Wybory Miss Forum TRPG 2010
-
- Arcymod Tawerniany
Wybory Miss Forum TRPG 2010
W ślad za klanem Atrydów organizatorzy konkursu przenieśli się z obfitującego w pięknych marynarzy (i silne marynarki, rzecz jasna) Caladanu na zrobioną wyłącznie z pustynnego piachu i robali Arrakis. Wydawać by się mogło, że kombinacja nieświątecznej pogody, zmian kalendarza i cyklu dobowego, wszechobecnej pustki, i wymogu noszenia spodni z wbudowaną toaletą przeszkodzi im w dotarciu tutaj na czas... a jednak oto dotarliśmy! Co więcej, przemawiają przez nas teraz duchy nieaktywnych użytkowników wydobyte do podświadomości poprzez wytarzanie serwera w najdroższej panierce galaktyki! W razie czego więc możemy przeprowadzić konkurs sami ze sobą! Nie mniej jednak:
Aby uczestniczyć w konkursie należy się doń zgłosić lub ew. zostać zgłoszonym przez inną osobę (i wyrazić zgodę na swój udział) do dnia 24.12 (włącznie). Wszelkie zgłoszenia (tak siebie jak i innych... tak, można zgłaszać wiele osób na raz) proszę przesyłać tylko i wyłącznie na moje PW
Każdy uczestnik może wystawić tylko 1 avatar (robi to w chwili zgłoszenia się/akceptacji zostania zgłoszonym) i nie może już potem zmienić swojej decyzji, a ponadto zobowiązuje się używać go przez cały czas trwania konkursu.
Avatar zgłoszony do konkursu musi mieścić się w limitach nałożonych przez forum (100x100, 29 kilo) - avatary ustawione z pomocą Krwawej Trójcy nie mogą brać udziału w konkursie
W dniach 25-28.12 (włącznie) odbędzie się głosowanie na następujących zasadach:
- Głosy oddajemy TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MOJE PW (GŁOSOWANIE JEST TAJNE!)
- Każdy oddaje głos na maksimum 3 avatary, przy czym ważna kolejność: 1szy awatar otrzymuje 5 punktów, drugi 3, a trzeci 1. (tak, ten punkt się nieco zmienił)
- Nie można głosować na siebie
- Bardzo mile widziana jest (przynajmniej krótka) argumentacja
- W razie remisu nastąpi dogrywka w dniach 29-31.12 (tak, zgadliście... włącznie)
01.01 około godziny 20 (lub następnego dnia w godzinach losowych w przypadku nikłej frekwencji) odbędzie się Uroczysta Gala Rozdania Nagród (które może będą, a może nie ;p) i Zakończenie Konkursu.
Wszelkie wątpliwości i zażalenia proszę składać na moje PW/GG - jestem na chwilę obecną jedynym organizatorem konkursu, a co za tym idzie tylko ja zajmuję się jego przebiegiem.
Ew. zmiany tego regulaminu będą wyraźnie ogłaszane w tym temacie
Oraz, specjalnie z myślą o czytających inaczej:
Aby uczestniczyć w konkursie należy się doń zgłosić lub ew. zostać zgłoszonym przez inną osobę (i wyrazić zgodę na swój udział) do dnia 24.12 (włącznie). Wszelkie zgłoszenia (tak siebie jak i innych... tak, można zgłaszać wiele osób na raz) proszę przesyłać tylko i wyłącznie na moje PW
Każdy uczestnik może wystawić tylko 1 avatar (robi to w chwili zgłoszenia się/akceptacji zostania zgłoszonym) i nie może już potem zmienić swojej decyzji, a ponadto zobowiązuje się używać go przez cały czas trwania konkursu.
Avatar zgłoszony do konkursu musi mieścić się w limitach nałożonych przez forum (100x100, 29 kilo) - avatary ustawione z pomocą Krwawej Trójcy nie mogą brać udziału w konkursie
W dniach 25-28.12 (włącznie) odbędzie się głosowanie na następujących zasadach:
- Głosy oddajemy TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MOJE PW (GŁOSOWANIE JEST TAJNE!)
- Każdy oddaje głos na maksimum 3 avatary, przy czym ważna kolejność: 1szy awatar otrzymuje 5 punktów, drugi 3, a trzeci 1. (tak, ten punkt się nieco zmienił)
- Nie można głosować na siebie
- Bardzo mile widziana jest (przynajmniej krótka) argumentacja
- W razie remisu nastąpi dogrywka w dniach 29-31.12 (tak, zgadliście... włącznie)
01.01 około godziny 20 (lub następnego dnia w godzinach losowych w przypadku nikłej frekwencji) odbędzie się Uroczysta Gala Rozdania Nagród (które może będą, a może nie ;p) i Zakończenie Konkursu.
Wszelkie wątpliwości i zażalenia proszę składać na moje PW/GG - jestem na chwilę obecną jedynym organizatorem konkursu, a co za tym idzie tylko ja zajmuję się jego przebiegiem.
Ew. zmiany tego regulaminu będą wyraźnie ogłaszane w tym temacie
Zwyciężczyni, w ramach możliwości organizatorów, otrzyma szklankę 97%owej wody*!
*organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za skład pozostałych 3%
A oto już zgłoszone kandydatki:
MuAd'Phantib
Fahr'kha
Arr'ien
Dh'eip
ervanh'eck
Ash T'Neruh
-
- Marynarz
- Numer GG: 4340922
- Kontakt:
Re: Wybory Miss Forum TRPG 2010
zgłaszam bazyla
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
Got this love I can feel
-
- Kok
- Numer GG: 28552833
-
- Chorąży
-
- Kok
Miałeś kiedyś inny? Ja dopiero pierwszy raz biorę udział Rok temu zapomniałem wysłać PW
00088888000
-
- Chorąży
Jakieś tam miałem ale przez ostatnie trzy lata mi się nie chce zmieniać. Poza tym ten uważam za całkiem niezły.
.
-
- Kok
Charakterystyczny. Rzucam okiem i nawet nie muszę czytać nicku żeby wiedzieć że to ty . Swoją drogą nienawidzę avatarów z altairem Chyba 6-7 użytkowników miało w tym samym momencie taki
00088888000
-
- Bombardier
- Numer GG: 0
Tak samo było z Alucardem, a później wiedźminem. To takie przejściowe trendy
"Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!"
May the Phone be with you!
-
- Kok
Taa.... te przejściowe trendy Przybywa nagle 20 użytkowników, którzy znają jednego RPG'a, który właśnie jest na topie i uważają się za koneserów. Szkoda ,że po miesiącu nie ma już żadnego z nich
00088888000
-
- Arcymod Tawerniany
Ekhem, ekhem... przydałoby się odrobinkę więcej zgłoszeń, tak tylko mówię ;p
-
- Bombardier
- Numer GG: 0
Wiesz, problem w tym że z włochatymi cyckami i tak nie wygramy
"Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!"
-
- Arcymod Tawerniany
Głosowanie otwarte!
-
- Chorąży
Tak mało chętnych? Ło matko. Nie ma za bardzo z czego wybierać. No ale przynajmniej nie ma trudnego wyboru
.
-
- Marynarz
- Numer GG: 4340922
- Kontakt:
Żądam unieważnienia głosowania z powodu braku kandydatury bazyla.
This is it, here I stand
Got this love I can feel
Got this love I can feel
-
- Arcymod Tawerniany
jokemaster pisze:Żądam unieważnienia głosowania z powodu braku kandydatury bazyla.
Wniosek oddalony ;p
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Pustko i Przestrzeni, Wietrze Wiekuisty - jakże dawno mnie tu nie było! MAd, co żeś zrobił ludziom, że plebiscyt o tak zacnej tradycji zaczęli ignorować? Przestałeś płacić uczestnikom? Czy mam się tym razem obawiać, gdy spróbuję Twoje złoto zamienić na jakiś brzdęk?
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Chorąży