Sesje w autorskim świecie- "Apokalipsie"

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Ależ my chcemy grać. Gorzej z twoimi umiejetnościami jako MG :wink:
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Może poprostu zaczniemy jeszcze raz od nowa. co ty na to?
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Nam brakuje wyobraźni? Przecież to obraza! Ja nie wiem czy ta sesja jest na serio czy to takie kolejne Nieboraki... Co do wyobraźni, nie mamy zbyt wiele możliwości na początku (ja nie miałem czarów, ekwipunku, Boże...), więc co mamy robić? Popatrz sobie na jakąś sesję w której grałem, ciekawe czy mi brakuje wyobraźni? Gorzej z Twoimi umiejętnościami jako MG... Ja już nie chcę grać w tą sesję...
Owca11
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Owca11 »

Od nowa? Dobra, ale co mam pisac na posty typu "rozpedzam sie i wale glowa w straznikow..."? A moje umiejetnosci nie sa zabojcze, ale to wina tego, ze przeeprowadzam teraz zmiany w systemie (dla graczy lepiej. Nie ma ekwipunku? Sztylety to juz bron, a ze slaba, to wiem. Co chciales jako niewolnik? Wyrywacz Dusz za kilka milionow sz? A moze pancerz plytowy? Chce was zmusic do kontaktowania sie ze soba, chyba ze nie jestescie druzyna, bo na to wyglada, jak kazdy sam wszystko robi... Troche strategii, a GM ma najtrudniejsze zadanie, bo musi myslec za wszystkich graczy, zeby nie bylo niespodzianek, co juz mi sie zdarzylo w innej druzynie i musialem szybko cos wymyslic. Ale ok, nie odejda ci, co nie chca grac, bo to nie ma sensu, zeby kogos trzymac sila. BLACKSoul-dzieki za gre, zycze powodzenia w innych sesjach, zegnam. Kto chce grac, nie napisze posta
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

ja gram dalej, ale drużyna nie jest się odrazu
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Też gram dalej...
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Owca11
Majtek
Majtek
Kontakt:

moj kolega sie jeszcze dolaczy
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Ja też gram, ale tylko jedno: Mnie zirytowało brak odpowiedzi na moją deklaracje nic więcej, aha może tylko te idiotyczne deklaracje innych graczy:
np. popełniam samobójstwo... czy ta gra jest na poważnie?
Fuck?
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Poza sesją: Ja chętnie zagram jeszcze raz. A to że zacząłem pisać durne posty to była riposta na posty innych. Oni zaczeli robic z tego Nieboraków.
Sesja: Jeśli sie nie zabiłem, i nie zabił mnie Rorix, to wyciągam ze spodni kałachowa i strzelam se w łeb.
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Poza sesją: Przegapiłem początek sesji i jeśli zaczniecie od nowa chętnie się dołączę (o ile mogę)...
Owca11
Majtek
Majtek
Kontakt:

mozesz Radar, mozesz :D a druzyna powinna byc 5 osobowa, bo potem jest juz za malo expa na osobe i dopiero wtedy jesy trudno

PS robilem test i jedna osoba moze bez problemu przejsc ta lokacje (Rycerz Ciemności na 1 lvl ze sztyletem kl. niz. niz., bez pancerza, bez rozwijania talentow), wiec nie mowcie, ze to za trudne :)
Owca11
Majtek
Majtek
Kontakt:

jezeli ktos chce grac, moze wymrac sobie klase postaci z http://www.apokalipsarpg.fora.pl w dziale "Klasy postaci"'; jeszcze tylko przepisze Psiona, zrobie pierchura, jezdzca i magicznych i beda wszystkie klasy :)
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Ja nadal będe Barbarzyńca Obsydian. :D
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Owca11 pisze:jezeli ktos chce grac, moze wymrac sobie klase postaci z http://www.apokalipsarpg.fora.pl w dziale "Klasy postaci"'; jeszcze tylko przepisze Psiona, zrobie pierchura, jezdzca i magicznych i beda wszystkie klasy :)
Coś tu się nie zgadza...Na forum jest tylko jeden post, a tu jest pewien cytat: "Nasi użytkownicy napisali 25 wiadomości"...Poza tym, na tym forum nie ma żadnych klas postaci!
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Ja też zostaje przy swojej postaci
Fuck?
Krzys_ek
Majtek
Majtek

Post autor: Krzys_ek »

Mały offtop :wink: :Forum stało się ekskluzywne trzeba się zarejstrować by mieć dostęp do innych działów. Co z resztą jest powiedziane w tym jedynym dostępnym poście :)
Owca11
Majtek
Majtek
Kontakt:

dokladnie Krzys_ek, dokladnie
Zablokowany