1.

Zablokowany
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Post autor: Haer'dalis »

BAZYL pisze:Wiedziałem! Czułem, ze to UK w opisie "skąd" nie jest przypadkowe!
z przykrością stwierdzam, że jest :P
artykuł Falki z numeru 57 tak mnie poruszył, że aż zdecydowałem się jej pomóc i powiedzieć gdzie w Londynie są sklepy z RPGami. Maile nie dochodziły więc wysłałem jej priva na forum, a do tego musiałem się zarejestrować...inna sprawa, że Luton jest położone jakieś 45 minut jazdy pociągiem od centrum Londynu i jeśli Falka chciałaby kiedyś pograć to istnieje taka możliwość :D
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Haer'dalis pisze:inna sprawa, że Luton jest położone jakieś 45 minut jazdy pociągiem od centrum Londynu i jeśli Falka chciałaby kiedyś pograć to istnieje taka możliwość :D
Tylko nie powtarzaj tego przy niej, bo jeszcze gotowa... skorzystać ;)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

BAZYL pisze:
Haer'dalis pisze:inna sprawa, że Luton jest położone jakieś 45 minut jazdy pociągiem od centrum Londynu i jeśli Falka chciałaby kiedyś pograć to istnieje taka możliwość :D
Tylko nie powtarzaj tego przy niej, bo jeszcze gotowa... skorzystać ;)
hę? ups...za późno to powiedziałeś...

BAZYLu (tak btw bracia forumowicze! Nie bójcie się BAZYLa, On nas tylko straszy! Tak na prawdę to nie jest BAZYL(iszek) tylko BAZYL(ia) dodajcie do pomidorów a staną się dużo smaczniejsze :D - he he teraz to się naraziłem :lol: ) nie miałeś racji. Falka się nie zainteresowała sesjami :(
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Falka dopiero teraz przeczytala tego posta i sie zainteresowala sesjami, ale... po prostu sie zainteresowala. Nie mam czasu :(
Jedyny wolny dzien w tygodniu, to niedziela, wiec jak grac, to od rana, bo w poniedzialek rano wstaje. A ja mam za duzo zaleglych spraw, nie moge jedynego wolnego dnia na granie poswiecic...
Ehh... Za daleko ten Luton od Ealingu :(
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Pan_Feanor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Pan_Feanor »

Bwahahaha ja zawsze jestegotowy wyko.... skorzystac z ciekawej oferty :D... Spoko zaplac mi za shiping do UK a mozemy pograc ! Ba nawet moge cos poprowadzic :D... po niemiecku :P
Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH ! :D
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Pan_Feanor pisze:Bwahahaha ja zawsze jestegotowy wyko.... skorzystac z ciekawej oferty :D... Spoko zaplac mi za shiping do UK
bah! patrz na ofery Wizzairu - ostatnio pobierali tylko opłaty lotniskowe i wychodziło całkiem tanio
a mozemy pograc ! Ba nawet moge cos poprowadzic :D... po niemiecku :P
Ich verstehe Deutsch nicht :P

Swoją drogą - mamy 100 naiw...forumowicza!! A jest nim:
L. M. Wednesday
z całego serca składam kondolencje :D
Pan_Feanor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

100-lec 100-lec niech zyje zyje nam :D..
Z tej okazji wygrywasz (na harmonijce ustnej) 100-lec ^^....
Everybody must steckt seine finger in die arshe :D....
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Merci mais non. Nie praktykuję takich rzeczy :P
Pan_Feanor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Se po:D... A zaluj bracie podobno doskonale ten sposób rozladowuje napiencie zwionzane z codziennym zyciem :]. e z kond niby wiem... slyszalem z opowiesci znajomych ^__^, co nie Wojtus :D
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Moment my tu o lewatywach rozmawiamy?? Cholera, jakbym chciał sie tak relaksować to bym faceta sobie znalazł, ale że nie chcę i dobrze mi z dziewczyną to jeszcze raz podziękuję...
Pan_Feanor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Haer'dalis pisze:Moment my tu o lewatywach rozmawiamy?? Cholera, jakbym chciał sie tak relaksować to bym faceta sobie znalazł, ale że nie chcę i dobrze mi z dziewczyną to jeszcze raz podziękuję...
Ciiiii lewatywy to temat tabu wiecn ciiiiii :].... serio lepiej niewywoluj wilka z lasu. (torpa z lasu ?)
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Zdecyduj się wreszcie. Chcesz o wilkach czy lewatywach rozmawiać, bo wbrew wszelkim pogłoskom to są dwie różne rzeczy ;)
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

Levatywa jest dobra na przepłukanie yelit i 100-lca. A przepłukanego 100-lca boją się vilki. Ale, cii, bo to top secret ;-).
Obrazek
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Lewatywa tabu, oczyszczony lewatywą 100-lec tabu, wilki bojące się tego stolca też tabu...albo ktoś tu ma paranoje na jakimś punkcie (ciekawe jakim :P), albo ktos tu jest statsiarzem :P
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Brawo! Setka na liczniku! Teraz wszyscy robią sobie lew... cholercia! Prawie mi się udało! :D

A tak na marginesie (ale nie społecznym) będę odpisywał tylko w weekendy, bo mam szlaban. :cry: W dodatku nie zapowiada się na jego zniesienie. :(
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

Cii, Runiq, 100 na liczniku to temat tabu. 100-lec to temat tabu. Wilki i levatywa to też tabu. D*pa Maryny to też temat tabu. nawet tabu jest tabu. WIĘC SIĘ, KURNA, ZAMKNIJCIE, BO WSZYSTKO NA TYM ŚWIECIE TO TABU! ;P
Obrazek
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Moja natura statsiarza, która swoją drogą też jest Tabu, zakazuje mi zachowywać się zgodnie z zasadami rządzącymi wszelkimi Tabu, toteż będę łamał konwenanse i mówił o tym co jest Tab, czyli o wszystkim co mi przyjdzie do mojej chorej małej główki.
Zablokowany