Dragon Age
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Re: Dragon Age
Nie zrozum mnie źle - ja pisałem, że Dragon Age 2 jest rozczarowaniem roku. Jedynka ujdzie w tłoku... A co do wątku, to pozwolę sobie mieć skrajnie odmienne zdanie - DA2 nie ma fabuły, ma same wątki poboczne.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Marynarz
- Numer GG: 4382272
- Kontakt:
DA jest średniakiem, a nazywaniem go przez twórców duchowym spadkobiercą BG, jest kalaniem dobrego imienia BG. Grę skończyłem raz, nawet nie myślałem o ponownym uruchamianiu. Nie myślałem też o tym, by kupować dwójkę. Gdyby nie moja niechęć do piracenia, to może bym zagrał. Ale chyba po prostu poczekam, aż ta gra będzie warta swojej ceny. Czyli jakieś 30 zł .
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
15 zł. Góra. Ja żałuję czasu, który poświęciłem na ściąganie dema tego czegoś. Zresztą szkoda mi czasu na pisanie o tej grze xD. Są lepsze
Har Har Har
-
- Mat
- Numer GG: 10328396
Rzeczywiście, Dragon Age nie był/jest jakimś fenomenem, ale w DA 2 podobał mi się sposób opowiadania historii. Może fabuła nie jest zbyt odkrywcza, ale ogólnie sposób opowiadania prze Varrika jest nawet nawet