Wiesz niby używane ale kto ma kase na "brand new" skoro i tak na te używane dają gwarancje ;p
Ja na tym mam 2.8ghz x2 jakbyś chciał to spox, mam tu też karte graficzną 512, mogli byśmy się może dogadać
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A co do baldura to pewnie, że będe grał !
Będę dalej też napierdalał w konsolowe typu Nethack czy też mudy, jaram się takimi starymy produkcjami zwłaszcza, że mam zajawke na programowanie i robię sobie takie proste programy/gry na konsole takie pisane, lubie takie starsze tematy
Napewno nie przestanę grać w te oldschoole co prawda też pogram w coś nowszego ;p Ja się w grach bardziej jaram fabuła niż grafiką dlatego rok produkcji mniej dla mnie znaczy bo z takiego samego powodu jaram się czytaniem bo otoczenie sam mogę tworzyć w głowie, tak samo jak ze starszymi grami, czy pisanymi czy też tymi ze słabszą oprawą graficzną, cała akcja dzieje się w ludzkiej wyobraźni i to jest super
Bo jak powiedział Einstein - "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza, bo choć wiedza wskazuje na to, co jest, wyobraźnia wskazuje na to, co będzie"
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozatym wyobraźnia ma nieograniczone pole popisu podczas gdy ramy wiedzy są ściśle zamknięte :p