[brak] II Wojna Światowa

-
- Marynarz
- Numer GG: 4495618
- Kontakt:
Dorok 'Dorre'
"- Nie obchodzi mnie to najbardziej ze pilot ma jakies 'widzi mie się' i pieprzy głupoty ze wyladuje.. na pewno nie pod takim ostrzałem.."
Patrzę na resztę drużyny, demonstacyjnie sprawdzam Sten'a przygotowując go do ostrzału w razie ataku.. Sprawdzam jescze raz spadochron i stację nadawczo-odbiorczą.
"- Rówbie co chcecie.. ja nie mam zamiaru zginąć, a już na pewno nie w tym samolocie.. - przerywa na chwilę - Ja skaczę.. wy róbcie co chcecie.. ale jeśli przeżyjecie.. skontaktuje się z wami.. Poza tym mamy misję do wypełnienia.. a TO jest priorytet - podziedział podnosząc lekko głos".
Nie patrząc na nich.. otwieram właz.. kolejny raz sprawdzam broń i spadochron.. wszysko mi wygląda na sprawne.. odwracam głowę na ekipę..
"- Powodzenia - mówię."
I skoczyłem.
"- Nie obchodzi mnie to najbardziej ze pilot ma jakies 'widzi mie się' i pieprzy głupoty ze wyladuje.. na pewno nie pod takim ostrzałem.."
Patrzę na resztę drużyny, demonstacyjnie sprawdzam Sten'a przygotowując go do ostrzału w razie ataku.. Sprawdzam jescze raz spadochron i stację nadawczo-odbiorczą.
"- Rówbie co chcecie.. ja nie mam zamiaru zginąć, a już na pewno nie w tym samolocie.. - przerywa na chwilę - Ja skaczę.. wy róbcie co chcecie.. ale jeśli przeżyjecie.. skontaktuje się z wami.. Poza tym mamy misję do wypełnienia.. a TO jest priorytet - podziedział podnosząc lekko głos".
Nie patrząc na nich.. otwieram właz.. kolejny raz sprawdzam broń i spadochron.. wszysko mi wygląda na sprawne.. odwracam głowę na ekipę..
"- Powodzenia - mówię."
I skoczyłem.
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 763272
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Poza sesją: Jak MG lubi takie momenty
Wyskoczyliście. Spadochrony się otwarły.
Dorre lądowałeś na drzewie, jesteś cały pocharatany (wisisz na nim 5m nad ziemią)
Jurij masz skręconą kostke
Steven wylądowałeś bez problemów.
Reszta: Kiedy wasi towarzysze wyskoczyli samolot dostał w silnik. Zaczyna was rzucać. Samolot zaczyna lecieć w dół.
Allan zeszczeliłeś dwa samoloty

Wyskoczyliście. Spadochrony się otwarły.
Dorre lądowałeś na drzewie, jesteś cały pocharatany (wisisz na nim 5m nad ziemią)
Jurij masz skręconą kostke
Steven wylądowałeś bez problemów.
Reszta: Kiedy wasi towarzysze wyskoczyli samolot dostał w silnik. Zaczyna was rzucać. Samolot zaczyna lecieć w dół.
Allan zeszczeliłeś dwa samoloty
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Chorąży

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 4495618
- Kontakt:
'Dorre'
"- Kur** jak boli - krzyczy 'pocharatany' - Widze dwie osoby na spadochronie, to Lena i Allan - wrzeszczy z drzewa Dorre."
Rozgląda się dokoła, stara się sprawdzić 'stację nadawczo-odbiorczą', trzeba zgłosić przede wszystkim raport - myśli.
Misiu..
Co widzi Dorre?
"- Kur** jak boli - krzyczy 'pocharatany' - Widze dwie osoby na spadochronie, to Lena i Allan - wrzeszczy z drzewa Dorre."
Rozgląda się dokoła, stara się sprawdzić 'stację nadawczo-odbiorczą', trzeba zgłosić przede wszystkim raport - myśli.
Misiu..

"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
- Chorąży
Dorre widzisz.... drzewo xP
Samolot leci coraz niżej nagle stracił drugi silnik, zaczyna opadać. Samoloty zawracają Allan nie zdążyłeś wyskoczyć. Nagle drugi pilot woła:
-Tam, można sprubować wylądować- faktycznie, jest tam dość duże pole.
Samolot leci coraz niżej nagle stracił drugi silnik, zaczyna opadać. Samoloty zawracają Allan nie zdążyłeś wyskoczyć. Nagle drugi pilot woła:
-Tam, można sprubować wylądować- faktycznie, jest tam dość duże pole.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"

-
- Marynarz
- Numer GG: 763272
- Kontakt:

-
- Chorąży
Jestescie coraz nirzej, wyciągasz podwozie, strasz się zwolnic, nagle wstrząs... to podłorze dotkęło ziemi, jeszcze jeden i jeszcze... to samolot się odbija od nierównej powieszni. jedziecie bardzo szybko. Przedwami jest stodoła jedziecie wprost na nią. Bum wjechaliście w nią. Przednia szyba sie rozbiła Patryk masz całą twarzcociętą szkłem. Nagle zatrzymaliście sie po silnym uderzeniu. Kiedy Patryk otwiera oczy zauwarza że 2 cm przed jego oczami zatrzymały się widły. Allan coś przetoczyło się obok ciebie po ziemi, Lena coś zatrzymało sie u twoich stóp.

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Patryk Kolmecki
Odpinam pasy i wstaję. Z twarzy wyciągam kawałki szkła. Zdejmuje gogle i biorę swojego Thompsona. Wychodzę z samolotu i rozglądam się po stodole.
- Ale mieliśmy lądowanie! Mówiłem wam, że nie będziemy musieli skakać na spadochronach. Ciekawe co się stało z innymi. Może już dawno nie żyją?
Poza sesją: czy drugi pilot żyje?
Odpinam pasy i wstaję. Z twarzy wyciągam kawałki szkła. Zdejmuje gogle i biorę swojego Thompsona. Wychodzę z samolotu i rozglądam się po stodole.
- Ale mieliśmy lądowanie! Mówiłem wam, że nie będziemy musieli skakać na spadochronach. Ciekawe co się stało z innymi. Może już dawno nie żyją?
Poza sesją: czy drugi pilot żyje?

-
- Majtek
- Kontakt: