To co postać mówi piszemy: tak
Sprawy poza sesyjne piszemy: [tak]
Posty najlepiej piszcie w pierwszej osobie liczby pojedyńczej (jak ktoś musi niech pisze w trzeciej osobie)
Na górze postu w prawym górnym rogu piszcie imię i nazwisko(jeśli postać posiada nazwisko)
Karty postaci:
karta Klonera pisze: Imię i nazwisko: Frank tak na mnie mówią
klasa: cichy zabójca
historia: Moi rodzice zgineli w czasie napadu na dyliżans. Ja jakoś przeżyłem. Miałem wtedy jakieś 8 lat. Długo błąkałem sie po preri i byłbym tam zginął gdyby nie Bill. Był on jednym z najlepszych cichych zabójców w ameryce. Przygarnął mnie i nauczył wszyskiego co umiał. Po jego śmierci (ze starości) Zacząłem poszukiwać zabójców moich rodziców i szukam ich aż do dziś...
Ekwipunek:
-krótki sztylet (ostrze 9cm)
-szabla kawaleryjska (ostrze 55cm lekko zagięte w góre)
-Smith & Wesson krótki kaliber 0,44 (rewolwer)
-Koń z siodłem lejcami itd
-lasso
-lampa
-bohenek chleba
-butelka whisky
-zapałki
-koc
-bicz
karta Smoka pisze: Imię i nazwisko: Harry Kelso
klasa: rewolwerowiec
historia: razem ze swoim bratem wychowywani byli przez swojego wuja, matka zmarła przy porodzie, ojca nigdy nie znali, wuj nauczył ich strzelać, pewnego dnia razem z bratem i wujem dokonali napadu, tylko jemu udało się przeżyć, natępnie wyruszył w świat w poszukiwaniu przygód
Ekwipunek:
-2x Colt Singel Action Army kaliber 0,45
-Winchester 73
-lasso
-lampa
-bohenek chleba
-butelka whisky
-zapałki
-koc
-bicz
karta Radara pisze: Imię i nazwisko: Joe Darton
Klasa: Strzelec
Historia: Joe wychował się w zwykłej rodzinie, jego rodzice zmarli w wieku Tata (Carl Darton) - 63 lat, Mama (Maria Bart) - 72 lat a Joe skusił się na łatwy łup i zaczął napadać na dyliżanse i banki. Nie napadał często, tylko okazyjnie. Nigdy nie zabijał nikogo bez konieczności.
Ekwipunek:
-Spencer
-Winchester 73
-Szabla Kawaleryjska
-lasso
-lampa
-bohenek chleba
-butelka whisky
-zapałki
-koc
-bicz
Zaczynamy!:karta RaV'a pisze: Imię i nazwisko: Lucky Luke
Klasa: Rewolwerowiec
Historia: Lucky Luke jest synem właściciela rancza w Texasie. Potrafi strzelać szybciej od własnego cienia. Nie obawia się Daltonów. ;P Nie wie co to strach. ;P
Ekwipunek:
-2x Smith & Wesson krótki kaliber 0,44
-1x Winchester 73 (kaliber 0,44)
-Koń z siodłem lejcami itd (jak się ten koń Lucky Luke'a nazywał?)
-lasso
-lampa
-bohenek chleba
-butelka whisky
-zapałki
-koc
-bicz
Jesteście bandą wyjętą z pod prawa(na szczęście nie znają was we wszystkich miastach). Właśnie wjechaliście do miasta Dernwood, nie wiecie czy tu o was słyszano. Jest koło południa. Jesteście na głównej ulicy po bokach są domy, sklepny, saloon, bank, dom szeryfa. W oddali słyszycie pociąg. Nikogo nie ma na ulicy bewnie dlatego że jest tak gorąco, z sallonu słychać wesołą kowbojską melodię i śmiechy ludzi.
Co robicie?