Jeśli już mówimy o katanach to ich najlepszą odmiana byla kuta (teraz o ile się orientuje zaprzestano produkcji) w Arabii. A odznacza sie tym, że kuto ją na zimno.
Ja tam wole jakies assaulty niema to jak seria z M4 albo M16A4 ale dobre SMG z tlumiczkiem to tez cos:D
BLACK METAL WAR MACHINE!!!
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
Barret M82A1 jest przeznaczony do niszczenia czołgów, ciekawe co by się stało z człowiekiem postrzelonym przez taką broń. Ja osobiście preferuje pistolety, nie lubię niczego większego (z pistoletów jakoś łatwo się strzela, a karabin to dla mnie udręka). Z karabinów (snajperskich) podoba mi się H&K PSG-1, ale jest baaardzo drogi (9000USD chyba). Ja w domu mam wiatrówkę Remington Air Master czy coś takiego, pistolet Walthera CP jakiś tam i rosyjską badziewną wiatrówkę za 150 złotych . Mam z czego strzelać.
Zapomniałeś o granatniku w kieszeni na wypadek większego zagrożenia. Ja jestem taki bardziej wiesz, no jakby to nazwać, "tajniak" i chodzę tylko z małymi giwerami.
Niema to jak miecz, zimna stal, przedłużenie ręki, twuj najlepszy kompan, nigdy się od ciebie nie odwruci, nie zdradzi, zawsze stanie z tobą do walki. Niema to jak odgłos uderzenia metalu o metal.
Temat o mieczach, toporach i innych broniach białych jest przecież w Kąciku Gier Fabularnych. Tu piszemy o BRONIACH PALNYCH!
Mi przypadło do gustu ostatnio OICW. Karabin z wmontowanym na stałe granatnikiem i celownikiem optycznym o regulowanym przybliżeniu. To jest coś! Musi być drogie...[/quote]
Nie ma to jak metaliczny krzyk działka stacjonarnego Browning. Jak ja kocham te odgłosy broni palnej. Pistolety są piękne, szczególnie rewolwery. Z pistoletów maszynowych H&K MP5 i P90. Bardzo fajne bronie.
Hym broń palna. O wiem moją ulubioną jest działko „NIMROD”, ale nie ten oszpecony, który posiadał Bob Watts, ale oryginalny. Ciekawe czy ktoś wogule wie, o czym ja w ogule mówię.
I nadszedł, a razem z nim ciemności.
A potem zrozumieli że już nic nie będzie takie same.