[brak] II Wojna Światowa

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
[brak] II Wojna Światowa
Prolog: D-Day 5 czerwca 1944 godzina 22.00
Jest noc, lecicie samolotem, jesteście śpiąy. Każdy z was pamięta jak kilkagodzin temu zostaliście zwleczeni złużek i zaciągnięci do dowudztwa. Zaczeło się- tylke te słowa usłyszeliście od dowudcy. Czekaliście na nie z niecierpliwościa. Lądowanie w normandi się rozpoczeło. Wzieliście sprzęt i od razu wsiedliście do samolotu. Znacie się między sobą tylko z widzenia, gdzyż nie raz ćwiczyliście razem na poligonie. Jest ciemno, a wy marzniecie z zimna.
Sesja ruszyła. Napiszcie w pierwszym poście swój wygląd. A lecicie z Anglii
Jest noc, lecicie samolotem, jesteście śpiąy. Każdy z was pamięta jak kilkagodzin temu zostaliście zwleczeni złużek i zaciągnięci do dowudztwa. Zaczeło się- tylke te słowa usłyszeliście od dowudcy. Czekaliście na nie z niecierpliwościa. Lądowanie w normandi się rozpoczeło. Wzieliście sprzęt i od razu wsiedliście do samolotu. Znacie się między sobą tylko z widzenia, gdzyż nie raz ćwiczyliście razem na poligonie. Jest ciemno, a wy marzniecie z zimna.
Sesja ruszyła. Napiszcie w pierwszym poście swój wygląd. A lecicie z Anglii
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Marynarz
- Numer GG: 763272
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:
Jurij Kriuczka
Wysoki, szczupły człowiek o jasnej karnacji i czarnych włosach. Ubrany w czarny zimowy płaszcz.
Do siebie/Cholera... co ja tu robie powinienem teraz bronić, matki rosyji a nie pomagać tym kapitalistycznym.../ Pociągnął łyka wódki, poprawił karabin, a następnie zadumał się w sobie i nad swoim przyszłym losem...
Wysoki, szczupły człowiek o jasnej karnacji i czarnych włosach. Ubrany w czarny zimowy płaszcz.
Do siebie/Cholera... co ja tu robie powinienem teraz bronić, matki rosyji a nie pomagać tym kapitalistycznym.../ Pociągnął łyka wódki, poprawił karabin, a następnie zadumał się w sobie i nad swoim przyszłym losem...
Fuck?

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Patryk Kolmecki
Wschodzę samolotem odrobinę wyżej. Podśpiewuję sobie polskie żołnierskie pieśni. Poprawiam gogle i zerkam na zdjęcie mojej rodziny. Wspominam sobie stare czasy, zanim wstąpiłem do wojska. *Ciekawe co nas czeka w Normandii. Ta maszyna wygląda na dobrą. Nie powinienem mieć żadnych problemów technicznych. Pomimo tego, że jest to bombowiec przerobiony na transportowiec. Hmmm... Ciekawe jak jest z załogą. Może z maszyną nie będzie problemów, ale z nimi mogą być. Widziałem pośród nich rosjanina. W dodatku pijącego wódkę. Heh... Dziwna załoga...*
Wschodzę samolotem odrobinę wyżej. Podśpiewuję sobie polskie żołnierskie pieśni. Poprawiam gogle i zerkam na zdjęcie mojej rodziny. Wspominam sobie stare czasy, zanim wstąpiłem do wojska. *Ciekawe co nas czeka w Normandii. Ta maszyna wygląda na dobrą. Nie powinienem mieć żadnych problemów technicznych. Pomimo tego, że jest to bombowiec przerobiony na transportowiec. Hmmm... Ciekawe jak jest z załogą. Może z maszyną nie będzie problemów, ale z nimi mogą być. Widziałem pośród nich rosjanina. W dodatku pijącego wódkę. Heh... Dziwna załoga...*

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Bombardier
Lena Stege - mechanik samolotu. Dlaczego kobieta wybrała akurat taki zawód? Nie wie tego nikt oprócz jej samej. Teraz nawet, ubrana w brudny kombinezon roboczy jest bardzo ładna. Ma długie kruczoczarne włosy, zielone, kocie oczy. Cała przypomina kota. Porusza się ostrożnie, jest niesamowicie zwinna. Niektórzy się dziwią, dlaczego nie posiada ona żadnej broni strzeleckiej, ale jej, jak sama twierdzi wystarczy ciężki, wojskowy nóż...
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
I smell the blood of the asylum.

-
- Chorąży

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Chorąży