corvus pisze:Powodzenia w wytrwaniu z tym pisaniem postów codziennie. Ja już takie "obietnice" widziałam, kończyły się po paru dniach.
Ja też widziałem takie sesje, brałem udział w kilku, które padło, a nawet zda
rzyło mi się samemu położyć sesję jako MG, właśnie z powodu braku czasu / chęci na codzienne odpisywanie. Zda
rza się. Na szczęście widziałem też wiele sesji, a w kilku brałem udział, które tym właśnie sposobem rozegrano do końca. (Podlinkował bym Ci, ale w zasadzie to nie interesuje mnie czy Cię przekonam, wiec sobie odpuszczę) Jeśli piszesz często, to jesteś zaangażowana w sesję i codziennie z napięciem sprawdzasz czy ktoś coś dopisał. Jeśli miałbym pisać raz na tydzień... nuuuuudaaaa! Po drugim czy trzecim po
ście zwyczajnie zapomniałbym, że w ogóle w coś gram, straciłbym zapał i zaangażowanie.
Wychodzę z założenia, że uda nam się rozegrać t
ę sesję do końca, ale nawet jeśli ktoś nawali (Ja lub gracze) to nic si
ę przecież nie stanie, jakoś to przeżyjemy.
Tak czy siak, mam nadzieję, że Cię
nie przekonałem i że nie zgłosisz się do sesji - nie chciałbym mieć Twojej matury na sumieniu.
corvus pisze:sam MG sesji nie czyni
No nie czyni, ale tak się składa, że graczy mam trzech. Ant też pisze kartę, kontaktował się ze mną przez PW. Także panowie - mamy komplet
@w
evewolf - fajna zajawka, podoba mi się. Tylko co z tą stale ułomną postacią? W każdym razie: lubi
ę Indian, nie lubię "postaci głównie walczących", ale jest kapelusz z kłami wilka, harley i stary winchester, więc git ;]
Przy okazji kawałek Twojego posta ("Moje spojrzenie raniło jak sztylety") przypomniał mi kffiatek z ostatniej sesji, po którym popłakałem się ze śmiechu
Może Was też rozbawi, chociaż to raczej humor sytuacyjny:
Gracz1: Stary, ja mam 22 budowy! Samym spojrzeniem łamie karki, a kutasem ubijam bydło!
Gracz2: Tia... pewnie dajesz powąchać.
Gracz1: No. A ludzie myślą, że to czupakabra.
;]
Nie przejmuj się - nie miałam zamiaru.
Jeszcze raz piszę o zwracaniu uwagi na poprawność pisania - jesteś jednym z niewielu których posty trzeba poprawiać niemal WSZYSTKIE.