[Sesja]Tajemnice Nuln
-
- Marynarz
- Kontakt:
trafiasz(33) ale on wykonuje unik(44)ale nie na tyle dobry by nie stracic kawalka brody.Wyprowadza atak od dolu na twoje biodro(21)trafia,dzieki swojej zrecznosci udalo ci sie sparowac cios ale impet uderzenia byl ograomny i cios dosiega cie(3 obrazenia)czujesz ostry bol w boku,krewa zaczyna szybko splywac
...be like GSE...
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Z pól mej wyobraźni, wypełnione są tańczącymi z wiatrem miłości iskrami i pięknem Harmonii życia.
- Kontakt:
<oby ten fortel wyszedl >
Spróbuje przejsć z parowania ( prawdopodobnie jest to klasyczne nagare ) do ciecia , ale nie na glowe tlyko o wiele szybszego na ręce , celuje dokładnie w rekojeść jego miecza , tam gdzie go trzyma , tak aby ranić mu ręce, a nie zabić .
Spróbuje przejsć z parowania ( prawdopodobnie jest to klasyczne nagare ) do ciecia , ale nie na glowe tlyko o wiele szybszego na ręce , celuje dokładnie w rekojeść jego miecza , tam gdzie go trzyma , tak aby ranić mu ręce, a nie zabić .
Gorin-no Sho ... moją drogą jest pokonywanie innych bez szansy na przegraną. Jam jest wasalem samego siebie, me imie Hagen.
-
- Marynarz
- Kontakt:
twoj manewr sie powiodl i to bardzo dobrze,szybkim cieciem odcinasz mu dlon w nadgarstku,krew z reki sika ci w twarz.On pada na kolano wreszczac ale ostakiem sil wykonuje desperacki atak ktorego z latwosci unikasz.Pada na ziemie trzymajac sie za kikut.Patrzy na ciebie czekaj na ten ostatni cios
...be like GSE...
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Z pól mej wyobraźni, wypełnione są tańczącymi z wiatrem miłości iskrami i pięknem Harmonii życia.
- Kontakt:
niechaj to będzie dla Ciebie znak człowieku, że szanuej Cie jako wojownika i nie zabijam bez potrzeby , anwet tych którzy mnei obrazili... mam andzieje ze Twój bóg wynagrodzi Ci te odwagę a Twój kapłan znajdzie dobre zajęcie , teraz wybacz że nei moge się Tobą zając ale musze, znaleźć wejście do tego budynku , gdyż nie chce obrazic mego pana niewykonaniem rozkazu
< patrzac na kobiete >
- mozesz go opatrzyc ... prosze ?
< na rannego >
- wybacz ze prorzycze Twoj miecz ale jest mi potrzebny .... oddam go jak tylko skoncze ....
< biore jego meicz dwureczny i podwazam właz .... >
< patrzac na kobiete >
- mozesz go opatrzyc ... prosze ?
< na rannego >
- wybacz ze prorzycze Twoj miecz ale jest mi potrzebny .... oddam go jak tylko skoncze ....
< biore jego meicz dwureczny i podwazam właz .... >
Gorin-no Sho ... moją drogą jest pokonywanie innych bez szansy na przegraną. Jam jest wasalem samego siebie, me imie Hagen.
-
- Marynarz
- Kontakt:
szybkim ichiburi ( ruch kataną powodujący ześlizgnięcie się ze zbrocza krwii ) oczyszczam katane resztke krwii ocierając hustką po czym swoją broń chowam do sai , a sam wycieram twarz.
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
- tylko ntchóze uciekają przed tym jak skończą to co zaczeli .... mam andzieje że uczą was tego w zakonie .
{przyglądam się ów przejściu }
<prosilbym o dokladniejszy opis tej klapy >
{przyglądam się ów przejściu }
<prosilbym o dokladniejszy opis tej klapy >
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Marynarz
- Kontakt:
Randal:zauwazasz ze Hagen probuje otworzyc jakas klape w ziemi,ale za bardzo mu to niewychodzi,zauwazasz tez ze na glownej ulicy pojawil sie spory oddzial piechoty.Kieruja sie szybko w wasza strone,dowodzi im wielki mezczyzna.
Hagen:klapa to wielka metalowa plyta bez zadnych uchwytow,jest tylko dziurka(taka jak w drzwiach).Pokrywa ja cienka warstwa wysuszone jtrawy
Hagen:klapa to wielka metalowa plyta bez zadnych uchwytow,jest tylko dziurka(taka jak w drzwiach).Pokrywa ja cienka warstwa wysuszone jtrawy
...be like GSE...
-
- Chorąży
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Chorąży
Randal
-Panie byłem tam, byłem kiedy to się zaczeło. W tawernie doszło do awantury pomiędzy załogami dwuch statków, teraz się tam zabijają. Kiedy tylko to zobaczyłem pobiegłem szukać straży panie, proszę niech pan pomorze. Szybko!!
Ciągne go za rękaw. Mówie prawie przez płacz
-Panie byłem tam, byłem kiedy to się zaczeło. W tawernie doszło do awantury pomiędzy załogami dwuch statków, teraz się tam zabijają. Kiedy tylko to zobaczyłem pobiegłem szukać straży panie, proszę niech pan pomorze. Szybko!!
Ciągne go za rękaw. Mówie prawie przez płacz
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Chorąży
-
- Marynarz
- Kontakt:
dowodca stoi jak wryty w ziemie,zaczyna sie pocic,slyszysz jego szybki oddech
-Stac,zucic bron
Zolnierze odwrocili sie gwaltownie i zuili bron pod nogi
-Wiesz niziole,ze wlasnie podpisales na siebie wyrok smierci,beda cie szukac wszystkie zakony,nawet jesli teraz sie jakos wywiniesz to smierc cie szybko spotka
-Stac,zucic bron
Zolnierze odwrocili sie gwaltownie i zuili bron pod nogi
-Wiesz niziole,ze wlasnie podpisales na siebie wyrok smierci,beda cie szukac wszystkie zakony,nawet jesli teraz sie jakos wywiniesz to smierc cie szybko spotka
...be like GSE...
-
- Chorąży