Muzyka
-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Szeroko pojety metal oraz troche...jpopu...a jak mnie najdzie to nawet klasyka moze byc. <wiem, dziwny jestem>
Metal - nie slucham tylko jednego wybranego gatunku...od power metalu poprzez heavy/thrash po death/black...
Zespoly? Prosze bardzo: Dimmu Borgir, Behemoth, Arch Enemy, In Flames, X Japan...sporo ich jest...ostatnio sporo slucham Sorcerera, Rammstein (ale tego dobrego, starego...Herzeleid....), ciut Kamelota...Dream Evil...zresza, prosze bardzo: link
Metal - nie slucham tylko jednego wybranego gatunku...od power metalu poprzez heavy/thrash po death/black...
Zespoly? Prosze bardzo: Dimmu Borgir, Behemoth, Arch Enemy, In Flames, X Japan...sporo ich jest...ostatnio sporo slucham Sorcerera, Rammstein (ale tego dobrego, starego...Herzeleid....), ciut Kamelota...Dream Evil...zresza, prosze bardzo: link
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Kok
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
System of a down - płyty Toxicity i Mezmerize rządzą (zgadzam się że Hypnotize to porażka).
Rammstein - płyta Mutter jest świetna, Rosenrot zaledwie dobra, dwóch pierwszych płyt jeszcze nie słyszałem (znaczy Herzeleid i Sehnsucht), ale z urywków (próbek) wnoszę że są niezłe, zresztą przyjdą mi pocztą za parę dni to się przekonam.
Villemo: nie tylko Ty. Ja słucham non-stop SOAD na przemian z Comą (jak ktoś nie zna - http://coma.art.pl, są darmowe próbki, świetna kapeła) i Rammsteinem oraz Disturbed, Bad Religion, Dream Theater, Within Temptation i masą innych (nie mam serca niektórych rzeczy wywalić z playlisty).
Dlaczego w ankiecie nie ma opcji że słucham wielu różnych gatunków (ok, bez disco polo, popu i hip siopu)? Tak to nie wiem co wybrać.
Rammstein - płyta Mutter jest świetna, Rosenrot zaledwie dobra, dwóch pierwszych płyt jeszcze nie słyszałem (znaczy Herzeleid i Sehnsucht), ale z urywków (próbek) wnoszę że są niezłe, zresztą przyjdą mi pocztą za parę dni to się przekonam.
Villemo: nie tylko Ty. Ja słucham non-stop SOAD na przemian z Comą (jak ktoś nie zna - http://coma.art.pl, są darmowe próbki, świetna kapeła) i Rammsteinem oraz Disturbed, Bad Religion, Dream Theater, Within Temptation i masą innych (nie mam serca niektórych rzeczy wywalić z playlisty).
Dlaczego w ankiecie nie ma opcji że słucham wielu różnych gatunków (ok, bez disco polo, popu i hip siopu)? Tak to nie wiem co wybrać.
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
To ja sie moze teraz wypowiem. Kiedys sluchalem bardzo duzo systema, ale cos mi sie znudzil (i to bardzo), wiec jezeli juz slucham, to bardzo sporadycznie. Tak na dobra sprawe jedyna ich piosenka jaka mam na playliscie jest "Spiders." Zreszta plyta SOAD jest najlepsza w ich dorobku (jest jakby ostrzejsza niz pozostalo, no a do tego bardziej buntownicza i zakrecona) Toxicity tez sie fajnie slucha, ale na to musze miec nastroj. Steal this Album ma kilka ciekawych utworow, ktore mozna posluchac kilka razy. Co do Mezmerize\Hypnotize, to niezbyt je slyszalem, znaczy sie ta pierwsza srednio mi sie podobala z tego co slyszalem, drugiej nie mialem okazji sluchac wogole.
Z Rammsteinem mam podobnie - mozna by powiedziec, ze zatrzymalem sie na etapie Muttera.
A teraz kontynuuje muze na dola (i pisanie listow ) - Moonspell - "SIN\Pecado"
Z Rammsteinem mam podobnie - mozna by powiedziec, ze zatrzymalem sie na etapie Muttera.
A teraz kontynuuje muze na dola (i pisanie listow ) - Moonspell - "SIN\Pecado"