W dniu dzisiejszym pełną parą ruszyła strona współorganizowanego przez ekipę Tawerny RPG wrocławskiego konwentu CoolKon v.2.0. Serdecznie zapraszamy na stronę i samą imprezę!
BAZYL zaraz napisze jakąś odezwe ciekawszą specjlanie do Was, moi drodzy. Ja nie mam już dziś siły więc wkleje standadową:
Ponad pół roku temu zadebiutowaliśmy jako organizatorzy konwentów organizując we Wrocławiu w pierwszy marcowy weekend Konwent Miłośników Gier i Fantastyki CoolKon. Miła atmosfera na imprezie i pozytywne komentarze, już po jej zakończeniu, spowodowały, że szybko zaczęliśmy myśleć o drugiej edycji. Po krótkich naradach postanowiliśmy, iż w dniach 3-5 marca 2006 odbędzie się CoolKon v.2.0.
Nasze doświadczenia, oparte do tej pory głównie na kilkuletnim stałym bytowaniu na konwentach, jako zwykli uczestnicy i prelegenci, zostały wzbogacone o ogrom tego, co nauczył nas pierwszy zorganizowany przez siebie konwent. Cel jaki przyświecał nam podczas jego tworzenia - nie zmienił się. Nadal chcemy po prostu zapewnić Wam dobrą zabawę i sprzyjającą jej atmosferę. Pragniemy by każdy konwentowicz czuł się u nas dobrze. Dlatego też dokładnie wysłuchaliśmy wszelkich komentarzy, próśb i propozycji, co do wyglądu i działania konwentu. Wszelkie te których spełnienie jest technicznie, czy finansowo, możliwe - wprowadzimy w życie. Postaramy się również zaproponować kilka rozwiązań, które przyjemną i ułatwią zabawę, a których nie udało się nam z tych lub innych przyczyn zawrzeć podczas 1ed.
Serdecznie zapraszamy wszystkich do Wrocławia na nasz, a mamy nadzieje, że również i Wasz, konwent - CoolKon v.2.0.
PS. Mam nadzieje tylko że spro osób z TRPG zgłosi się do pomocy, a czytelników zjawi się 100%
Ostatnio zmieniony czwartek, 10 listopada 2005, 19:53 przez borg, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak po prawdzie to mi się nie chce pisac odezwy - niemniej niech argumentem bedzie że niektóre osoby z forum chcą na coolkonie zrobić zlot forum... Ja w kazdym razie zapraszam...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
No w końcu zobacze kogoś z redakcji na żywo Tawerniacy jedźmy na konwent niech potem BAZYL przez rok niebędzie mógł sie pokazać w porządnym towarzystwie
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości" Mafia Radioaktywnych Krów
W tym roku chyba nie zrobimy takiego spotkania, ew. mozemy zrobić coś nieoficjalnego... ostatnio mało że miałem suche gardło i popękane usta od bawienia się w orga konwentu, to jeszcze cała godzine an spotkaniu nawijałem...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
A my tymczasem na stronie zamieściliśmy informacje o przedpłatach i niektórych zniżkach na CoolKonie. Już za kilka dni ustalimy i podamy ceny dniówek - znajdą się tam naprawdę ciekawe propozycje.