Sesje w autorskim świecie- "Apokalipsie"

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Nam brakuje wyobraźni? Przecież to obraza! Ja nie wiem czy ta sesja jest na serio czy to takie kolejne Nieboraki... Co do wyobraźni, nie mamy zbyt wiele możliwości na początku (ja nie miałem czarów, ekwipunku, Boże...), więc co mamy robić? Popatrz sobie na jakąś sesję w której grałem, ciekawe czy mi brakuje wyobraźni? Gorzej z Twoimi umiejętnościami jako MG... Ja już nie chcę grać w tą sesję...

-
- Majtek
- Kontakt:
Od nowa? Dobra, ale co mam pisac na posty typu "rozpedzam sie i wale glowa w straznikow..."? A moje umiejetnosci nie sa zabojcze, ale to wina tego, ze przeeprowadzam teraz zmiany w systemie (dla graczy lepiej. Nie ma ekwipunku? Sztylety to juz bron, a ze slaba, to wiem. Co chciales jako niewolnik? Wyrywacz Dusz za kilka milionow sz? A moze pancerz plytowy? Chce was zmusic do kontaktowania sie ze soba, chyba ze nie jestescie druzyna, bo na to wyglada, jak kazdy sam wszystko robi... Troche strategii, a GM ma najtrudniejsze zadanie, bo musi myslec za wszystkich graczy, zeby nie bylo niespodzianek, co juz mi sie zdarzylo w innej druzynie i musialem szybko cos wymyslic. Ale ok, nie odejda ci, co nie chca grac, bo to nie ma sensu, zeby kogos trzymac sila. BLACKSoul-dzieki za gre, zycze powodzenia w innych sesjach, zegnam. Kto chce grac, nie napisze posta

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Majtek
- Kontakt:
mozesz Radar, mozesz
a druzyna powinna byc 5 osobowa, bo potem jest juz za malo expa na osobe i dopiero wtedy jesy trudno
PS robilem test i jedna osoba moze bez problemu przejsc ta lokacje (Rycerz Ciemności na 1 lvl ze sztyletem kl. niz. niz., bez pancerza, bez rozwijania talentow), wiec nie mowcie, ze to za trudne

PS robilem test i jedna osoba moze bez problemu przejsc ta lokacje (Rycerz Ciemności na 1 lvl ze sztyletem kl. niz. niz., bez pancerza, bez rozwijania talentow), wiec nie mowcie, ze to za trudne

-
- Majtek
- Kontakt:
jezeli ktos chce grac, moze wymrac sobie klase postaci z http://www.apokalipsarpg.fora.pl w dziale "Klasy postaci"'; jeszcze tylko przepisze Psiona, zrobie pierchura, jezdzca i magicznych i beda wszystkie klasy 

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Bombardier
Coś tu się nie zgadza...Na forum jest tylko jeden post, a tu jest pewien cytat: "Nasi użytkownicy napisali 25 wiadomości"...Poza tym, na tym forum nie ma żadnych klas postaci!Owca11 pisze:jezeli ktos chce grac, moze wymrac sobie klase postaci z http://www.apokalipsarpg.fora.pl w dziale "Klasy postaci"'; jeszcze tylko przepisze Psiona, zrobie pierchura, jezdzca i magicznych i beda wszystkie klasy
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
I smell the blood of the asylum.

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Majtek
- Kontakt: