Jak widać na załaczonym obrazku miłośnicy Fallouta 3 się jednak oburzają...Phoven pisze:Właśnie się powtarzasz, moim zdaniem niepotrzebnie. Dla mnie cała seria Gothic jest absolutnie przenudna ale nie truje jej miłośnikom w danym temacie o swoich problemach bo wiem, że mają moje problemy głęboko w dupie.
Podobnie jak zapychaniem tematu jest burzenie się na to, że ktoś porównuje upadającą serię Fallout do innych serii...Phoven pisze:To, że ci się nie podoba F3 to Twoja sprawa (rozumiem zresztą dlaczego może sie nie podobać, do dwójki zdecydowanie nie dorasta) ale pisanie o tym po raz n-ty jest zwyczajnym zapychaniem tego tematu. ;P
Psujesz atmosferę, chociaż nie wiem czemu. Sam przyznajesz, że F3 jest gorszy od F2, ale jakoś nie możesz znieść ostrzejszej krytyki...
Co do bugów - Bethesda z tego słynie, przynajmniej od czasów Buggerfalla... Chociaż dziwi mnie, ze po zakońćzeniu produkcji dodatku do F3 nikt tam u nich zwyczajnie nie siadł i nie zagrał w finalny produkt. Bo bugi bugami, zdarzają się a nawet bywały w wersji podstawowej gry (nie wiem jak u Was, ale mnie wkurzał VATS, gdy chciałem przycelować w część ciała, która na zatrzymanym ekranie znajdowała się poza nim...)., ale to co się działo w dodatkach, to normalnie porażka roku.