Broń!

Tutaj poruszamy wszystkie tematy, których nie da się upchnąć powyżej...
erbello
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: erbello »

Mi przypadł do gustu sihill Zoltana. Krasnoludy zawsze porządne miecze kuli, nie to co skośnoocy.
...
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Jeśli już mówimy o katanach to ich najlepszą odmiana byla kuta (teraz o ile się orientuje zaprzestano produkcji) w Arabii. A odznacza sie tym, że kuto ją na zimno.
Obrazek
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Ripper »

z broni siecznych to uwielbiam: Tasak (Diablo 2) Dobra i w miare lekka broń fajnie mozna siec :] polecam. PiSsS
DESTRACTION TRAUCERS
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Ripper pisze:z broni siecznych to uwielbiam: Tasak (Diablo 2) Dobra i w miare lekka broń fajnie mozna siec :]
Skomentuję to tak: :D

Chyba chodziło ci o sejmitar. To jest lekka broń, ale TASAK? przecież to bydlę ma więcej metalu, niż półtorak! :P

Aaaaleee! Ten temat jest o broni palnej, nie o siecznej. W KGF jest temat o mieczach, toporkach i młotkach. :)

BTW: laRy, dzięki za stronkę. :)
SteeltH
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: SteeltH »

Ja tam wole jakies assaulty niema to jak seria z M4 albo M16A4 ale dobre SMG z tlumiczkiem to tez cos:D
BLACK METAL WAR MACHINE!!!
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Barret M82A1 jest przeznaczony do niszczenia czołgów, ciekawe co by się stało z człowiekiem postrzelonym przez taką broń. Ja osobiście preferuje pistolety, nie lubię niczego większego (z pistoletów jakoś łatwo się strzela, a karabin to dla mnie udręka). Z karabinów (snajperskich) podoba mi się H&K PSG-1, ale jest baaardzo drogi :lol: (9000USD chyba). Ja w domu mam wiatrówkę Remington Air Master czy coś takiego, pistolet Walthera CP jakiś tam i rosyjską badziewną wiatrówkę za 150 złotych :D. Mam z czego strzelać.
Kamil Master
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Kamil Master »

ja tam wole solidnego dwureczniaka lub jednorecznego miecza a czasem dla duzej rozpierduchy uwielbiam uzywac bazuki :D
Warhammer jest the best
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Nigdy nie lubiłem broni ciężkiej, do jakiej zalicza się bazooka. Lubię małe, poręczne spluwy jak pistolety i pistolety maszynowe.
Kamil Master
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Kamil Master »

broń cieżka zcesto sie przydaje nio ja etz lekkie spluwki lubei ale bazuka na wszelki wypadek musi byc :d
Warhammer jest the best
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Zapomniałeś o granatniku w kieszeni na wypadek większego zagrożenia. Ja jestem taki bardziej wiesz, no jakby to nazwać, "tajniak" i chodzę tylko z małymi giwerami.
Trixtian
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Trixtian »

Niema to jak miecz, zimna stal, przedłużenie ręki, twuj najlepszy kompan, nigdy się od ciebie nie odwruci, nie zdradzi, zawsze stanie z tobą do walki. Niema to jak odgłos uderzenia metalu o metal.
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Temat o mieczach, toporach i innych broniach białych jest przecież w Kąciku Gier Fabularnych. Tu piszemy o BRONIACH PALNYCH! :?

Mi przypadło do gustu ostatnio OICW. Karabin z wmontowanym na stałe granatnikiem i celownikiem optycznym o regulowanym przybliżeniu. To jest coś! :D Musi być drogie...[/quote]
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Nie ma to jak metaliczny krzyk działka stacjonarnego Browning. Jak ja kocham te odgłosy broni palnej. Pistolety są piękne, szczególnie rewolwery. Z pistoletów maszynowych H&K MP5 i P90. Bardzo fajne bronie.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Pistolety to desert engel. Karabiny AK-47, i M16.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Ostatnio grałem w CS'a i spodobał mi się Steyr Aug - futurystyczny wygląd, budowa bullpup i celownik. Cudowna broń. Co o niej sądzicie?
Trixtian
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Trixtian »

Hym broń palna. O wiem moją ulubioną jest działko „NIMROD”, ale nie ten oszpecony, który posiadał Bob Watts, ale oryginalny. 8) Ciekawe czy ktoś wogule wie, o czym ja w ogule mówię. :lol:
I nadszedł, a razem z nim ciemności.
A potem zrozumieli że już nic nie będzie takie same.
trittion
Pomywacz

Post autor: trittion »

Najwiekszą przyjemnośc to daje ładny dwulufowy obrzyn, mały, poreczny ale za to jaki efektowny :twisted:
ODPOWIEDZ