Broń!
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Kok
srut niema takiej duzej sily przebicia, wystarczy kevlarowa kamizelka i gosc bedzie mial "tylko" kilka polamanych zeber (a jak bedzie mial pecha to zebro sie baaardzo pechowo zlamie i przebije mu pluco... i gosc sie udusi wlasna krwia)Kloner pisze:są i to bardzo. To naprawdę mała broń, a jak komuś wypalisz tym w brzuch to na 100% gość nie żyje.
obrzyny sa potezne, ale tylko na mala odleglosc (do jakichs 5-10m), na wieksze odleglosci srut ma bardzo duzy rozrzut i niema juz takiego efektu.
ale PM-ki i pistolety sa moim zdaniem lepsze (na polu walki na wieksze odleglosci sa niezle, a w walce w miescie sie najlepiej sprawdzaja!)
-
- Szczur Lądowy
moim zdaniem jak jakiś kbk to raczej w ukladzie bullpup (mniejszy odrzut i takie tam) np. AUG chociaz taki AR-15 też dobry (bo lekki).
dobra snajperka tez nie pogardze np. taka o kalibrze 0.50. niektore sa wstanie przebic ceglany mur.
jesli chodzi o pistolety to beretta - celny, z pojemnym magazynkiem i poreczny.
dobra snajperka tez nie pogardze np. taka o kalibrze 0.50. niektore sa wstanie przebic ceglany mur.
jesli chodzi o pistolety to beretta - celny, z pojemnym magazynkiem i poreczny.
-
- Bombardier
Z pistoletów wole Glock'i (20 pocisków w magazynku i możliwość strzelania półserią... ech... )i Desert Eagle (kaliber 0.50 ).
A broń w Counter-Strike jest mocno nierealistyczna, bo strzelałem z kałacha serią do gościa, który stał jakieś 5 metrów przede mną i nic mu się prawie nie stało (a on mnie zarąbał USP :p).
A broń w Counter-Strike jest mocno nierealistyczna, bo strzelałem z kałacha serią do gościa, który stał jakieś 5 metrów przede mną i nic mu się prawie nie stało (a on mnie zarąbał USP :p).
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Z pistoletów wolę ciężkie, niezbyt szybkostrzelne, z mocną siłą, np. Desert Eagle i wszelkiego rodzaju większe rewolwery.
Co do broni w CS, nie zgadzam się. Mógł Cię posłać z USP z jednego strzału w głowę (sam tak często robię), podczas gdy Ty prawdopodobnie strzelałeś mu po nogach / korpusie. Realistyczność broni w żadnej grze nie jest doskonała, ale CS ma jedną z lepszych. Tylko jeszcze kwestia tego w co celujesz.
Co do broni w CS, nie zgadzam się. Mógł Cię posłać z USP z jednego strzału w głowę (sam tak często robię), podczas gdy Ty prawdopodobnie strzelałeś mu po nogach / korpusie. Realistyczność broni w żadnej grze nie jest doskonała, ale CS ma jedną z lepszych. Tylko jeszcze kwestia tego w co celujesz.
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
-
- Bombardier
Nie pamiętam, kiedy strzelałem po nogach. Zawsze strzelam w korpus lub głowę. Ewentualnie ping w tym momencie podskoczył, w co jednak wątpię, bo moim przeciwnikiem był bot ;p.
Realistyczność broni zależy też od wersji CS-a. Ja gram w 1.6. W Condition Zero lub w Source broń jest już realistyczna. Wystarczy porównać siłę ognia MP5 w starych wersjach, a w Source.
Realistyczność broni zależy też od wersji CS-a. Ja gram w 1.6. W Condition Zero lub w Source broń jest już realistyczna. Wystarczy porównać siłę ognia MP5 w starych wersjach, a w Source.
-
- Szczur Lądowy
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Boty w ogóle są jakieś dziwne. Jakoś zawsze wiedzą, gdzie jestem (No ale mi to nie przeszkadza, nie muszę ich sam szukać )
A żeby nie było offtopu - Desert Eagle jest najlepszy. Strzał, Head, Strzał, Head, Strzał...
A żeby nie było offtopu - Desert Eagle jest najlepszy. Strzał, Head, Strzał, Head, Strzał...
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
-
- Kok
[/quote]Runiq pisze: Mi przypadło do gustu ostatnio OICW. Karabin z wmontowanym na stałe granatnikiem i celownikiem optycznym o regulowanym przybliżeniu. To jest coś! Musi być drogie...
OICW niema wbudowanego na stale granatnika! w kazdej chwili mozesz odlaczyc karabin i z niego strzelac (masz wtedy maly, brzydki pistolet maszynowy), a z granatnika tez sie chyba da strzelac jak pm-ka jest odmontowana.
no w cs-ie to:
- jako t: kalach (albo mp5/ump jak niemasz kasy) i desert eagle
- jako ct: m4/steyr (albo mp5/ump jak niemasz kasy) i desert eagle
do tego granat he i kamizelka z helmem.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Ja troszeczkę strzelałem, ale nigdy nie zdecydowałem się na jakieś rozwijanie moich umiejetności w tę stronę. Jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tego jak innych i skończyło się, że częściej strzelam z łuku niż z broni palnej - a zeby było śmieszniej mam ojca myśliwego i naprawdę nie byłoby problemu z rozwijaniem pasji - gdybym posiadał jakieś - w tym kierunku...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...