BAZYL:
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? o k***a! ale gosc wymiata...
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? gdzie moj rozowy spray? trzeba by tu cos pomalowac...
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? ON chyba wszystko ma co mu trzeba
[I to na miejscu! - dop. BAZYL]
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? MOC (albo prawa administratorskie)
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? ze z nami tu jakos wytrzymuje
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? jego bycie ZLYM!
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? walac spamerow i innych, ktorzy nieprzestrzegaja regulaminu bejzbolem po glowach
8.Czego mu/jej życzysz? zeby mial kasy ile mu trzeba
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? co to do cholery znaczy? (nierozumiem pytania...)
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: NIEBANUJ!!!
MAd Phantom:
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? heeee??
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? mam ochote na hot-doga
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? impulsywnosc
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? opanowanie
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? caloksztalt osobowosci
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? caloksztalt osobowosci
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? tak samo jak BAZYL
8.Czego mu/jej życzysz? to samo co u BAZYLA
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? co to do cholery znaczy? (nierozumiem pytania...)
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Am Morgen ein Joint und der Tag ist dein Freund!
laRy:
[quote=LOD]9. Nieeeee... Bo jest na pierwszy rzut oka nic nie wyrużniającym się metalem Razz[/quote]
ja sie niewyrozniam? chyba tylko dlatego bo sie tak pieknie wyrozniam z szarego tlumu, mogles mnie przed empikiem tak szybko rozpoznac
co do kacika, to ofc ludzie z kacika o NS sa najlepsi
co do piwa: przekonajcie moja matke ze piwo i fajki niezniszcza mi zycia to bedzie jeszcze lepiej niz jest