Rasa, którą gram najchętniej...
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Pomywacz
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Drowy - żyją w Podmroku, ale to tylko w D&D! Ja gram w WFRP, gdzie m-elfy żyją bodajże w zachodnich krainach (Nowy Świat). Właśnie lubię je za to że są brutalne, agresywne, gwałtowne, rasistowskie, itp. Lepiej to niż odgrywanie tych pomieszanych, cichych, leśnych elfów. Poza tym, rasa m-elfów świetnie nadaje się na zabójców - moją ulubioną profesję. Ostatnim czynnikiem jest ich wygląd - są niepowtarzalne .
-
- Chorąży
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Pomywacz
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Dopiero zaczynam grać w KC, ale spróbuję reptillionem może, bo nie lubię niskich ras (gnomy, krasnoludy, itp.) . Jedynym wyjątkiem są niziołki .Falka pisze:Jak grasz w KC, to polecam zagrać Reptilionem. Bardzo fajna rasa.
Dodatkowo bardzo dobrze sprawdza się gnom-iluzjonista.
Może Tobie się kojarzą z budowniczymi i rzemieślnikami, ale większości graczy (szczególnie początkujących) z wojownikiem, który ma wielki topór i kasę na piwo.
-
- Kok
- Numer GG: 0
Ale krasnoludy może nie są jakoś epicko inteligentne ale wcale nie są też takie głupie... Krasnoludzcy kapłani i mnisi są często wiele razy mądrzejsi od przeciętnego woja albo barba... Nawet Elf woj jest nierzadko głupszy od krasnoluda kapłana Więc ja nie rozumiem... Z krasnoludami jest jak z blondynkami... stereotypy przeważają. To że Elf zna parę języków świadczy też nie o jego inteligencji tylko wiedzy a wiedzę krasnolud może mieć równie dużą.
Mi się wcale oni [krasnoludowie] nie kojażą z wojami czy barbami tylko z wspaniałymi budowniczymi i rzemieślnikami. Owszem wojami są równierz wspaniałymi ale nie tępymi! Zresztą krasnoludowie świetnie trzymają klimat i humor, są honorowe i uparte... Nie wiem czemu ich tak poniżacie.
A co do Blacka.. co do tych mrocznych elfów i ich charakterach i:
Mi się wcale oni [krasnoludowie] nie kojażą z wojami czy barbami tylko z wspaniałymi budowniczymi i rzemieślnikami. Owszem wojami są równierz wspaniałymi ale nie tępymi! Zresztą krasnoludowie świetnie trzymają klimat i humor, są honorowe i uparte... Nie wiem czemu ich tak poniżacie.
A co do Blacka.. co do tych mrocznych elfów i ich charakterach i:
Aleś ty "mroczny i gotycki"BLACKSouL pisze:No wiesz... Ja leśnych też za bardzo nie lubię. Wolę mroczne. W przeciwieństwie do leśnych nie są mieszane czy ciche. Są ZŁE!! Agresywne, brutalne, idealnie do nich pasują różne choroby psychiczne - po prostu to co lubię. Zło, zło i jeszcze raz zło.
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Bombardier
Hmm...Jeśli lubisz grać zmiennymi postaciam, to najlepiej wybrać po prostu kobietę Czy graliście kiedykolwiek krasnoludzką kobietą?Draco pisze:Jak to jaka rasa? Oczywiście żę krasnoludy, są najlepsze. I ta zmienność i poczucie humoru, chbya niema lepszej rasy (bez urazy do innychy)
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
I smell the blood of the asylum.
-
- Chorąży