Armaty
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Armaty
Mam pomysł, aby wprowadzić na forumTRPG coś podobnego do CD-Actionowego "Pod obstrzałem". A jakoże nazwa niezbyt pasuje do marynarskiego klimatu to w mojej szalonej łepetynie powstały "Armaty". Dla nie wtajemniczonych - chodzi o robienie ankiet "co sądzisz o wybranym użytkowniku forum". Pozwolicie, że zacznę. A do eksperymentu wybrałem sobie ssaka naczelengo - BAZYLA
BAZYL
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Zły admin
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Nie taki diabeł straszny jak go malują
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Dobroć ;P
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Stanowisko ;P
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Aksamitny głos ;P
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Nic. Boję się na samą myśl o nim, więc nie ma miejsca na śmiech ;P
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Dręczenie innych? ;P
8.Czego mu/jej życzysz? Dalszych sukcesów
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? A bo jo wim
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Musisz popracować nad głosem - psuje efekt ZŁA ;P
BAZYL
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Zły admin
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Nie taki diabeł straszny jak go malują
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Dobroć ;P
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Stanowisko ;P
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Aksamitny głos ;P
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Nic. Boję się na samą myśl o nim, więc nie ma miejsca na śmiech ;P
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Dręczenie innych? ;P
8.Czego mu/jej życzysz? Dalszych sukcesów
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? A bo jo wim
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Musisz popracować nad głosem - psuje efekt ZŁA ;P
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? OMG
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar?ja nie myśleć
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Nic (wiem jestem egoistą )
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Wszystko co ma jakąś wartość
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? nic ;P
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? To zło które się z niego wylewa (kto widział jego fotkę?)
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? On niema wolnego czasu
8.Czego mu/jej życzysz? Dużo wody (przez o z kreską)
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Eee?
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Rady? Niemam
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar?ja nie myśleć
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Nic (wiem jestem egoistą )
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Wszystko co ma jakąś wartość
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? nic ;P
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? To zło które się z niego wylewa (kto widział jego fotkę?)
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? On niema wolnego czasu
8.Czego mu/jej życzysz? Dużo wody (przez o z kreską)
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Eee?
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Rady? Niemam
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
1. Z niego fajny ziom będzie... Pewno go polubię...
2. Że jest mocarzem i włada całą Tawerną .
3. Dziewictwo.
4. Hmmm... Jego pozycję w Tawernie.
5. Talent (?).
6. Hmmm. Jego pseudo czyli BAZYL.
7. Hmmm. Zajmując się rodziną małych BAZYLów i czytając moje artykuły!!
8. Szczęśliwej emerytuty po tylu latach w TRPG i napisanych artach.
9. On jest trendsetterem. Ustala nowe trendy.
10. Sugestia: przyjmij mnie do redakcji i zmniejsz okres aklimatyzacji.
2. Że jest mocarzem i włada całą Tawerną .
3. Dziewictwo.
4. Hmmm... Jego pozycję w Tawernie.
5. Talent (?).
6. Hmmm. Jego pseudo czyli BAZYL.
7. Hmmm. Zajmując się rodziną małych BAZYLów i czytając moje artykuły!!
8. Szczęśliwej emerytuty po tylu latach w TRPG i napisanych artach.
9. On jest trendsetterem. Ustala nowe trendy.
10. Sugestia: przyjmij mnie do redakcji i zmniejsz okres aklimatyzacji.
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Chorąży
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Bazyl
1. Człowiek, który pisze sensowne posty?!
2. Megaloman ;p
3. Mleko ^_^ (Bez skojarzeń)
4. Łuski na pępku ;p
5. Zło, które i tak jest dobrem
6. j/w
7. Spiskuje w swojej tajnej bazie na egzotycznej wysepce, otoczony długonogimi laskami i wiewiórkami, jak zawładnąć całym eRPeGowym światem...
8. Czego tylko zapragnie i żeby mi to w drogę nie wchodziło
9. Stara się... wprowadzić kult ZŁYCH BAZYLISZKÓW! Ale mu nie wychodzi
10. Bazyl popracuj jeszcze nad złośliwością Przecież Smuggler kiedyś odejdzie i...
1. Człowiek, który pisze sensowne posty?!
2. Megaloman ;p
3. Mleko ^_^ (Bez skojarzeń)
4. Łuski na pępku ;p
5. Zło, które i tak jest dobrem
6. j/w
7. Spiskuje w swojej tajnej bazie na egzotycznej wysepce, otoczony długonogimi laskami i wiewiórkami, jak zawładnąć całym eRPeGowym światem...
8. Czego tylko zapragnie i żeby mi to w drogę nie wchodziło
9. Stara się... wprowadzić kult ZŁYCH BAZYLISZKÓW! Ale mu nie wychodzi
10. Bazyl popracuj jeszcze nad złośliwością Przecież Smuggler kiedyś odejdzie i...
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
-
- Chorąży
MAd Phantom
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Fajny nick, ale po cholere to duże "A"
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Ładne fioletowe coś
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Rachunki do zapłacenia
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Hahahahaha (szatański śmiech )
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Jego "wyrozumiałość"
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? j/w
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Nad uprzykszaniem życia użytkownikom Formu
8.Czego mu/jej życzysz? Jemu? Nic
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? To duże "A" w nicku
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Nie muśisz dawać tylu ostrzeżen [Oczywiscie, że nie musze... ale mogę... a skoro mówisz, że jest ich za mało... - dop. MAd Phantom]
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Fajny nick, ale po cholere to duże "A"
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Ładne fioletowe coś
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Rachunki do zapłacenia
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Hahahahaha (szatański śmiech )
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Jego "wyrozumiałość"
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? j/w
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Nad uprzykszaniem życia użytkownikom Formu
8.Czego mu/jej życzysz? Jemu? Nic
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? To duże "A" w nicku
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Nie muśisz dawać tylu ostrzeżen [Oczywiscie, że nie musze... ale mogę... a skoro mówisz, że jest ich za mało... - dop. MAd Phantom]
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
MAd Phantom
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Ale mądry człowiek (który opiekuje się tym działem)
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? On coś do mnie mówi...
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Trochę zieleni(ny) i dodałbym N na początku ksywy, po czym odczytałbym ją od tyłu ;p
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? nic...
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? To, że nie daje pościć
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Ten fiolet
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Chroni bazy Bazyla na egzotycznej wyspie i strzela do niewinnych surferów
8.Czego mu/jej życzysz? Odpoczynku od ścigania offtopowców
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Oczywiście, że jest! Nie każdy na forum to moder!
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Tępić szkodniki forumowe! (Oprócz mnie oczywiście... )
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Trochę zieleni(ny) i dodałbym N na początku ksywy, po czym odczytałbym ją od tyłu ;p
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? nic...
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? To, że nie daje pościć
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Ten fiolet
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Chroni bazy Bazyla na egzotycznej wyspie i strzela do niewinnych surferów
8.Czego mu/jej życzysz? Odpoczynku od ścigania offtopowców
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Oczywiście, że jest! Nie każdy na forum to moder!
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Tępić szkodniki forumowe! (Oprócz mnie oczywiście... )
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
MAd Phantom
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Przypomniałem sobie wygląd łowcy czarownic z WFRP. On ściga heretyków forumowych. Bardzo zbliżony zawód .
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Że zaraz skasuje mojego posta . A tak na serio, że lubi egzotyczne rasy w rpgach .
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Dziewictwa na pewno nie. Hmmm. Może różowego koloru? Albo jakiegoś niebieskiego.
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Jego śmieszny kolorek.
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Jego moc jako moderator forum <pokłon w stronę MAda>.
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Fioletowy kolorek. Dużo jego tu i tam...
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Odmawiając modlitwy do Praworządnych Bogów Forum, paląc heretyków-forumowiczów na stosach, ganiając za czarownicami z forum, blokując moje tematy, kasując moje wiadomości, torturując mnie za offtopy.
8.Czego mu/jej życzysz? Więcej heretyków na forum by się nie nudził.
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Fioletowy kolorek wyszedł z mody. Teraz na topie są brązy. Ale za styl jest jazzy.
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Sugestia: daj sobie czasem luzu i zaspamuj forum. [OK... zaczne od CL :> - dop. MAd Phantom]
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Przypomniałem sobie wygląd łowcy czarownic z WFRP. On ściga heretyków forumowych. Bardzo zbliżony zawód .
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Że zaraz skasuje mojego posta . A tak na serio, że lubi egzotyczne rasy w rpgach .
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Dziewictwa na pewno nie. Hmmm. Może różowego koloru? Albo jakiegoś niebieskiego.
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Jego śmieszny kolorek.
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Jego moc jako moderator forum <pokłon w stronę MAda>.
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Fioletowy kolorek. Dużo jego tu i tam...
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Odmawiając modlitwy do Praworządnych Bogów Forum, paląc heretyków-forumowiczów na stosach, ganiając za czarownicami z forum, blokując moje tematy, kasując moje wiadomości, torturując mnie za offtopy.
8.Czego mu/jej życzysz? Więcej heretyków na forum by się nie nudził.
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Fioletowy kolorek wyszedł z mody. Teraz na topie są brązy. Ale za styl jest jazzy.
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Sugestia: daj sobie czasem luzu i zaspamuj forum. [OK... zaczne od CL :> - dop. MAd Phantom]
-
- Chorąży
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Asthner
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? To ten obibok od Karciankowego Kręgu ;P
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Musiał się nieźle napracować nad nim
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Więcej wolnego czasu
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Słaby net (oczywiście w zamian za lepszy )
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Bardzo dobrze się zna na MtG
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Nic.
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Zdecydowanie powinien wkrzeszać Krąg
8.Czego mu/jej życzysz? Powodzenia w reaktywacji KK
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Raczej nie. Po prostu jest sobą
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Nie poddaj się... ;P
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? To ten obibok od Karciankowego Kręgu ;P
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Musiał się nieźle napracować nad nim
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Więcej wolnego czasu
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Słaby net (oczywiście w zamian za lepszy )
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Bardzo dobrze się zna na MtG
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Nic.
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Zdecydowanie powinien wkrzeszać Krąg
8.Czego mu/jej życzysz? Powodzenia w reaktywacji KK
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Raczej nie. Po prostu jest sobą
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Nie poddaj się... ;P
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Pewno ma lepszą talię ode mnie albo nie używa protektorków.
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Dobry jest musiał dużo się namęczyć ja bym tak nie umiał.
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Hmmm. Sam nie wiem. Może więcej kart by miał się czym bawić?
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Hmmm. Nie wiem ale chyba karty (jeśli ma ich dużo).
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Jego avatarek i nic poza tym.
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? ...
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Na graniu w MtG i pisanie do KK.
8.Czego mu/jej życzysz? Więcej kart i wskrzeszenia KK bo chyba padło.
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Raczej nie. Nie wiem nie oceniam.
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Mhm.
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Dobry jest musiał dużo się namęczyć ja bym tak nie umiał.
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Hmmm. Sam nie wiem. Może więcej kart by miał się czym bawić?
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Hmmm. Nie wiem ale chyba karty (jeśli ma ich dużo).
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Jego avatarek i nic poza tym.
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? ...
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Na graniu w MtG i pisanie do KK.
8.Czego mu/jej życzysz? Więcej kart i wskrzeszenia KK bo chyba padło.
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Raczej nie. Nie wiem nie oceniam.
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Mhm.