1.
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Bombardier
Jeez... Nie fjećiauem, rze ten cauy zas... markany śfjat to tabu. Ty Khazar, terz jesteś tabu?Khazar pisze:Cii, Runiq, 100 na liczniku to temat tabu. 100-lec to temat tabu. Wilki i levatywa to też tabu. D*pa Maryny to też temat tabu. nawet tabu jest tabu. WIĘC SIĘ, KURNA, ZAMKNIJCIE, BO WSZYSTKO NA TYM ŚWIECIE TO TABU! ;P
-
- Marynarz
-
- Marynarz
-
- Marynarz
-
- Marynarz
- Kontakt:
Hej panowie ! <wola do kluconcych sie > .... Prosze sie odwrócic ..... <jedyne co zobaczyli to zblizajoncom sie z zawrotnom prendkosciom laske dynamitu a potem BUUUUUUUUUUM>.....
<pac pac> Robota zalatwiona... oni juz nie som TABU ^_^.... <zapuscil z diskmana Tatu i odszedl w sinom, nadmorskom bryze>......
<pac pac> Robota zalatwiona... oni juz nie som TABU ^_^.... <zapuscil z diskmana Tatu i odszedl w sinom, nadmorskom bryze>......
Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH !
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Bombardier
<To, co zostało z Runiq'a>: Na... wszystkie moce... gala... SHIT! NA WSZYSTKIE MOCE GALKTUSA!! AAAAAAAAAAAAAAARRRGH!!!
<Turkusowe światło razi wszystkich wokół>
Runiq: Feanor, odwróć się!
<Jedyne co mógł zobaczyć, to lecąca z zawrotną prędkością kula Barreta zmierzająca prosto w jego czoło.>
Runiq: He he! Robota skoczona!
<Po czym otworzył książkę "Kamienie na szaniec" (lektura) i pogrążył się w niej.>
A teraz coś z innej beczki:
(...)Jeżeli nie możesz z nich korzystać, to taka jest decyzja administratora i do niego możesz kierować pytania o jej powód (na pewno jest dobry!)
To był tekst żywcem przekopiowany z FAQ. Chodzi mi o część zaznaczoną na błekitno. Czy chodzi o powód, czy o administratora? Jeśli o administratora, to chciałem powiedzieć, że przecież BAZYLe są ZŁE!
<Turkusowe światło razi wszystkich wokół>
Runiq: Feanor, odwróć się!
<Jedyne co mógł zobaczyć, to lecąca z zawrotną prędkością kula Barreta zmierzająca prosto w jego czoło.>
Runiq: He he! Robota skoczona!
<Po czym otworzył książkę "Kamienie na szaniec" (lektura) i pogrążył się w niej.>
A teraz coś z innej beczki:
(...)Jeżeli nie możesz z nich korzystać, to taka jest decyzja administratora i do niego możesz kierować pytania o jej powód (na pewno jest dobry!)
To był tekst żywcem przekopiowany z FAQ. Chodzi mi o część zaznaczoną na błekitno. Czy chodzi o powód, czy o administratora? Jeśli o administratora, to chciałem powiedzieć, że przecież BAZYLe są ZŁE!
Echhhh... Jak mogłeś na to nie wpaść? Przecież to oczywiste: Trzecie ucho jest środkowe! Nie wiedziałeś? A BAZYL ma lepszą nagrodę, bo napisał więcej postów (ochhh, BAZYLu! Czyżbyś był statsiarzem?).Narmo pisze:mhhh... mysle, mysle i nie wiem ... to trzecie ucho to prawe czy lewe? Znowu dostalem najgorsza nagrode! BAZYL to dobrze trafil... nagrody takie praktyczneRuniq pisze:)
(nagrody: 3 szczerbate uszy)
-
- Marynarz
Złotego cielca po sarmacku przyprawiłem i zjadłem w całości - dobry był
Teraz czas na fajerwerki <podpala lont od beczki z prochem i spieprza gdzie kaktury mówią dzięciołom dobranoc )
Co do BAZYLa statsiarza to to jest oczywiste. Najpierw nas straszy bazyliszkami, z ktorymi nic mie ma wspólnego (patrzcie moj podpis), a potem pisze tyle notek, żeby sobie licznik podbić, argumentując przy tym, że jako BAZYL(iszek) - którym de facto nie jest - ma do tego prawo.
A ten fragment (zdaje się) odnosi się do argumentu, a nie moda
Teraz czas na fajerwerki <podpala lont od beczki z prochem i spieprza gdzie kaktury mówią dzięciołom dobranoc )
Co do BAZYLa statsiarza to to jest oczywiste. Najpierw nas straszy bazyliszkami, z ktorymi nic mie ma wspólnego (patrzcie moj podpis), a potem pisze tyle notek, żeby sobie licznik podbić, argumentując przy tym, że jako BAZYL(iszek) - którym de facto nie jest - ma do tego prawo.
A ten fragment (zdaje się) odnosi się do argumentu, a nie moda
-
- Marynarz
- Kontakt:
W czasie gdy armia Narranego atakowala wielkom twierdze Smoczy Zomb mlody Dark'nar skorzystal z okazji i w w charbstie Nozmorgil przejol wladze nad miejscowym klasztorem. Jego zapendy byly wielkie, ambicja przerastrala sama sieibe... Byl on zdolny do wsyzstkoego, kcial mianowac sie najwyzszym teokratom i zrównac z zieimiom inne kulty na Twerneth.... jednak czy mu sie to uda.. to wszsytko zalezy od mlodego generala Kradtsa który toczy wlasnie bój na klifach Drenstary w porannym brzasku slonca...
Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH !
-
- Bombardier
<Runiq odrywa się od książki>
Runiq: Erm... Łer em aj? Szit, ajm toking yn Inglisz
<Chowa książkę do plecaka>
Runiq: Oł, fak Aj kent stop
<Podchodzi do ściany i wali głową w mur>
Runiq: Wi hajs du? Szajse
<Znów wali w mur>
Runiq: Sakre ble
<Powtarza czynność>
Runiq: Cholera, muszę jeszcze raz...
<Zamachuje się głową, ale przerywa w połowie>
Runiq: Hej, udało się
<Chowa Barreta do plecaka, wyjmuje komputer, wkłada wtyczkę w kontakt (bez skojarzeń) i pisze tego posta na Forum TRPG>
Runiq: Erm... Łer em aj? Szit, ajm toking yn Inglisz
<Chowa książkę do plecaka>
Runiq: Oł, fak Aj kent stop
<Podchodzi do ściany i wali głową w mur>
Runiq: Wi hajs du? Szajse
<Znów wali w mur>
Runiq: Sakre ble
<Powtarza czynność>
Runiq: Cholera, muszę jeszcze raz...
<Zamachuje się głową, ale przerywa w połowie>
Runiq: Hej, udało się
<Chowa Barreta do plecaka, wyjmuje komputer, wkłada wtyczkę w kontakt (bez skojarzeń) i pisze tego posta na Forum TRPG>
-
- Marynarz
Runiq przypomniałeś mi jeden sen, w którym po wypadku samochodowym straciłem całą zdolność wyrażania się po polsku (atoli wszystko rozumiałem), za to nagle byłem w stanie mówić (i rozumieć) wszystkimi językami znanymi na naszej planecie. Miałem lekkiego schiza po tym, bo to przed maturą mi się przyśniło