zbanowanych:
poker792
free online poker
texas holdem poker
poker
poker online
empire poker
texas holdem
dog staircase
multiplayer backgammon
Internet Explorer
play poker for free
backgammon netscape