Witam
Jestem graczem dość młodej daty bo dopiero 19-nasto letnim ;p I chciałbym zagrać gdzieś w bardziej klasyczne gry rpg, baldur etc etc, ale to wszystko wiem jak znaleźć, natomiast gdzie mógłbym zagrać w jakieś pierwsze(albo i pierwszą) części d&d ?
Liczę na jakieś naprowadzenie, pozdrawiam
Dungeons and Dragons - jak zagrać ?
-
- Szczur Lądowy
- Solarius Scorch
- Bosman
- Numer GG: 0
Re: Dungeons and Dragons - jak zagrać ?
Witamy na forum. A 19 lat to wcale nie jest tak mało
Przyznam, że nie zrozumiałem pytania. Czego właściwie szukasz? Podręczników? Gier komputerowych? Mistrza Gry?
Przyznam, że nie zrozumiałem pytania. Czego właściwie szukasz? Podręczników? Gier komputerowych? Mistrza Gry?
-
- Szczur Lądowy
Kurde to żeś mnie pocieszył xd Wiem wiem, jestem stary i czas umierać :<
A czego szukam, to gier komputerowych żebym mógł sobie zagrać jakoś Widziałem te nową wersję tego itd ale ciekaw jestem czy w taką oldschoolową się da jeszcze gdzieś zagrać.
A czego szukam, to gier komputerowych żebym mógł sobie zagrać jakoś Widziałem te nową wersję tego itd ale ciekaw jestem czy w taką oldschoolową się da jeszcze gdzieś zagrać.
- Solarius Scorch
- Bosman
- Numer GG: 0
Dobra dobra, ja mam 34.arsen12 pisze:Kurde to żeś mnie pocieszył xd Wiem wiem, jestem stary i czas umierać :<
A to nie w Dziale Gier Fabularnych, tylko w cRPG Cornerze.arsen12 pisze:A czego szukam, to gier komputerowych żebym mógł sobie zagrać jakoś Widziałem te nową wersję tego itd ale ciekaw jestem czy w taką oldschoolową się da jeszcze gdzieś zagrać.
-
- Szczur Lądowy
34 ? Malutko
Okej to założe tam temat i zobacze, może ktoś podsunie jakiś pomysł
Ale z takich starszych rpg to ściągnąłem sobie dziś konsolowego Nethacka - polecam ;d
Okej to założe tam temat i zobacze, może ktoś podsunie jakiś pomysł
Ale z takich starszych rpg to ściągnąłem sobie dziś konsolowego Nethacka - polecam ;d
- BLACKs
- Tawerniany Cygan