Najbardziej z nich pamiętam właśnie muzykę, śnieg i szare samochody, szare bloki.. jakieś takie wyblakłe kolory wszędzie. Muzyka była za to żywa i miała dla mnie wiele kolorów, odcieni barw jasnych i żywych, takie wrażenie. Tata zawsze na kaseciaku słuchał przebojów, kasety hehe niedługo nikt nie będzie pamiętał o cd.
EDIT: Aj, nie ten wątek. Teledyski? Niestety, Converge nie ma dobrych...
Ostatnio zmieniony czwartek, 4 czerwca 2009, 02:37 przez Sihamaah, łącznie zmieniany 1 raz.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Przykład idealnego zgrania przekazu piosenki z obrazem, nie często w Polsce powstają tego typu klipy. W tym roku już nic lepszego nasza ziemia moze w tej kategorii nie zrodzić.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
zlepka "Stand By Me" w wykonaniu 8 wykonawców z róznych krajów świata. Dostaję dreszczy.
Zwrócie uwagę na drugiego od początku, Grandpa Elliota. Totalnie wymiata a wygląda jak mikołaj skrzyżowany z rumcajsem!
Zdania to takie wyjątkowe twory, które poza kończeniem kropką zaczyna się wielką literą - do tego celu możesz użyć dwóch klawiszy: Shift bądź Caps Lock.
http://www.youtube.com/watch?v=amFLt3TFnWg
Piosenka bez przesłania, określana jako policzek dla muzyki
ale teledysk w ogóle...
powiedzcie, czy jest coś podniecającego w tym że chuda laska nawija sobie gumę na palec?
"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!"
Co ty nie powiesz, pewnie nikt tego nie słyszał jeszcze.
Adda pisze:http://www.youtube.com/watch?v=amFLt3TFnWg
Piosenka bez przesłania, określana jako policzek dla muzyki
ale teledysk w ogóle...
powiedzcie, czy jest coś podniecającego w tym że chuda laska nawija sobie gumę na palec?
Jak można się przekonać wchodząc na mój profil jestem na tyle młody że czasów świetności GnR nie znam
Utwór słyszałem pewnie nie raz, ale nie pamiętam. Teraz zacząłem słuchać GnR więc wrzuciłem linka... proste nie?