Rasa, którą gram najchętniej...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Kolejną z ras, którymi grałem (przypomniło mi się!) są Anubini. Ludzie z głowami szakali. Rasa ta była przystosowana do wielu rytuałów kapłańskich i zabójstw. w ogóle byli chyba najpotężniejszą rasą, jaką grałem... (Np. Przejmowali dośw. zabitych wrogów, nie starzeli się)
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Kok
ja tak planuje przystosowac mutanty i cyborgi molocha do gry w ns, jak bede mial i przetestuje to wysle do t-rpg, ale jeszcze troche to potrwa (trzeba troche ta druzyna pograc i ogolnie mam jeszcze troche tekstow do napisania)
ale to by bylo fajne pograc sobie kumplem Borgo, albo miec przebudowanego lowce jako pojazd
ale to by bylo fajne pograc sobie kumplem Borgo, albo miec przebudowanego lowce jako pojazd
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Kok
- Numer GG: 0
Elfów nie trwię. Krasnoludy zaś to rozruba, zabawa i honor przedewszystkim nie licząc lekkiego sarkazmu i dobrego humoru. Poprostu mają charakterek, a elfy? Strzelają z łuku ciche takie, mieszane, niby dumne ale strachliwe... buech. Do każdej profesji jest wyznaczona jakaś rasa do której ona pasuje. A elfy i ludzie to takie neutralne ktosie... Takie jest moje zdanie oczywiście.
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Druidy? A cóż to? Jakaś elfia wersja (an)droidów?Wiaq pisze:ja tam lubie polelfy jako druidy :P
Półelfy IMO są dosyć uniwersalną rasą - i na wojownika się toto nadaje, i na łowcę. Złodziej też niezły... Są prawie tak uniwersalne jak ludzie ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
BAZ jest zły, ja jestem wredna. Porządek musi być :>
A żeby nie odbiegać od tematu:
ktoś wcześniej gdzieś pisał, że krasnoludy to taka fajna rasa, bo i popiją, i są rubaszne, i bić się lubią itd. Mnie jakoś takie krasnale nie bawią, bo są kreowane na pół- albo ćwierć inteligentów.
Dlatego nigdy nie gram krasnoludami, bo się nagle wszyscy dziwią, czemu nie jestem brudna, czemu nie upijam się na umór i czemu nie klnę jak szewc. A przecież wg niektórych to taka szlachetna rasa... CO jest w niej szlachetnego?
A żeby nie odbiegać od tematu:
ktoś wcześniej gdzieś pisał, że krasnoludy to taka fajna rasa, bo i popiją, i są rubaszne, i bić się lubią itd. Mnie jakoś takie krasnale nie bawią, bo są kreowane na pół- albo ćwierć inteligentów.
Dlatego nigdy nie gram krasnoludami, bo się nagle wszyscy dziwią, czemu nie jestem brudna, czemu nie upijam się na umór i czemu nie klnę jak szewc. A przecież wg niektórych to taka szlachetna rasa... CO jest w niej szlachetnego?
Sblam! | "Orły są duże i tupią"