Ja zaglądam codziennie bo mam dużo wolnego czasu A poza tym to zawszę się sesję prowadzi więc żeby gracze się nie wściekali(czyli żebyśmy się rolami nie zamienili) sprawdzam czy posty dochodzą, ich poprawnośc, logicznośc itp. W reszcie tematów rzadko się ostatnio udzielam... bo mi się nie chce?
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką) http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
hmm stwierdzenie ze ostatnio byłem tu 2 m-ce temu chyba wiele wyjaśni ? no ale nie miałem neta, a teraz mam zamiar wrócić i zawojować świa... znaczy bywać czasem na TRPG
"gdy na szlaku spotkasz rowerzystę, pomachaj mu on też jest człowiekiem."
podpisano: rowerzysta
JA zagladam totalnie bez ładu i sqadu Moge tydzien nie wchodzic wcale a potem mam napad i wchodze kilkanascie razy dziennie! Ostatnio mialam małą przerwe ale już nadrabiam zaległości. To pewnie przez te pierwsze miechy szkoły i przystosowanie na nowo do rytmu pracy .. :/ eh... A mi się taaak nie chceee... Tak bym seee posiedziała na fooorum i poczytaaała co tu ciekawegooo wypisujeeeecie
A może powinniśmy zapytać, jak często POWINNIŚMY zaglądać na tawernę i jak często powinniśmy się wpisywać, np. na podfora systemów autorskich. Nie chcę nic sugerować, ale na podforum Cienia czy innych...
"Życie przecieka między palcami, gdy nie turlasz kostkami" - Platon