Mój ulubiony polityk
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Re: Mój ulubiony polityk
z ulubionych polityków to zdecydowanie jestem Ja
a z tych bardziej znanych to ..... cholera dużo jest tych co lubię ale chyba najbardziej i najlepiej mi się gada z markiem Siwcem, Grześkiem Napieralskim i Leszkiem Milerem.
a z tych bardziej znanych to ..... cholera dużo jest tych co lubię ale chyba najbardziej i najlepiej mi się gada z markiem Siwcem, Grześkiem Napieralskim i Leszkiem Milerem.
-
- Pomywacz
Re: Mój ulubiony Polityk
Ale nie powiedziałem, że nie ma na kogo głosować. Po prostu nie należy głosować na tych, co już w tym rządzie siedzą, bo nie nadają się do niczego.No Name pisze:Możesz jakoś rozwinąć? Bo ja nie rozumiem tych co narzekają, ale na wybory nie pójdą "bo nie ma na kogo głosować".
Swoją drogą dosyć szybko zauważyłem Twój post
-
- Bombardier
- Numer GG: 0
Aha. To korzystając z okazji: wycofuję to co napisałem, nie jestem zadowolony z PO i nigdy więcej na nich nie zagłosuję. Nie wiem co mi przyszło do głowy, że wtedy próbowałem ich bronić.
"Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!"
May the Phone be with you!
May the Phone be with you!
-
- Chorąży
Co do PO odnoszę wrażenie ze wielu porządnych ludzi zepsuła tam władza. Co do samej partii to jest to partia typowo PRowa i bezprogramowa tak na prawde.
-
- Pomywacz
Polecam czytać wypowiedzi Janusza Korwina Mikke. Nie trzeba się z nim zgadzać i go popierać, ale ten człowiek jest dla mnie źródłem nieograniczonej rozrywki. Ciągle bawi jakimś dziwny porównaniem. Zdecydowanie ten polityk nie kojarzy mi się negatywnie :>
-
- Chorąży
A mi się Korwin kojarzy negatywnie tak jak Niesiołowski i co z tego ze mają kapitalne teksty ale niczym się z tym nie odróżniają od drecha z pod bloku. Chamstwo z tym kojarzą mi się takie postaci. natomiast jest inna postać z nazwiskiem Korwin, Korwin Piotrowska która nie jest politykiem co prawda a też jest kopalnią tekstów i to na poziomie bez chamstwa.
-
- Pomywacz
Zależy od poczucia humoru. To co uznajesz za chamstwo, bywa śmieszne dla niektórych.
-
- Chorąży
niestety ale chamstwo jest chamstwem i poczucie humoru niema tu nic do rzeczy może być też chamskie poczucie humoru
-
- Szczur Lądowy
Niestety nie ma takiego polityka, który mógłby się zakwalifikować do grona moich ulubionych.
-
- Szczur Lądowy
Zdecydowanie Korwin, ponieważ masakruje lewaków.
-
- Pomywacz
Byłoby gorzej po wprowadzeniu wolnego rynku? A miałeś kiedyś w rękach jakąś książkę ekonomiczną?
Co do głównego tematu- mój ulubiony polityk to Wipler! o/ o/ o/
Co do głównego tematu- mój ulubiony polityk to Wipler! o/ o/ o/