Cheaty w cRPGach
-
- Pomywacz
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Majtek
- Numer GG: 12017892
-
- Pomywacz
Cheat'y są złe bo pozbawiąją satysfakcji. Co do solucjii, to nie dawno przekonałem się o ich wadach - pare lat temu grałem sobie w Golden Sun'a a że był po angielsku, to średniawo rozumiałem o co chodzi i co jakis czas siegałem po solucję, dzięki niej doszedłem do końca, ostatnio odkopałem gameboy'a i postanowiłem jeszcze raz przejśc te grę, jak się okazało, gre dało sie przejść zupełnie inaczej, bardziej realistycznie i niejako gra nabierała więcej sensu i z chęcią zastrzeliłbnym tego kto napisał tamtą, bo z obecnego punktu widzenia, mogę stwierdzic że była zła. Tak więc z tym tez trzeba uważać.
Inna rzecz, czy można uznać save za cheat'a ?
Inna rzecz, czy można uznać save za cheat'a ?
-
- Bombardier
Jakieś to ułatwienie jest, ale dzięki save'om innych graczy możemy poznać, jak inni grają (zrobiłem tak w przypadku Diablo 2). Nie opłaca się jednak przechodzić w ten sposób gry, bo to (jak cheaty) odbierają satysfakcję.
Save'y stosować tylko w celach edukacyjnych.
Przed użyciem save'a przeczytaj ulotkę, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Save'y stosować tylko w celach edukacyjnych.
Przed użyciem save'a przeczytaj ulotkę, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
-
- Kok
- Numer GG: 0
Ja jak grałem w Diablo II wysiadłem za łupieżcami tuż przy zdobyciu jakiejś broni kogośtam w 3 akcie... znudziło mnie a i ciągle tylko łupieżcy i łupieżcy... Normalnie miałem ochotę Nizoral kupićRuniq pisze:Przed użyciem save'a przeczytaj ulotkę, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
(...)ulotkę dołączoną do opakowania lub skonsultuj się(...)
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Marynarz
- Kontakt:
Może to nie do końca cRPG, lecz H'n'S, lecz w diablo kody są ...wskazane I wcale nie jest łatwo jak sie wprowadzi potworki taki, jakby sie grało w 8, a gra się w pojedynkę ;D
"One day the sun will shine on you
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
To tak, jakbyś przed przeczytaniem książki czytał jej streszczenie. Czy to nie jest głupie? Czy to Ci nie psuje zabawy?BochN pisze:Ja zazwyczaj najpierw przechodzę na kodach (aby poznać całą historię) a potem staram się bez
Kody są dla pustogłowych
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Marynarz
Gry tworzone są po to, aby je przejść takimi, jakimi są, a nie włączyć god mode i leźć w las pełen monstrów, żeby zobaczyć troche odłupanych kończyn itp. Jeśli autorzy chcieliby, aby gre przechodzić na kodach to od razu by ją w nie wyposażyli(tzn. od samego poczatku miałbyś god mode ). Pamiętajcie! Czity, kody, itp, itd są tylko ułatwieniami godnymi bezmózgich Yetich, które nie potrafią przejść gry nawet na poziomie super-extra-mega-giga łatwym. Oczywiście co jakiś czas można ich użyć dla rozrywki, lecz żeby cały czas, lub żeby zobaczyć grę? Gdzie tu sens
Prosiak (PrQ)
- Solarius Scorch
- Bosman
-
- Majtek
- Kontakt:
a ja musze sie przyznac ze zdarza mi sei w bg "skontroligrekowac" czasem wroga...a to dlatego, ze lubie eksplorowac swiat w calosci w tą i z powrotem. i jesli po raz 100 walka z wrogiem konczy sie zabiciem polowy mojej druzyny, to wtedy go unicestwiam
chodzi o to, zeby wypelnic tyle questow, ile jest mozliwe- a jesli zginie jaheira, to w bg2 koniec np z harfiarzami...
reasumujac- obecnie jestem w polowie bg2tob z modami i niestety dwoch wrogow musialem porazic boskim ctrl+Y
chodzi o to, zeby wypelnic tyle questow, ile jest mozliwe- a jesli zginie jaheira, to w bg2 koniec np z harfiarzami...
reasumujac- obecnie jestem w polowie bg2tob z modami i niestety dwoch wrogow musialem porazic boskim ctrl+Y
take a look to the sky just before You die, it's the last time he will
-
- Majtek
- Kontakt: